anja37 Objavljeno December 17, 2009 Deli Objavljeno December 17, 2009 Anja.....tebi pa priporočam kakšno knjigo od Košička! :evilgrin: ma men ne rabi-prvo poskrbi za sebe,pole pa za mene GRUNF, klimbra, Alla in 6 others 4 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno December 17, 2009 Deli Objavljeno December 17, 2009 ma men ne rabi-prvo poskrbi za sebe,pole pa za mene Za tebe bodo kar Figure Veneris dovolj zahtevno čtivo.... grepavl, Furioso in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 17, 2009 Deli Objavljeno December 17, 2009 Za tebe bodo kar Figure Veneris dovolj zahtevno čtivo.... kaj si zdej povedau,joj kr sram me je grepavl, master_wood, Furioso in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 17, 2009 Deli Objavljeno December 17, 2009 Za tebe bodo kar Figure Veneris dovolj zahtevno čtivo.... Ma kaki tastar.......to so slikce........nej najprej poizkusi razumet prebrano.......potem pa slikce.......to je težje razumljivo. Anja je glih kontra malim otrokom......oni najprej slikce.....pol črke.......pri njej pa ravno obratno. Le kje se bo to končalo :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 17, 2009 Deli Objavljeno December 17, 2009 Ma kaki tastar.......to so slikce........nej najprej poizkusi razumet prebrano.......potem pa slikce.......to je težje razumljivo. Anja je glih kontra malim otrokom......oni najprej slikce.....pol črke.......pri njej pa ravno obratno. Le kje se bo to končalo :unsure: Ojej, jest pa še nism tega brau a slikce so tud not pa tisti oblački k not piše tud a u knjižnci se da Figure Veneris sposodit Laufam u knjižnco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno December 18, 2009 Deli Objavljeno December 18, 2009 Ma kaki tastar.......to so slikce........nej najprej poizkusi razumet prebrano.......potem pa slikce.......to je težje razumljivo. Anja je glih kontra malim otrokom......oni najprej slikce.....pol črke.......pri njej pa ravno obratno. Le kje se bo to končalo Polpismenost je jeba, velika jeba......v tem kontekstu je bilo mišljeno.... grepavl in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 19, 2009 Deli Objavljeno December 19, 2009 res je in tebi to paše v kakšnem smisli misliš anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno December 21, 2009 Deli Objavljeno December 21, 2009 Z mojo ni težav, težave so z mano ŠLA RAMA FALIT thumper in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 22, 2009 Deli Objavljeno December 22, 2009 Z mojo ni težav, težave so z mano ŠLA RAMA FALIT Kaj preveč ritaš od zad,ko te pelje :grrr grepavl, Alla, master_wood in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno December 22, 2009 Deli Objavljeno December 22, 2009 Kaj preveč ritaš od zad,ko te pelje :grrr NE NE dol me je zabrisala, pa prej tepih odmaknila da sm na trdo prletu anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 22, 2009 Deli Objavljeno December 22, 2009 NE NE dol me je zabrisala, pa prej tepih odmaknila da sm na trdo prletu :grim :grim :grim Greeny, Alla, TBoxer in 5 others 4 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 22, 2009 Deli Objavljeno December 22, 2009 Mene pa zanima, kdo se tretira kot "najdražja"? master_wood, thumper, anja37 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 23, 2009 Deli Objavljeno December 23, 2009 Mene pa zanima, kdo se tretira kot "najdražja"? kdo ?? ... ali kaj ... se tretira kot najdražja... sicer pa dragih zapravljivk že nekaj časa ne spremljam ... od unih mam samo prvo cifro pa zadnjo nulo.. anja37, Greeny in Alla 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 kdo ?? ... ali kaj ... se tretira kot najdražja... sicer pa dragih zapravljivk že nekaj časa ne spremljam ... od unih mam samo prvo cifro pa zadnjo nulo.. Hvala enako. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 Hvala enako. Ne stoj tko govorit domina, Alla in grepavl 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Januar 4, 2010 Deli Objavljeno Januar 4, 2010 Mene pa zanima, kdo se tretira kot "najdražja"? Ja tista ki ni najbol poceni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se