motobaby Objavljeno Avgust 6, 2004 Deli Objavljeno Avgust 6, 2004 Ja, hvala za lepe želje. Drgač pa: a se ti ne zdi, da sva mal :topic: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Avgust 6, 2004 Deli Objavljeno Avgust 6, 2004 Ja, hvala za lepe želje. Drgač pa: a se ti ne zdi, da sva mal :topic: :hmm: ...jaz ze ne, ker skos vodno skupnost omenjam, ker so pa res zoprni tile vodarji ... .) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 6, 2004 Deli Objavljeno Avgust 6, 2004 Koliko let bi moral že imeti prijavljen kotel za žganjekuho: vsaj kakih 5 če se ne motim: Dolenjci so takrat v protest cele sadovnjake podirali, medtem ko bom jaz čez kaka dva tedna lepo privlekel kakih 100 let star kotel s kleti in začel lepo počivati ob ogenjčku (se še spomnite močeradovca??) HHV: v nobenem bolj množičnem mediju (rtv)še ni bilo objavljena ta odredba. Mogoče bodo tik pred zdajci kdo dvignil malo prahu potem pa spet vse tiho je bilo. Od mene ne dobijo nobene prijave zakopanega vodnjaka z odlično vodo :angry: (ki je vprašanje če ga sploh z bajalico najdejo.) da bi potem oni mojo vodo prodajali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Avgust 6, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 6, 2004 v nobenem bolj množičnem mediju (rtv)še ni bilo objavljena ta odredba. Mogoče bodo tik pred zdajci kdo dvignil malo prahu potem pa spet vse tiho je bilo. Hanzi! Gre za Zakon o vodah (in ne neko Odredbo), ki velja že leta 2002 in je bil kot vsak zakon objavljen v Uradnem listu RS. Kar se pa objave na TV tiče pa se boš moral na kake novinarje, ki pokrivajo to področje, obrnit in povprašat kaj so počeli na tiskovki, ko je bil predstavljen ta zakon. Mi je pa nekje v spominu ostalo, da je takrat ta zakon dvignil kar nekaj prahu. Zakon je že takrat predvidel dveletni rok za prijavo teh ''vodnih virov''. Rok se izteče 10.8.2004. Z odprtjem te teme nisem hotela nikogar silit, da naj ''prijavi''. Edini moj namen je bil, da obvestim tiste, ki tega še niso vedeli ali pa pozabili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se