enduraš Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 ampak tele HDI mašince so zelo občutljive na mraz, pri -3 rabi že kr lepo število sekund do vžiga...vsaj naši dve (v berlingu in jumpyu) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 zato ker sta zmahani raj mejte bencinarje pr bajt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 bencinarji? ne ne... preveč km se nardi. Zmahani? Mogoče od berlingota... ampak jumpy je pa praktično nov (mislm, da ma okol 15.000km). Sej da ne omenjam kangooja, k so šli novemu večkrat šarit po drobovju...seveda v garanciji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 ampak tele HDI mašince so zelo občutljive na mraz, pri -3 rabi že kr lepo število sekund do vžiga...vsaj naši dve (v berlingu in jumpyu) glede na vaš način vzdrževanja, nič čudnega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 kter letnik je jumpy. mogoče je premalo vožen, kratke relacije, smrt za dizla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desert Soul Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 Če se ne bi bal hvaljenja dneva pred večerom in prehranjevanja z zarečenim kruhom, bi napisal: "Tudi pri -10 takoj vžge iskrivo, le prvih tristo metrov brunda kot traktor." A se bom raje vzdržal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 Kolk pa kej Berlingo dizl pokur? En mi je pravu da mu kur 4l/100km. Je to možno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 Kolk pa kej Berlingo dizl pokur? En mi je pravu da mu kur 4l/100km. Je to možno? ni mogoče razen če mu stoji na dvorišču, tam od 5,5 do 7,5 (mesto) pa je že OK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 Kolk pa kej Berlingo dizl pokur? En mi je pravu da mu kur 4l/100km. Je to možno? ja v prostem teku, pa da šofer poriva avto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desert Soul Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Ampak bi ga moral 50km/h porivati! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Kolk pa kej Berlingo dizl pokur? En mi je pravu da mu kur 4l/100km. Je to možno? Tolk glih ne, sam bi ga pa lahko pod 5 spravu, po avtocesti, dolga fura, brez klime, pa lepo 120 :) Šparovček :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 ehem...... xantia 2.0 hdi porabi enako ob podobnih pogojih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Peugeot Partner 2,0 HDI 2004 131.000 km zaenkrat brez problemov, poraba po mestu 7 s klimo 8 na dolge 5 s klimo 6 to je to; drugače je to že tretji predstavnik teh modelov leta 1999 sem kupil prvi Berlingo Multispace HDI, sem ga zgonu ker sem bil še potnik, na kurilca mi je pil 10 po mestu na dolge 8, nafte sploh ni okusil v letu dni sem našopal 150.000 brez problemov, skinu 100.000 in ga prodal za 27.000 DEM čisti biznis, nato Partner 1,4 bencinar, ni šel nikamor pil pa tudi ni, žena naredila z njim 87.000 km brez problemov, no in zdaj pa kot že zgoraj omenjeno. Družinska politika je da bo vedno en Partner/Berlingo pri hiši :worship: . Aja zakaj Peugeot; zato, ker imam frenda na Peugeotu na Citroenu pa ne več ker je šel v penzijo. Drugače sta pa avta ista, servisne usluge iste, cene iste...... je pa meni osebno Peugeot malce lepši v nos to je to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 Evo tkole pa zgleda Berlingo, ko en model mal preveč film Tokyo Drift gleda (ta z meganom) :unsure: Jst pa kolega noter v Citroenu, le lažje poškodbe, na srečo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno April 17, 2010 Deli Objavljeno April 17, 2010 (popravljeno) Ste še zmeraj lastniki Berlingotov in Partnerjev zadovoljni ? Imel sem slabe izkušnje HDI 2.0/110hp motorjem L.06 Popravljeno April 17, 2010. Popravil Port Folio Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 18, 2010 Deli Objavljeno April 18, 2010 kaksne? meni je ta masina v xantii zelo dobro sluzila (263.000+ km). avto ni dobil tehnicnega zaradi rjavih lukenj v pragovih (edina omembe vredna rjina na celem avtomobilu, pa ga pokoplje ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno April 19, 2010 Deli Objavljeno April 19, 2010 Pri Peugeotu 307 , vse lepo in prav, glede voznih lastnosti in porabe, vse ostalo se mi je vse povprek kvarilo od 60k km dalje Avto je bil z 110hp, tile Parntnerji in Berlingoti so z 90hp, pa zato sprašujem glede zadovoljstva (samo druga serija Berlingota me zanima, in ne novi). Tudi na Peugeot forumu prav ne hvalijo 110hp motorjev, mislim pa da P & B ne obstajata s tem motorjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se