Blink182 Objavljeno December 19, 2005 Deli Objavljeno December 19, 2005 Jst pa na iskro hodm. Drgač je pa Primožič z woma, s mi je neki govoru d ma dva soseda z RSkama :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
agodno Objavljeno December 20, 2005 Deli Objavljeno December 20, 2005 AAAAAAAA jaj to j mojs sosed hehe.....ma btx- hehe jaja ql ql Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blink182 Objavljeno December 20, 2005 Deli Objavljeno December 20, 2005 AAAAAAAA jaj to j mojs sosed hehe.....ma btx- hehe jaja ql ql Mi je u šol reku, d si mev bližnje srečanje z asfaltam :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno December 21, 2005 Deli Objavljeno December 21, 2005 Slovenija - Ljubljana - občina Ljubljana Šiška - Pržan! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
agodno Objavljeno December 21, 2005 Deli Objavljeno December 21, 2005 Mi je u šol reku, d si mev bližnje srečanje z asfaltam :BUA: Ma ja pismo sm biu jezn..no sj zj že dobr mal sm plastiko podrzu pa žigovc pa to...sj veš! Ampak..polet pa s5 na mopeda pa se vozt u school :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
(Ales) Objavljeno December 21, 2005 Deli Objavljeno December 21, 2005 Doma sem iz Tržiča, Pristava. Tud jez hodm na Iskro(tehniška gimn.) Vozim pa rumeno-moder SYM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno December 25, 2005 Deli Objavljeno December 25, 2005 Jst sm mal u podpeč doma, mal u vnanjih goricah, hodm pa na OŠ Preserje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno December 26, 2005 Deli Objavljeno December 26, 2005 Jst sm pa doma u deželi cvička :beer2: Bolj točn sm iz Tržišča... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katja Objavljeno December 28, 2005 Deli Objavljeno December 28, 2005 dj jes na lesno hodm u šk.!! lp U še eden iz tle gor k na podn hod :OK:...jst sm pa misnla da sva s kađivo edina motosvetovca na podnu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Januar 4, 2006 Deli Objavljeno Januar 4, 2006 Jst sm mal u podpeč doma, mal u vnanjih goricah, hodm pa na OŠ Preserje preserje? pol smo vs mi to leto premagal u košarki! yaaay, Škoflca rulz... doma iz lj, kodeljevo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 4, 2006 Deli Objavljeno Januar 4, 2006 Ja sej naših ni problem premagat k so sam eni dobri. Ampak jst nism igrou :huh: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Januar 4, 2006 Deli Objavljeno Januar 4, 2006 hehe jst pa sm.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
agodno Objavljeno Januar 4, 2006 Deli Objavljeno Januar 4, 2006 Ej katja! Ker letnk kere šole? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Januar 4, 2006 Deli Objavljeno Januar 4, 2006 Torej jaz sem pa z Ljutomera...eni me že poznate mogoče ;) Vozil sem piaggio nrgja modrega in črnega, zaj pa mam črno aprilio rs :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Primozhich Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 tržič ---> furam rdečga YIYINGA (whatewa :D) yow šešo kuaj zj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vengy Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 Sem iz Celja. Natančneje Proseniško. Vozim pa Sp 50 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jeykob Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 (popravljeno) Js sm pa iz Domžal, vozm pa yamaho dt 50 sm k jo loh vidte na mojmu avatarju :OK: Popravljeno Februar 5, 2006. Popravil jeykob Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FGboy Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 Moja malenkost je iz Domžal :OK: Vozim pa.... :eek: :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 jaz sem pa z Ljutomera :) vozim aprilio rs black edition :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 jst sem iz šentjurja (okolica celja) trenutno imam še skuter benelli 491 racing, sam ga nujno prodajam, ker bom nova lastnica yamahe tzr50 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katja Objavljeno Februar 10, 2006 Deli Objavljeno Februar 10, 2006 Ej katja! Ker letnk kere šole? lp šele zdej vidla tvoj post :slap: :blush:......gimnazija, 3 letnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zajc Objavljeno Februar 10, 2006 Deli Objavljeno Februar 10, 2006 LP! očitnu sm jest edini iz okolice cerknice(4 km stran),pričakujem pa novo tzr-ko rossi replica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedfightar 2 Objavljeno Februar 10, 2006 Deli Objavljeno Februar 10, 2006 lp sm iz Dobrove(bliz polhovga gradca al pa horjula) srebrn speedfight 2 ce me boste kdaj vidl sm to jz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XeNon Objavljeno Junij 1, 2006 Deli Objavljeno Junij 1, 2006 novo mesto... mam pa yamaho tzrko rossi race replico :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 1, 2006 Deli Objavljeno Junij 1, 2006 isto novo mesto :OK: cagiva mito - sicer ni skuter samo kdaj pa kdaj ukradem bratu aprilio sr :blush: xenon na kero šolo hodš pa ker letnik si? mogoče te poznam, aja pa s kje točn si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se