OverLorD Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 Se opravičujem narobna tema :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Sl@fKo^ Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 ja mam ga ja :D kaj bi ti pa koristo ? nima blokade pa dusilec tak ruzi da bzw :) ne wm no :) mam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninjarok Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 Dej dušilc odšraufej dol, pa dej awspuh gor, pa primerjej koliko ti gre zdej, pa koliko ti bo šlo pol. Jest mam še ta str awspuh brez dušilca, pa dve blokade mam zun, pa mi po števcu leti 94km/h. Kolko pa tebi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrkAA Objavljeno Junij 26, 2004 Deli Objavljeno Junij 26, 2004 (popravljeno) Če daš dušilec pa ostalih 16 blokad ven gre 255 po števcu... realno je pa to okrog 239... :lol1: Popravljeno Junij 26, 2004. Popravil OrkAA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 26, 2004 Deli Objavljeno Junij 26, 2004 Sam tle ni fora to kok mi gre. <_< Jest sam rabm za nasvet, kaj nej nrdim, de mi bo števc kazu 99+ :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :D Kaj se tolo po hribo voziš nazdol, da se ti splača zaj o tem debatirat? .) Verjetno bo treba kaki čip nabavit. Probaj pri Robeju, jih njegova bakica dela ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 26, 2004 Deli Objavljeno Junij 26, 2004 (popravljeno) Saj drugač ma pa firefox mašino od yamahe aerox - za tiste ki ne veste. Pol isto leti kot yamaha aerox :D :P Jah, meni je prišu števec na 50ccm Aeroxu do 82km/h, če se nisem sklonu. Če sem se pa sklonu, pa še 3km/h+. :ph34r: Pri 90km/h po kakem hribu navzdol se je že treso, kot da je na 20.000rpm :unsure: 70ccm pa prenosi pa so rešli vse zadeve. Nebi reko, če bi ti mel 70ccm pa bi te motlo, ker tolkokrat prekoračiš 99km/h. Ampak s 50ccm :hmm: Popravljeno Junij 26, 2004. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Junij 26, 2004 Deli Objavljeno Junij 26, 2004 Dej dušilc odšraufej dol, pa dej awspuh gor, pa primerjej koliko ti gre zdej, pa koliko ti bo šlo pol. Jest mam še ta str awspuh brez dušilca, pa dve blokade mam zun, pa mi po števcu leti 94km/h. Kolko pa tebi? drinovc zakaj si pa ti dvakrat registriran :? :hmm: :blink: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Junij 26, 2004 Deli Objavljeno Junij 26, 2004 nobenmu ne kaze prek 99 men je :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 26, 2004 Deli Objavljeno Junij 26, 2004 ko firefox-u (analogni števec) kaže števec 90kmh, kaže men 75kmh.........smo danes merili Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arks Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 KUPIM izpusni sistem leovinche RR al ZX, lahko tudi gianelli za malaguti firefox f15! Ce ga mogoce kdo prodaja ga lepo prosim naj mi odpise... LP, Arks Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 KUPIM izpusni sistem leovinche RR al ZX, lahko tudi gianelli za malaguti firefox f15! Ce ga mogoce kdo prodaja ga lepo prosim naj mi odpise... LP, Arks mali oglasi .... :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno September 19, 2004 Deli Objavljeno September 19, 2004 Mene pa zanima kater avfspuh bi se splacou za ta motor.Moj frend je zdej kupu ta motor pa ga zanima glede izpuha. :? :? :? :? :? :? :? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno September 19, 2004 Deli Objavljeno September 19, 2004 Mene pa zanima kater avfspuh bi se splacou za ta motor.Moj frend je zdej kupu ta motor pa ga zanima glede izpuha. :? :? :? :? :? :? :? lp Daj uporabi iskalnik. Ker obstaja že X tem v katerih se pogovarja o vseh izpuhih! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se