bmw Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 a dejte no ... a je v zadnjem času že sploh kdo delal s tervolom. to ni več zadeva iz steklene volne ampak čisto taka koži prijazna reč, ki nima s srbenjem skoraj nič skupnega ... B) yeah right......pa ekološko neoporečen je in zdravlju popolnoma neškodljiv, samo v tovarni ga nakladajo z maskami na glavi......drugače pa tervol srbi,verjemi.....tisdti včasih kar je zelooo srbelo pa ni bil tervoj,temveč steklena volna....
klimbra Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 Hihihiiiihihiiiii Hočmajstr....prid do Lidije.....rab enga,k mu je Tervol prijazna stvar,da ga nabaše pod streho.......... OK....k si glih ti........ti bo kopalnico odstopila.....ker drgač te bo Milenca mogla cel teden čohat,pa s kakimi hladilnimi kremicami mazat, pa da ne omenjam s kakim veseljem bo rekla NE DRAGI.....ker jo bo strah,da še ona faše tiste simpatične mazolčke, srbeče bunkice.......itd :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
SiR Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 Sej to je bil namen, da si bo svojo poroko zapomnu ne samo po tem, da ma rinko na prstu, ampak tudi po vsem ostalem!!! ja, po muhavosti svojih debilnih prijateljev in sorodnikov ... vsaj jaz si ne bi rad poroke zapomnil po tem, da se je nekdo hotel pošalit in izpast "faca" na mojo poročno noč ... bi si rad ta dan in večer in noč po čem lepšem zapomnil ...
Vale Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 ja, po muhavosti svojih debilnih prijateljev in sorodnikov ... vsaj jaz si ne bi rad poroke zapomnil po tem, da se je nekdo hotel pošalit in izpast "faca" na mojo poročno noč ... bi si rad ta dan in večer in noč po čem lepšem zapomnil ... Sym da nisi ti malo spolno zavrt ;) :P
gic Objavljeno Avgust 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 ... da se je nekdo hotel pošalit in izpast "faca" na mojo poročno noč ... bi si rad ta dan in večer in noč po čem lepšem zapomnil ... Veš, tiste poroke, ki so brez kakršnegakoli smeha, :lol1: se kmalu pozabijo, ostanejo samo na slikah in papirjih..... :cry: kar pa si verjetno nihče ne želi. No, razen ti, ki si potreben seksa....
SiR Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 Sym da nisi ti malo spolno zavrt ;) :P ja, k če zavoro spustim, je čist preveč divje :D
Vale Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 ja, k če zavoro spustim, je čist preveč divje :D ;) :004
lina Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 Sej če so vsi iz iste hiše---kako že gre...,,isti ptiči letijo skupaj,,--al neki takega pol...kaj čmo eni tako eni drugače. Jest, ki sem bolj Asocjalna mi gre že karavana trobečih vozil na k****---popolnoma nepotreben hrup in raznorazne šrange in maltreiranje predporočencev....pri meni ,,NO GO,,. Kaj si pa mislim, ko jih zagledam... :xx:
gic Objavljeno Avgust 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 ...popolnoma nepotreben hrup in raznorazne šrange ... Prav rad bi videl tvojo poroko :kva2: A veš, da se zarečenega kruha največ poje? :yea2:
lina Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 (popravljeno) .....pol boš pa doooolgo živel..... Ok mogoče--sigurno--so meni smešne drugačne stvari... npr. našuntati človeka, ki skoz nekaj pokašljuje in smrka in se smili samemu sebi in jamra kooook je on skoz bolan, krivi pa mi zaradi preveč ,,pojačane,, klime.......da vsak drug torek poleti helikopter iz kliničnega centra na Golnik...popolnoma brezplačno, sam zdravstveno morš s sabo imet, ne rabiš nobenih prijav ....samo prideš ob 5.30 s kufrom in greš.....In je prišel in na informacijah spraševal kdaj poleti helikopter :yea2: To je cel postopek razlag in smrtno resno in vsem ostalim je to nekaj kar obstaja že skoz..... No enkrat je en celo prišel na Vršič na spust ,s svojimi sankami,,--taka so pravila ob zelo čudni uri (svinjsko zgodaj).....konec septembra....verjetno mi ni treba razlagat, da sploh še ni blo snega in, da je bil edini tam naokoli, ki se je s sankami sprehajal. Enkrat je ena bjonda ....iskala sadje v slot mašinah.....seveda so ji prej nastavili dve slivi in pomarančo---tisto sadje na katerem se je aparat ustavil...in je pol skoz čekirala...če je še kaj padlo :xx: Popravljeno Avgust 5, 2004. Popravil lina
Anubis Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 Se kar 100 ali več % strinjam s Symrujem... v primeru, da bi se z mano hotel kdo tkole "pošalit" obstajata dve varianti in nobena ni več hecna... Zame osebno je to en tak majčken kretenizem. Poroka je stvar, ki izhaja predvsem iz intime in vse skupaj je namenjeno dvema. Ne pa hordi nadebudnežev, ki nimajo zraven kaj počet. Kdor bi kaj takega naredil v moji hiši bi lastnoročno vse pospravil in uredil do prejšnjega stanja ali pa bi si zapomnil mojo poroko do konca svojih dni... kako je bilo smešno. Vsi bi se smejali...hohoho...all dressed up and no one to blow. Precej imbecilno tole...
hotschko Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 (popravljeno) Kdor se hoče poročiti intimno, lahko to stori za 6500 SIT na katerikoli upravni enoti v SLO, kdor pa bi se rad pokazal še ostalim, pač naredi žurko in morda tvega kakšno vragolijo ... sploh če je tudi sam sodeloval pri čem podobnem ... B) Popravljeno Avgust 5, 2004. Popravil hotschko
gic Objavljeno Avgust 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 Poroka je stvar, ki izhaja predvsem iz intime in vse skupaj je namenjeno dvema. Ne pa hordi nadebudnežev, ki nimajo zraven kaj počet. Tk, kot je hotschko povedal...... :notworthy:
Anubis Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 ...kot je lahko prebrat tud med vrsticami mojega posta ne? TAkšno je moje dojemanje poroke, ne pravim pa da se mora kdo strinjat...preden se kdo prične kregat.
