nitro freek Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 celje skalna klet ← Kak motor pa maš. Mogoče smo se pa že gdaj srečal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-O-S Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Ptuj vozim pa aprili ditech črno <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 rumen nrg beli zmigavci in 46 nalepke ob strani in na sredini lahk bi sli skup kak krog ko bo mal bol topl :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RaceBoy_ Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 Iz Most (Žirovnica). Vozim plavga APN6, dost poleplenga. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DolencT Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 Sem iz Krana vozim pa(ubistvu bom začel vozt,ker še delam izpit)bultaco lobito.Za tiste k ne veste kašn je to:endurca 50ccm rumene barve in edini v Sloveniji.Vidm da vs je dost iz gorenske tko da se sigurn kdaj vidmo pa mau po debatiramo. :) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Amper Objavljeno Januar 22, 2005 Deli Objavljeno Januar 22, 2005 Sem iz Šenčurja pri Kranju. Trenutno nič ne vozim, spomladi pa Kawasaki KLE500. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 Evo zdaj pa je taka:) Ce ne vidite tega na ptuju pol pa slišite :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mateycy Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 In zdaj še končno ena savinjčanka. Okolica Celja(Žalec oz. Griže, če sm čist natančna). uau pa sami fantje okrog :004 Vozim pa peugeot looxor(50ccm)-srebrn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Ptuj, Ljubljana, Rodni Vrh (Podlehnik), Gerečja vas. mah, vsepovsod me je polno:) skuter pa lezi doma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShowDown Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 uffff.....kar nekaj ptujčanov tukaj (z mano vred) Vozim pa rdečo Gilero DNA :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gorazd Štamcar Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 Jst sm pa iz Brezovice pri Ljubljana, vozm pa Speedfight 1 , rdece barve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 O hudo! Tole temo bodo pa verjetno najpogosteje brali kaki čefurji. Samo zaželiš si nek motor, pogledaš kje živi njegov lastnik in :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 matr, vsi zvite v enih okolicah, ali centrih, jst sicr nevem za vas, ampak jst zvim v hisi :eek: drgac vsi tisti k me poznajo z tem ni problem, z vsemi takimi k me ne poznajo, pa poznajo ljudi k me poznajo, tut ni problem, za vse k me pa hocjo spoznat, pa ne poznajo ljudi pa kaj nej recm, jeba........... :grim :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katurocman Objavljeno Marec 25, 2005 Deli Objavljeno Marec 25, 2005 LP vsem skupaj. sem iz Mozirja, kupujem runnerco 50 in upam da je z njo vse OK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Marec 25, 2005 Deli Objavljeno Marec 25, 2005 NM, moder aerox, modra shark celada:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Marec 25, 2005 Deli Objavljeno Marec 25, 2005 O hudo! Tole temo bodo pa verjetno najpogosteje brali kaki čefurji. Samo zaželiš si nek motor, pogledaš kje živi njegov lastnik in :slap: ← s5 nepotrebno zaljenje <_< ....a nebi blo lazje napisat : O hudo! Tole temo bodo pa verjetno najpogosteje brali kaki kradljivci ne pa CEFURJI ... a bos reku da pa ni nobenga slovenca k krade .. razmisl mal predn kj pises <_< ...zdj boste pa s5 rekl da je za vas beseda cefur=kradljivec :doze: ...mislm ce si tok nestrpn do juznjakov pa nared en nacionalisticni forum pa tm take pis ..pa sorry za off-topic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 CELE red sym :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NexusFIGHT Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 HHE JST SM PA IZ Ponikve (Šentjur pri Celju) :OK: vozm pa Peugeota Speedfight 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MesQue Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 Tu sn doma: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 HHE JST SM PA IZ Ponikve (Šentjur pri Celju) :OK: vozm pa Peugeota Speedfight 2 ← sosed... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist1987 Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 Sem iz Kranja. Trenutno še nimam motorja, za naslednje leto pa načrtujem nakup Aprilie RS 250 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc4life Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 MB-Tabor... :D Srebrna Gilera Runner :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 Jaz sem pa iz Trebnjega, vozim pa rdečo Yamaho R6 :) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinjas Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 nova gorica runner 172ccm MHR aprilia rally lc 70ccm DP zip sp 70ccm DP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrSLapm3 Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 Novo mesto-mirna peč :) aprilia rs 50 2004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se