Zdrawc Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 KJE KJE KJE KJE KJE KJE KJE KJE KEJ ?????????? :eek: dej no povej :D :cry: :cry: B) O:-) Kaj kje? :?
krca25 Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 KJE KJE KJE KJE KJE KJE KJE KJE KEJ ?????????? :eek: dej no povej :D :cry: :cry: B) O:-) [/quot www.louis.de st. artikla 10034851 lp.
MiNa Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 HI! Misliš slučajno malo okroglo ploščato zadevico z navitim bimetalom in jezičkom, ki na okrogli skali kaže temperaturo? ponavadi ima zadaj še magnet, da ga pripneš na kaj magnetnega? Pred 40-imi leti ga je imel oče na armaturi v FIČOTU :OK: , da ti vidiš tehniko kaže temperaturo pa ne rabi baterij. Se mi zdi, da sem pred kratkim videl nekaj podobnega v eni od stalaž z autododatki :hmm: joj sive celice :beer2: .
robberrt Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Kaj takega mogoce. tega sem jaz v lojzu kupu mislm da je bil tam nekje okol 10 ojrotov...majo pa tud identične urce...sicer je to tko mal informativno ker ko kje stojiš od motorja gor topu zrak vleče pa mal več kaže, za orientacijo je a cesta zmrzuje al ne :lol1:
MiNa Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Mogoče pa kolega rabi termometer za kako zimsko furo. Ko je vroče je pač vroče. Če je pa temperatura pod nulo je pa dobro vedet kolk je, da saj veš kolk te mora trest (ELEFANTENTREFFEN) naprimer. Gor sem videl dost takšnih in drugačnih načinov merjenja temperature. Zraka seveda. Pa se najde tudi kak tak veseljak.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se