ixs Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 Tam je sezone konec listje pesek vsega saj tako je bilo en teden nazaj.Nevarno Lp ← No, na srečo, nisem videl tega sporočila! Sem s enapotil in cesta je v 99% suha, čista! Brez peska, brez blata in lepo prevozna. Nikakor mi ni žal - čeprav pozor na poti do Gerovega, ker je na cesti kamenje, blato, listje,...ampak vseeno v zmernih količinah! Pred Gerovem sem srečal enega "cestaka" - kdo od tukaj?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
don3 Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 Cesto sem prevozil včeraj, asvalt suh, listja nič. Nekaj nabiralcev kostanjev, kateri ne parkirajo glih lepo. Srečal nekaj motoristov. NAVDUŠEN :kva2: :kva2: :kva2: drugič še! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Oktober 19, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 Vidim da uživate v "naših" koncih :D :P Jst sem žal že končal sezono, tako da se spet pridružim naslednje leto. Če pa se boste kaj fjakali med vikendi (vključno z petkom) se pa kaj oglasite na kakšno kafe pri meni :D Aja. živim med mejnima prehodoma, išči najlepšo/največjo bajto tam vmes :P Tel.: --->glej profil. LP Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 Bil danes skoraj tam... v ložu namreč :D Do gerovega se pa nisem zapeljal, ker sem bil pac na 4 kolesih, ker ni tako zanimivo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 Do gerovega se pa nisem zapeljal, ker sem bil pac na 4 kolesih, ker ni tako zanimivo ← ...ni res, ni res.... :grrr ...zna biti zanimivo... :whistle: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 če maš celico je..... :doze: prasec.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 prasec.... :P :P :P O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 baje je cesta precej v penisu,jst sm mislu it jutr tm čez preke grobniku :hmm: a kdo ve kj več povedat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 kontaktiraj burnouta oz. tukaj je nekaj napisal o cesti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 aha aha,to je to. ne spremlam redno vaše sekcije,preveč bašete :D tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno April 25, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 25, 2006 Jah, sicer nisem šel še čez pogledat, samo mi je kolega reku, da je bl švoh, pa precej peska, tako da za kakšno pametno turco tam it čez, bo treba počakat še kakšen mesec. Da malo bolj spere pesek :doze: :doze: Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ježek Objavljeno April 26, 2006 Deli Objavljeno April 26, 2006 Če bom šel na grobnik jo bom kar tam čez usekal.Pa pri ivanu se bom na kavi ustavil. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Gerovo rulez! Sem s cariniki in policaji že na Ti kurac kako si kej:) ZAdnjič sem srečal hrvaškega šerifa ampak je šel ravno v drugo smer tako da se nisva uspela pogovoriti v živo da ga izprašam, kako kej fuzbal:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Junij 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Od tega tedna dalje sem spet doma :D Tako da če se boste kaj potepali okoli se oglaste :) LP Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Tako da če se boste kaj potepali okoli se oglaste :) bomo :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Junij 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 27, 2006 (popravljeno) bomo :lol: Alora te držim za besedo :whistle: :lol: Lp Burnout Spet posnetek rid :) Sicer je že star... ampak da malo obnovim spomin :D Ride Gerovo LP Burnout Popravljeno Junij 27, 2006. Popravil Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Od tega tedna dalje sem spet doma :D Tako da če se boste kaj potepali okoli se oglaste :) LP Burnout :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Spet posnetek rid :) Sicer je že star... ampak da malo obnovim spomin :D Ride Gerovo LP Burnout Zahvala gre pa komu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ktm Supermoto Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 (popravljeno) bomo :lol: Se vam pridružim ker zdaj moj bike ima tam gor bivališče in sem vsak vikend gor . Burnout tebe pa letos ni nič videti v temu koncu. Lp P.S.Ježek se pa boji nevihte :) Popravljeno Junij 27, 2006. Popravil Ktm Supermoto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ježek Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Se vam pridružim ker zdaj moj bike ima tam gor bivališče in sem vsak vikend gor . Burnout tebe pa letos ni nič videti v temu koncu. Lp P.S.Ježek se pa boji nevihte :) samo če se čevapčiči pečejo :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ktm Supermoto Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 samo če se čevapčiči pečejo :hmm: Takoj ko prideš ih dam na roštilj :OK: Rentam pa tudi dežne kombinezone :lol1: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Pridem čimprej... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ktm Supermoto Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 (popravljeno) Pridem čimprej... :grim Ja tebe pa tudi ni bilo še letos ! Popravljeno Junij 29, 2006. Popravil Ktm Supermoto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Junij 29, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Burnout tebe pa letos ni nič videti v temu koncu. Ja res je... sem bil mal odsoten, ker smo meli fax za poštimat, ma bom zdej dosti več... :whistle: :whistle: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SV650 Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 Ivan jutri letimo na gerovo ob 10ih štart iz rudnika.Prijacljeno je 12 motoristov :grupni: , Ježek je pa na morju če si za me poklič ker nimam tvoje cifre, upam da do vreme zdržalo. ICO :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se