blindek Objavljeno Junij 1, 2006 Deli Objavljeno Junij 1, 2006 Ljutomer :yea1: vidite me pa z vsem možnim...če me doma ni sem pa v gostilni Slovenika :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XeNon Objavljeno Junij 1, 2006 Deli Objavljeno Junij 1, 2006 jo jst sm iz mirne peči če veš kje je tu?? :D 91 letnik....zaenkrat še oš...drugo leto centr nm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ovink majstr Objavljeno Junij 2, 2006 Deli Objavljeno Junij 2, 2006 dons sm se pa pelu čez preserje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Junij 2, 2006 Deli Objavljeno Junij 2, 2006 Preserje med rakitno in ljubljano? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrummY Objavljeno Junij 2, 2006 Deli Objavljeno Junij 2, 2006 Šmartno ob Paki --> ravno med Celjem in Velenjem. Vozim keeway focus modre barve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Junij 3, 2006 Deli Objavljeno Junij 3, 2006 sem iz Celja vozim pa Aprilia RS50 replica :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno Junij 3, 2006 Deli Objavljeno Junij 3, 2006 Js tud iz Celja, vozim pa Gilero GSM 50 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Junij 3, 2006 Deli Objavljeno Junij 3, 2006 Sem pozabu napisat kaj vozim. YAMAHA TZR 50. črno-srebrna brez nalepk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 Mozirje, Aprilia SR 50 DiTech Tuono :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 jaz sem iz Sladkega Vrha..to je cca 25kmh izven Maribora proti avstrijski meji! vozim pa rumeno belega speedfighta z piaggio mašinerijo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DoMy Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 KOROŠKA--> RADLJE OB DRAVI zaenkrat še ne vozm kaj. bom pa v bližnji prihodnosti Peugeota SpeedFight2 vrjetno črno sivga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 MURSKA SOBOTA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 MURSKA SOBOTA od kdaj je pa ninđa moped/skuter :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 od kdaj je pa ninđa moped/skuter :? Imam zelenga typhoona, kar se da razbrati iz mojih občasnih postov v temah o skuterjih. Še kako vprašanje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Še kako vprašanje? :grrr Srečno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 (popravljeno) Ljubljana. SR 50 1998 valerossi:) pa ucpred mam nalepleno st. 111 tko da me ni tezko zgresit ;) :OK: Popravljeno Junij 29, 2006. Popravil Cilindr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 BiH edina uradno kupljena v državi, zato me ni težko falit :OK: :P ne sj ne Škofljica pa črna RS (zdej) že odlskul :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 Lj siska furu sm tomos flexerja pa gilero sp k so mi jo ukradl zdej dubim aprilio sr50 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biker4x Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 Sem iz okolice šoštanja....Vse skup je bpizu velenja. Vozim pa PEUGEOT Jet Force Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 Brežice City, vozim (zaenkrat) Gilero Runner PureJet, mislm, da boste večkrat mojo rit gledal... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polini EVO Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 tm ena mala vas Slovenija :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha dt 50 Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 dejan iz okolice logatca. vozim yamaho dt 50... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se