atomaz12 Objavljeno Junij 20, 2004 Deli Objavljeno Junij 20, 2004 Šentjernej(okolica NM) Fijakam pa Typhoona Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Junij 20, 2004 Deli Objavljeno Junij 20, 2004 ehhe se en dolenc.. pa sm mislu da nas je mal:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 Jst sm pa na meji med Lj in dolensko. Škofljica. Furam pa typhoona. trenutno brez zadne bremze:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janezek_ Objavljeno Januar 15, 2005 Deli Objavljeno Januar 15, 2005 Jst sm pa iz okolice laskiga......furam pa aprilio rs 50 Ce me vidte pa sam dol iz ceste..... :hmm: :SS :SS :SS :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Januar 15, 2005 Deli Objavljeno Januar 15, 2005 jaz sem iz okolice maribora (od šentilja malo naprej) furam aprilio rs50-70 katero tudi prodajam če gdo kupi me naj kontaktira na pm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Januar 15, 2005 Deli Objavljeno Januar 15, 2005 (popravljeno) Jst sm pa iz Dola pri Ljubljani. Vozm pa rdeco runnerco (spred velka nalepka Ferrari). Če me kdo vid nej kr potrob! Popravljeno Januar 15, 2005. Popravil bassko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno Januar 15, 2005 Deli Objavljeno Januar 15, 2005 Okolica Črnomlja (Griblje oz. Dragoši 50 m od reke kolpe :D ) vozm pa črno modrega runnerja. A je še kdo iz bele krajine? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Januar 15, 2005 Deli Objavljeno Januar 15, 2005 jest sm pa iz Radovljice :hmm: no ja bližnja okolica :P vozm pa tole ← a je tole yamaha dt50r? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 15, 2005 Deli Objavljeno Januar 15, 2005 nak,125 .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stupo Objavljeno Januar 15, 2005 Deli Objavljeno Januar 15, 2005 Ljubljana, runnerca :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KEBO Objavljeno Januar 15, 2005 Deli Objavljeno Januar 15, 2005 podčetrtek zraven term olimia prevozno sredstvo pa je rumeno siv SF2 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Januar 15, 2005 Deli Objavljeno Januar 15, 2005 Jst sm pa iz Ljubečne skor od zazy-ja sosed. Furam pa rdečo runnerco s hebo nalepkami pa z zrezano plastiko spredaj ki je črne barve. Če se kje srečamo sam bipko jst pa kontra z policisko sireno. Nemogoče da me kiksnete. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Januar 15, 2005 Deli Objavljeno Januar 15, 2005 Maribor-Brezje, vozim crni Malaguti Phantom F12 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BosTa_ Objavljeno Januar 15, 2005 Deli Objavljeno Januar 15, 2005 maribor brezje :afro1: črno rdeča area :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 radgona, črna rska Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 Prekmurje, goricko skoraj idealno za KTM-a ki ga vozim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 velenje :) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed-devil Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 doma sm u višnji gori (bliz grosuplja), vozm pa gilero ice.itq je edina daleč naokol tko da me ne morte zgrešit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 (popravljeno) No ja daleč naokoli...tut na škoflc jo ma zdej edn :P p.s. pa ne jst Popravljeno Januar 17, 2005. Popravil Crownless Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajazbers50 Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 žetale, RS50(edina daleč okoli) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 celje skalna klet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Ptuj,Gilera Stalker rdeca......v prihodnjosti Crno/Bela :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Škofja Loka, Aprilia sr50 DiTech GP1, rdeča čelada --> ne morte falit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 sj kle nas je pa kar velik iz škofje loke :OK: sedaj vozim reg. atxa (KR-A2-....), rdeče barve, vse orig. razen MF power, z srebrnim loncem, ponavadi imam na mopedu tudi kovček Givi Upam pa da bom čimprej postal uporabnik 125ccm hard enduro :OK: Šuro, tebe pa puznam, smo se enkat že skup vozil, k sta z alenom pršla kle gor pud star vrh, a se spovneš (ime mi je David) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Doma sem v stanovanju. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se