Aleron Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 Že cel dan kličem tisti dve telefonski, ki so bile objavljene na forumu (041/680-585, 01/7227868), pa nikakor ne morem prit v stik. A obstaja še kdo, ki se v Slo s tem ukvarja (najraje Lj. ali okolica, lahko pa tudi kjerkoli drugje v Slo)? Najraje bi se namreč osebno pogovoril, da slišim s "prve roke" kako je z ravnanjem, kaj se da in kaj ne. hvala lepa! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 Če je štev. 7227868 od Jermana iz Depale vasi pri Dž. ga boš ta vikend težko priklical, ker so verjetvo vsi v deželi samurajev, kjer je v Suzuki vztrajnostna dirka (Igor + YZF R1). Je pa verjetno Igorjev ata kar pravi naslov za taka popravila ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleron Objavljeno Julij 22, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 22, 2004 ne vem, od koga je ta številka. Menda od nekoga, ki se s tem ukvarja. Kaj potem je to edini človek v Lj (ali Slo), ki se s tem ukvarja? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 ... Je pa verjetno Igorjev ata kar pravi naslov za taka popravila ... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 Jure Lampe je stručko za take zadeve. Oglas je imel velikokrat v motoristu, drugače pa je možakar iz Radomelj. Lp Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleron Objavljeno Julij 22, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 22, 2004 Jure Lampe je stručko za take zadeve. Oglas je imel velikokrat v motoristu, drugače pa je možakar iz Radomelj. Lp Leteči veš morda še telefonsko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 Vilice ti lahko vsak drejar zravna. Jst sm jih dal enmu za zrihtat in je naredu super. Nič se med vožnjo ne čuti ne nič, da so bile krive. Kar se pa okvirja tiče, pa nimam pojma. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleron Objavljeno Julij 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2004 veš morda še telefonsko? sem pobrskal po imeniku.. Jure Lampe - tisti dve telefonski, ki sta omenjeni v prvem postu, sta njegovi. Torej to je ena in ista oseba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 mal pobrski po starih številkah Motorista, ker vem da je blo not ene par k se s tem ukvarjajo. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleron Objavljeno Julij 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2004 Damijan, bi pogledu v motorista, samo nimam teh revij nikjer pri roki. Če bi lahko kdo pogledu, bi bil zelo vesel :notworthy: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Julij 24, 2004 Deli Objavljeno Julij 24, 2004 Firma JU-LA iz motorista trdi, da ravna okvirje, vilice, križe in vari aluminij. Tel 01/7227 868 GSM 041/680 585 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Julij 25, 2004 Deli Objavljeno Julij 25, 2004 JU-LA je Jure Lampe. Sicer je pa zdajle kriza ker so dopusti in tudi serviserji uživajo na morju. LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RS50 Objavljeno Julij 27, 2004 Deli Objavljeno Julij 27, 2004 ce ma kdo od jermana cifro nj mi jo please posreduje ker rabim za kolegico ki je sesula motor pa rbi ravnanje vilic itd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Julij 28, 2004 Deli Objavljeno Julij 28, 2004 HEj Ju-La sm tudi jaz dones klicala ker ga rabim,pa so na dopusti se jih ne da dobiti..em drugace pa tudi mene zanima telefonska od igorja jermana...Ce jo ima mogoce kdo??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fecko Objavljeno Avgust 1, 2004 Deli Objavljeno Avgust 1, 2004 HEj Ju-La sm tudi jaz dones klicala ker ga rabim,pa so na dopusti se jih ne da dobiti..em drugace pa tudi mene zanima telefonska od igorja jermana...Ce jo ima mogoce kdo??? 7248366 Depala Vas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fecko Objavljeno Avgust 2, 2004 Deli Objavljeno Avgust 2, 2004 Pa tud Jermani so na dopustu delajo šele v sredo 11.08 tudi sam neki rabim... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bayker Objavljeno Avgust 5, 2004 Deli Objavljeno Avgust 5, 2004 Daj ko ti bojo zravnali vilice, pa okvir, sporoči gor, ker bi jaz tud mogo dat popravljat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fecko Objavljeno Avgust 6, 2004 Deli Objavljeno Avgust 6, 2004 Važi, pr men je sp.feltna u k... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fecko Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 Evo feltna je bila zrihtana po 1 tednu ,kakovost obdelave odlična,tako da je tudi kital nisem ,samo črn sprey-se sploh na vidi ravnanja,cena O.K.Zadovoljen :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Streetfighter Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 A mi mogoče kdo zaupa kolko stane ravnanje vilic?Rabim zravnat vilice za FZR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 A mi mogoče kdo zaupa kolko stane ravnanje vilic?Rabim zravnat vilice za FZR Odvisno kolk so zvite,... se pa cena mislim da giblje okrog 30 kSit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fp4492 Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Odvisno kolk so zvite,... se pa cena mislim da giblje okrog 30 kSit. Pri taki ceni popravila za zvito vilico mislim, da se bolj splača dobit kakšne vilice preko e-bay-a. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bu5a Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Pri taki ceni popravila za zvito vilico mislim, da se bolj splača dobit kakšne vilice preko e-bay-a. LP Nov teleskop stane 30.000 sit za fz6. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fp4492 Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Evo, to bi bilo nekaj za tebe? Mislim, da si omenjal FZR! http://cgi.ebay.de/Yamaha-FZR-600-3-HE-Gab...1QQcmdZViewItem LP Filip Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 Je kdo dejansko že dal k JU-LEtu ravnati okvir? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se