Guest Brumer Objavljeno November 24, 2009 Deli Objavljeno November 24, 2009 Moja je čedalje težja, ima "že" čez 60 kg. GRUNF, TBoxer, pajkica in 6 others 2 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 Moja je čedalje težja, ima "že" čez 60 kg. Še ca 20 več jih lahko ma in glej kaj govoriš o ženskem spolu,SPOŠTUJ TO KR MAŠ.... :naughty: grepavl, damjan77, pajkica in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 Še ca 20 več jih lahko ma in glej kaj govoriš o ženskem spolu,SPOŠTUJ TO KR MAŠ.... ...80 kilsko babo... SCORPIONS, grepavl, anja37 in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 ma ti svojo kontroliraj.... :lol: :lol: Furioso, grepavl, domina in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 ...80 kilsko babo... To je še dobr, če meri 2m... pajkica, GRUNF in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 To je še dobr, če meri 2m... Ja vprašte ga,kolk je še visoka.... :naughty: Furioso, Alla, Nagaya in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 Ja vprašte ga,kolk je še visoka.... :naughty: 159 cm To pa ja vsi vemo. GRUNF, Kramp, Nagaya in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 159 cm To pa ja vsi vemo. To ima prej. Potem pa enga do dva centi več. :glare: GRUNF, anja37 in gandi 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 Še ca 20 več jih lahko ma in glej kaj govoriš o ženskem spolu,SPOŠTUJ TO KR MAŠ.... :naughty: Več kot jih ima, bolj spoštujem njeno pravico do zasebnosti... anja37, Kramp, urssa in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 Več kot jih ima, bolj spoštujem njeno pravico do zasebnosti... domina, GRUNF, Furioso in 5 others 2 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 Več kot jih ima, bolj spoštujem njeno pravico do zasebnosti... :grim ....legenda.... SCORPIONS, Nagaya, anja37 in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 Še ca 20 več jih lahko ma in glej kaj govoriš o ženskem spolu,SPOŠTUJ TO KR MAŠ.... :naughty: Sej spoštujem!! samo najprel sem pomislu za"prenašat"težka, potem sem vseno še kile napisal visoka je 158!! Ps; pa sej jo mam rad še sploh zdej, ko si je kupila nov avto (prišparala na gospodinjstvu) moram biti priden, da mi ga kdaj posodi!! hilton, pajkica, klimbra in 9 others 4 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 Sej spoštujem!! samo najprel sem pomislu za"prenašat"težka, potem sem vseno še kile napisal visoka je 158!! Ps; pa sej jo mam rad še sploh zdej, ko si je kupila nov avto (prišparala na gospodinjstvu) moram biti priden, da mi ga kdaj posodi!! Vapo...BMW prodajam....pod nujno... :evilgrin: anja37, riderrgirl, SCORPIONS in 8 others 5 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 Sej spoštujem!! samo najprel sem pomislu za"prenašat"težka, potem sem vseno še kile napisal visoka je 158!! Ps; pa sej jo mam rad še sploh zdej, ko si je kupila nov avto (prišparala na gospodinjstvu) moram biti priden, da mi ga kdaj posodi!! Zakaj pa prec ne poveš,da si hotel samo povedat da mate nov avto pr hiši...:evilgrin:in to bmw-ja Alla, malakai, Nagaya in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 Vapo...BMW prodajam....pod nujno... SCORPIONS in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 Vapo...BMW prodajam....pod nujno... :evilgrin: Mislim, da ga lahko samo še daš (ne prodaš) Mostiščarju... Nagaya, motogp1999, SCORPIONS in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 Mislim, da ga lahko samo še daš (ne prodaš) Mostiščarju... Kam smo padli halls, Kramp, anja37 in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 Zakaj pa prec ne poveš,da si hotel samo povedat da mate nov avto pr hiši...:evilgrin:in to bmw-ja Aboten in primitiven način hvalisanja. riderrgirl, malakai, Nagaya in 6 others 7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 Ne more si kaj...BMW je BMW... pa čeprav s pritiklino... SCORPIONS, halls, grepavl in 8 others 5 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 Sej spoštujem!! samo najprel sem pomislu za"prenašat"težka, potem sem vseno še kile napisal visoka je 158!! Ps; pa sej jo mam rad še sploh zdej, ko si je kupila nov avto (prišparala na gospodinjstvu) moram biti priden, da mi ga kdaj posodi!! pršparala na gospodinjstvu? kako če je na leasing anja37, xyznanixyz, Nagaya in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno November 28, 2009 Deli Objavljeno November 28, 2009 pršparala na gospodinjstvu? kako če je na leasing take makine so zdej napou pocen tk da lizing ne vem kdo bo gnar not prnašou :lol: .) halls, motogp1999, malakai in 7 others 3 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno November 28, 2009 Deli Objavljeno November 28, 2009 Točno tako samo keš pokažeš in ti ga šenkajo.Pozabu samo malo drago zavarovanje plačaš,nebom napisal koliko bo večina razumela kot vedno hvalisanje!!!! anja37, grepavl, Kramp in 10 others 3 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno November 29, 2009 Deli Objavljeno November 29, 2009 Točno tako samo keš pokažeš in ti ga šenkajo.Pozabu samo malo drago zavarovanje plačaš,nebom napisal koliko bo večina razumela kot vedno hvalisanje!!!! :evilgrin: ja sej, zavarovanje je pa druga zgodba. Najprej vsi use oblubjo, da kolk so pucen in ne vem kaj še vse, če se pa kej zgodi........... se raj ne razburjam, baje škoduje zdravju, da o lepoti sploh nea govorim halls, xceno, pajkica in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno November 29, 2009 Deli Objavljeno November 29, 2009 :evilgrin: ja sej, zavarovanje je pa druga zgodba. Najprej vsi use oblubjo, da kolk so pucen in ne vem kaj še vse, če se pa kej zgodi........... se raj ne razburjam, baje škoduje zdravju, da o lepoti sploh nea govorim Lahko te potolažim NIKOLI niti avta niti motorja nezavarvam to pišem SAMO zato da mi nabijajo butli MINUSE !!!! klimbra, Kramp, GRUNF in 10 others 4 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno November 29, 2009 Deli Objavljeno November 29, 2009 Če ni BMW najdražji/najdražja....ste malo zašli iz teme...he he Kar se pa mene tiče NI TEŽAV SPLOH anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se