SiR Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 Kdor se hoče poročiti intimno, lahko to stori za 6500 SIT na katerikoli upravni enoti v SLO, kdor pa bi se rad pokazal še ostalim, pač naredi žurko in morda tvega kakšno vragolijo ... sploh če je tudi sam sodeloval pri čem podobnem ... B) Ej, men se zdi,da ni nobene potrebe, da bi sovaščani, prjatli, sorodniki, iz moje poroke, če bo kdaj do tega prišlo, pa iz moje bajte (če jo bom kdaj imel), pa iz mene in neveste delali komedijo, pa še precej butasto... No, ne rečem, če bi bili sposobni kakega res vrhunskega in presunljivo intelektualnega humorja, ampak ker vem, da verjetno ne ... well ... :) gre za intimo v domu ...mislim, da mi nekdo eno vodo, pa balone, pa voščilnice ... lahk jih pr sebi doma za foro naštima kdaj, ko bo utrujen s šihta pršu, če ga to tolk veseli :D da ne govorim o butastih "igrah" na porokah običajno .. .vsaj vbolj ruralnih okoljih ... za :SS včasih...
gic Objavljeno Avgust 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 Vse to lahko pomeni, da imaš prijatelje, ki ti stojijo ob strani ne glede ob kakšnem primeru!!! :P Upam, da maš dobre prijatelje in ti bodo podobno zabelili tvoj poročni dan!
Anubis Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 Pred leti sem videl zanimiv razplet šrange. Navkljub jasno izrečenemu mnenju ženina o šrangah in podobnih zadevah se je nekaj očitno zabave željnih, nič hudega slutečih in "čist-premal-se-nam-dogaja-zdej-jo-bo-pa-speljal-al-pa-ona-njega" mladcev odločilo, da bo postavilo šrango, ukradlo nevesto itd... Prispeta dva avtomobila ženin, nevesta,priči in ožji krog sorodstva do t.i. šrange, stopijo ven, cel kup vpitja s strani postavljalcev prepreke. Ženin in priča stopita do dveh najboj glasnih, eden pade zaradi high kicka, drugi pa zaradi direkta. Odpeljejo se naprej. hehehe...
Anubis Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 ...in ti bodo podobno zabelili tvoj poročni dan! Taka zabela zna prijat kot zaseka s česnom na dieti.
DarkDewil Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 hm.. in kje si ti ves čas stal? :P si bil slučajno med postavljalci šrange? LP :yea1:
gic Objavljeno Avgust 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 V mestih res nimate navade delat takih stvari, sej se še sostanovalci med seboj ne poznate, kaj šele v soseski. :BUA: Drugače je, če živiš na vasi, izven blokov, stolpnic, mestnega ropota,... kjer vsak pozna vsakega in tudi ve, da ne bo nobene zamere, če mu kaj takega ušpičiš. :yea2: Smeh je pol zdravja!!! :notworthy:
Anubis Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 Gobec' date='5 Aug 2004 @ 15:07'] hm.. in kje si ti ves čas stal? :P si bil slučajno med postavljalci šrange? LP :yea1: hehehe...ne, bil sem na dopoldanski kavi v lokalu zraven dogodka.
Anubis Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 V mestih res nimate navade delat takih stvari, sej se še sostanovalci med seboj ne poznate, kaj šele v soseski. :BUA: Drugače je, če živiš na vasi, izven blokov, stolpnic, mestnega ropota,... kjer vsak pozna vsakega in tudi ve, da ne bo nobene zamere, če mu kaj takega ušpičiš. :yea2: Smeh je pol zdravja!!! :notworthy: Verjemi, da sem daleč, daleč od meščana... ;)
SiR Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 V mestih res nimate navade delat takih stvari, sej se še sostanovalci med seboj ne poznate, kaj šele v soseski. :BUA: Drugače je, če živiš na vasi, izven blokov, stolpnic, mestnega ropota,... kjer vsak pozna vsakega in tudi ve, da ne bo nobene zamere, če mu kaj takega ušpičiš. :yea2: Smeh je pol zdravja!!! :notworthy: tut jest sm do 15. leta na kmetih krave pasel ... :yea2:
HAWKey Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 sto ljudi sto čudi.... men se to nezdi neč slabga. vsi se ob tem nasmejimo/jo nič ni zamer,nihče noče nikogar prikazat v slabi luči ali mu škodovati, to je med kolegi. mislim da tudi mladoporočenca nista jezna. imela pa bosta nekaj da bo, tako kot je bilo že povedano, ostalo v spominu.
Anubis Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 V mestih res nimate navade delat takih stvari, sej se še sostanovalci med seboj ne poznate, kaj šele v soseski. :BUA: A si spet Razjarnikove gledal zjutraj? Končarjeva je od hudiča :) :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se