Einherjar Objavljeno Junij 6, 2001 Opozori Objavljeno Junij 6, 2001 Ampak je Ice taka svinja da ne bo napisal cene se enkrat, tako da bos moral iskat, kje je Noise to napisal... PS: ja tudi jaz sem enaka svinja :)) Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
pupa Objavljeno Junij 6, 2001 Opozori Objavljeno Junij 6, 2001 Ne, ne einherjer, ti si svinja, ampa Ice pa noce priznati, da kljub nazivu vseveda ne ve, koliko stane ena majica. JAZ PA VEM: Noise Data je rekel, da bodo od 900 do 1000 SIT. Tam nekje. Pupa
easyrider Objavljeno Junij 6, 2001 Opozori Objavljeno Junij 6, 2001 Ice, sedaj pa imas! Pupa je res upravicila svoj naziv, ti pa... Edina sansa zate je, da jutri pripeljes strudel (jabolcni, sirov z orehi) v Venise. lp Easyrider
Ice Objavljeno Junij 6, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2001 @ pupa: drugim pomagas mene pa v drek rines.ze prav. @ easy: CE bo kak kos se ostal IN ce bi pod kaksnim pogojem slucajno zasel v blizino venis ti sigurno ne bom prinesel strudla,ker je predober in ga bom ze prej pojedel. best Ice
easyrider Objavljeno Junij 6, 2001 Opozori Objavljeno Junij 6, 2001 Pa nic! Saj lahko grem na Trojane (krofi, prekmurska gibanica,...), v Venisah pa imajo sadne kupe, crnega barona, rdecega barona, tiramisu, ... se pravi same Stormanove dobrote. MLJASK! lp Easyrider
pupa Objavljeno Junij 6, 2001 Opozori Objavljeno Junij 6, 2001 That's because I care for you Ice!!!! Pupa
Noise Objavljeno Junij 6, 2001 Opozori Objavljeno Junij 6, 2001 quote: Saj lahko grem na Trojane (krofi, prekmurska gibanica,...), v Venisah pa imajo sadne kupe, crnega barona, rdecega barona, tiramisu, ... se pravi same Stormanove dobrote. Pizda že vidim kaj bomo jutri na Venišah delali, žrli kot prasci. Vsaj jaz, OINK. ... Mimogrede, majice so narejene, nismo niti spodnjega limita dosegli, zato bodo jutri na voljo po ekskluzivni ceni 899 SIT (garantirano vrnem 1SIT). A sem car al nisem? //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Pervy Objavljeno Junij 6, 2001 Opozori Objavljeno Junij 6, 2001 OK JAZ VZAMEM ENO! AMPAK ZA STEVILKO NEVEM KER MAM VCASIH M VCASIH PA XL!
easyrider Objavljeno Junij 6, 2001 Opozori Objavljeno Junij 6, 2001 ... A sem car al nisem? ... Ne vem, manjkajo ti zvezdice (saj ves, tvoja pravila!). lp Easyrider
Brrrm Objavljeno Junij 6, 2001 Opozori Objavljeno Junij 6, 2001 Za tisti 1 tolar do 900 bomo pa obeske prodajali, da ne bo treba drobiža vracati. Brrrm
Brrrm Objavljeno Junij 6, 2001 Opozori Objavljeno Junij 6, 2001 Ekskljuzivno forumske, da ne bo pomote Brrrm
vrho1679 Objavljeno Junij 6, 2001 Opozori Objavljeno Junij 6, 2001 Po vsej verjetnosti me jutri v Venišah ne bo. Sem imel cel teden zajeban šiht, v cetrtek popoldan grem pa še na murje (delat, ne plavat). Sicer me pa itak ne boste prevec pogrešal. Sam kakšno majco mi še prišparaj Noise. Se vidjamo (nakoc)
Ice Objavljeno Junij 6, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2001 quote: Po vsej verjetnosti me jutri v Venišah ne bo. Sicer me pa itak ne boste prevec pogrešal. Sam kakšno majco mi še prišparaj Noise. Se vidjamo (nakoc) ma kako ne? kdo bo pa einherjerja brcal? best Ice Edited by - Ice on 06/06/2001 15:34:49
