_Roba_ Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Aja vozim Gilero DNA #13 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furious_G Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 povhn folka iz Šk.Loke ali okolice lohka bi se kdaj sli kam zapelat! ja res bi lohk kdaj kam šli an! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mk-r Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Nova Gorica, R1150RT.... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Zaenkrat še črn Aerox - okolica Celja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 jest sm pa dolenc iz okolice Grosuplja ce ste že slisal za ta kraj :P .Vozm pša modrga malagutija F12 :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boštjanP Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Breg - blizu Bleda, Jesenic. Vozim yamaha DT 125 vsak normalen uporabnik ima to napisan v profilu, ani tko :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Žirovnica (ja, blizu Bleda :P ) :) vozim pa temno modrega Sym jeta .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yamahaaa Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Šiška, Ljubljana... Aerox 70 srebrno rumen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gilera50 Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 (popravljeno) Sem iz Murske Sobote, vozim pa Gilero Runner DD Kot kaže sem edini s prekmurja tukaj... Popravljeno Junij 16, 2004. Popravil gilera50 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Celje, bol natančno Ljubečna! Furam črnga Typhoona, sj če me ne vidte me bote pa slišal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 PTUJ :) metropola :D modra yamaha aerox 70 :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 trebnje furam firefoxa :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Celje, bol natančno Ljubečna! Furam črnga Typhoona, sj če me ne vidte me bote pa slišal :D Si bil mogoce na motozboru z tajfunom? Ker sem videl tam 'v zakolisju' veliko skuterjev, pa še moj bivši sošolc mi je povedu, da ste z lubečne ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Ja sm biu ja! Drugace pa lahka mi en zbor nardimo, npr. na tusu gor navrh enkrat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 maribor-okolica(bistrica ob dravi)(12km izven centra :) vozim zeleno belega kawasakija KMX125r Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Na tus pridemo s kolegi vsaki vikend ob petkih, sobota, nedelah .. odvisn kdaj mamo cajt .. od 8 pa do polnoci, sam pol ze ni ponavad nobenga :) Drgac je pa itak velik skuteristov iz celja .. pa se ene par dobr zrihtanih je .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OverLorD Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Rumeno srebrn SF2 :naughty: , Maribor ->> Radvanje :yea2: Upam da se kaj vidimo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Na tus pridemo s kolegi vsaki vikend ob petkih, sobota, nedelah .. odvisn kdaj mamo cajt .. od 8 pa do polnoci, sam pol ze ni ponavad nobenga :) Drgac je pa itak velik skuteristov iz celja .. pa se ene par dobr zrihtanih je .. Zadnic so bli eni gor pa nevem al ste bli vi, vido pa sm eno RS-ko , pa SF oranznga ! Drugac smo pa mi tut gor petek, sobota od 8 pa do polnoči! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Srebrno-črn (malo tudi rumen) Aerox 70 s črnimi felnami :naughty: Sem pa iz Ptuja B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Kot kaže sem edini s prekmurja tukaj... Kaj pa den2 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
G-L-I-H-Y Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 (popravljeno) Ivančna Gorica :) imam pa GILERO RUNNER 180 sp (črno violčnega) :wub: Popravljeno Junij 16, 2004. Popravil G-L-I-H-Y Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gilera50 Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Kaj pa den2 :naughty: ja, saj on je tudi, samo on še ni odgovoril na to temo... verjetno bo kmalu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Zadnic so bli eni gor pa nevem al ste bli vi, vido pa sm eno RS-ko , pa SF oranznga ! Drugac smo pa mi tut gor petek, sobota od 8 pa do polnoči! Jep mi smo bli .. Ponavadi smo v zasedbi RS50, SF2 oranžn, črna aerox + bela neonka, modra piaggio sfera in tomosaki štirka :) Sej bomo naslednjič mal bližje stopli pa kako rekli ... mi mamo itak vedno kamero zram, k mal snemamo med potjo .. Sicer pa že mal :topic: tko da pardon .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Podlehnik, vozim se po ptuju. Crni speedfight s playboy nalepko. samo sem zdaj vecina v rumenem Nissan Sunnyju. Rumen je menda edini v sloveniji :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 (popravljeno) Ljubljana Oranzno siva gilera Runner SP (spred beu blatnik) Ce vidte tako runnerco z belim blatnikom pa cloveka z crno celado pol je mozno da vidte mene .) Se slikca Popravljeno Junij 16, 2004. Popravil WacKer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se