GRUNF Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 Če ni BMW najdražji/najdražja....ste malo zašli iz teme...he he Kar se pa mene tiče NI TEŽAV SPLOH Ja eni zadeve združijo pa na Motomars prilimajo grepavl, Kramp, Furioso in 6 others 4 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oks Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 Dokler bo pridna in doma ne bo težav. anja37, v3sn4, bajkr88 in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oks Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 ...80 kilsko babo... Mam lahko zunaj v kletki namesto medveda. GRUNF, Kramp, v3sn4 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 Če ni BMW najdražji/najdražja....ste malo zašli iz teme...he he Žal eni s svojim bizarnim hvaljenjem, tega ne razumejo! SCORPIONS, GRUNF, anja37 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 Ja eni zadeve združijo pa na Motomars prilimajo Grunf a motomars tud obstaja tm se pa še nism prjavu SCORPIONS, anja37, thumper in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 Dokler bo pridna in doma ne bo težav. Tale tvoja pridnost je pa zeloooooooo širok pojem SCORPIONS, Nagaya, anja37 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 12, 2009 Deli Objavljeno December 12, 2009 Tale tvoja pridnost je pa zeloooooooo širok pojem predvsem poštar je srečen če je ona zmeraj doma... :naughty: anja37 in v3sn4 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oks Objavljeno December 13, 2009 Deli Objavljeno December 13, 2009 Zato sem pa psa nabavu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 13, 2009 Deli Objavljeno December 13, 2009 predvsem poštar je srečen če je ona zmeraj doma... :naughty: ne poznam ne poštarja in ne nje :naughty: in ne morem bit nič fouš, če je kdo preveč doma, pa kdaj :lol1: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 13, 2009 Deli Objavljeno December 13, 2009 Zato sem pa psa nabavu. ja pol mora bit pa res doma.... mora psa pazit....dobro si to izračunal... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oks Objavljeno December 14, 2009 Deli Objavljeno December 14, 2009 Ja treba je psa pazit, pa otroke ter kaj skuhat, ko pridem lačen domov itd..... pa mora biti spočita za zvečer v3sn4, thumper in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 14, 2009 Deli Objavljeno December 14, 2009 Ja treba je psa pazit, pa otroke ter kaj skuhat, ko pridem lačen domov itd..... pa mora biti spočita za zvečer Čakej mal Oks, pri vsem tem delu naj bi bila spošita anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 14, 2009 Deli Objavljeno December 14, 2009 niti ne... sj se akumulator zamenja, pa pol ni več težav anja37 in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 14, 2009 Deli Objavljeno December 14, 2009 Jaz tudi še ne, čeprav postaja že pošteno zaščitniški :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 14, 2009 Deli Objavljeno December 14, 2009 Ja treba je psa pazit, pa otroke ter kaj skuhat, ko pridem lačen domov itd..... pa mora biti spočita za zvečer da te lahko še s kovtrom pokrije... pol pa če dol pade... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 14, 2009 Deli Objavljeno December 14, 2009 Čakej mal Oks, pri vsem tem delu naj bi bila spošita Ženska mora bit vedno spočita, tut če ni, al misli, da jo bo kdo tečno doma gledal... Aja, pa za po***at perajt mora bit tut vedno!!! GRUNF, Furioso, anja37 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 14, 2009 Deli Objavljeno December 14, 2009 niti ne... sj se akumulator zamenja, pa pol ni več težav tja in sem pa še podmaže, aneda anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 tja in sem pa še podmaže, aneda res je in tebi to paše domina, Alla, halls in 7 others 6 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 res je in tebi to paše Opa, nekdo pa zna tudi kaj razumljivega napisat.... klimbra, Furioso, Kramp in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 16, 2009 Deli Objavljeno December 16, 2009 Opa, nekdo pa zna tudi kaj razumljivega napisat.... a si me meu za.....HVALA,HVALA prjatu GRUNF, actarus16, Furioso in 8 others 6 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno December 16, 2009 Deli Objavljeno December 16, 2009 a si me meu za.....HVALA,HVALA prjatu Pač si me presenetila, kaj zdaj hočem...... Kramp, anja37, klimbra in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 17, 2009 Deli Objavljeno December 17, 2009 Pač si me presenetila, kaj zdaj hočem...... Ja ne vem kaj ti hočeš,jst vem za sebe kaj hočem Greeny, TBoxer, master_wood in 5 others 4 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno December 17, 2009 Deli Objavljeno December 17, 2009 Ja ne vem kaj ti hočeš,jst vem za sebe kaj hočem Izgleda da ne..... anja37, Kramp, riderrgirl in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 17, 2009 Deli Objavljeno December 17, 2009 Izgleda da ne..... Takrat pa si zadeu 100 u 0,ki si res edin da ti mal glavo ob zid.....pa boš pršu k seb-upam,sam za take ko ni več pomoči-edin kalce levo Alla, domina, master_wood in 5 others 4 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 17, 2009 Deli Objavljeno December 17, 2009 Anja.....tebi pa priporočam kakšno knjigo od Košička! :evilgrin: GRUNF in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se