Ice Objavljeno Junij 6, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2001 ma ja vezde! jaz nucam samga sebe za prezivet,ne pa de me stere tisti nordijski fighter na prafaktorje.misls,de bos tko lahko prsla do bike-a? a jok bato odpade! best Ice
Noise Objavljeno Junij 6, 2001 Opozori Objavljeno Junij 6, 2001 quote: Po vsej verjetnosti me jutri v Venišah ne bo. Sicer me pa itak ne boste prevec pogrešal. Sam kakšno majco mi še prišparaj Noise. Drek te ne bomo pogrešali, jasno da te bomo madona... Kdo bo pa zdej PIVO naroceval ??? //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Einherjar Objavljeno Junij 6, 2001 Opozori Objavljeno Junij 6, 2001 quote: Drek te ne bomo pogresali, jasno da te bomo madona... Kdo bo pa zdej PIVO naroceval ??? //0iSe />aTa -=> //otos/et.co// Jebes naroceval - placeval, placeval Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
Einherjar Objavljeno Junij 6, 2001 Opozori Objavljeno Junij 6, 2001 quote: ma ja vezde! jaz nucam samga sebe za prezivet,ne pa de me stere tisti nordijski fighter na prafaktorje.misls,de bos tko lahko prsla do bike-a? a jok bato odpade! best Ice Ok obljubim, da se bom samo bom samo branil... V najslabsem primeru bos mel tako koleno kot Pupa. Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
Brrrm Objavljeno Junij 7, 2001 Opozori Objavljeno Junij 7, 2001 quote: Ok obljubim, da se bom samo bom samo branil... V najslabsem primeru bos mel tako koleno kot Pupa. Einherjer Ali tocneje povedano: Pupo na kolenu, štrudl v roki Brrrm
Brrrm Objavljeno Junij 7, 2001 Opozori Objavljeno Junij 7, 2001 Easy..., ce si še živ od študija. Kdaj nameravaš iti danes na štrudl v Veniše? Ce boš povedal pametno uro, lahko formirava slavnostno kolono in organizirano odideva in prispeva na štrudlmeeting. Brrrm
easyrider Objavljeno Junij 7, 2001 Opozori Objavljeno Junij 7, 2001 Pozakaj da malo premislim! Tako: glede na to, da bomo vsi okrog 16.30 tam in da rabiva ca 30 min voznje (po CPP)bi bilo dobro, da formirava kolono () nekaj minut pred 16.00. Se strinjas? Dolociti morava se kraj! lp Easyrider
Brrrm Objavljeno Junij 7, 2001 Opozori Objavljeno Junij 7, 2001 Se mi je zdelo, da si poštena duša in da boš predlagal 16. uro. Dobiva pa se lahko pred mojo ali pa pred tvojo garažo ali pa na nevtralnem terenu, na kakšni bencinski crpalki. Brrrm
Brrrm Objavljeno Junij 7, 2001 Opozori Objavljeno Junij 7, 2001 Opozorilo vsem udeležencem. Napolnite si rezervoarje z gorivom, ker tam med hribi vsem crpalkam ob 20. uri pade mrak na oci in gredo spat. Potem boste lahko v rezervoarcke tocili samo še vodo iz bližnjih potokov, ali kokakolo, ker piva in šnopca je škoda. Brrrm
easyrider Objavljeno Junij 7, 2001 Opozori Objavljeno Junij 7, 2001 quote: ... da si poštena duša ... Ker je to res (upam, da se Pupa ne bo spet zmrdovala), prepuscam tebi moznost dolocitve kraja srecanja. Zelo enostavno: ti poves kje, jaz pridem tja. P.s.: Vsi ostali boste imeli priloznost napolniti rezervoarje svojih mopedov ne glede na to, kje boste prisli (crpalke so v Mozirju, Nazarju, Gornjem gradu). Opravite pa to pred prihodom v Venise! lp Easyrider
Priporočene objave