Skoči na vsebino

Kawasaki ZZR 600...

Priporočene objave

Objavljeno

Lejte ka se prodaja za 500k v sosednji dezelici...

a ma kdo kako idejo kok se to uvozi??? :hmm:

post-4-1085662270.jpg

Objavljeno

Sicer tema kako se naj bi uvozlo vozilo iz tujine že obstaja.

Znanec je pred kratkim nabavu rabljen notor v I in ker je vzel pri pravni oseti torej firmi ni imel nobene tažave registracijo.

Ob priliki ga povprašam pa bomo razpisali v temi za uvoz vozil.

Objavljeno
Lejte ka se prodaja za 500k v sosednji dezelici...

Lep motorcek ;)

Po vsej verjetnosti je bil po desni strani sesut. Na izpuhu, če podrobneje pogledamo se vidijo udrtine, in na zadnji desni plastiki ni napisa zzr, ki pa bi za 93 letnik moral biti in za vse ostale letnike tudi ;)

Je pa res, ce gledamo cene npr. na web site motoscout in mobile.de, varirajo le-te v primerjavi z našim trgom okol +/- 100 tisoč. Je pa odvisno od tega kolk je zadeva ohranjena.

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

2005

lp bajsi

post-4-1093878833.jpg

Objavljeno

Bajsi si čist ziher :?

Objavljeno (popravljeno)

Sem čisto ziher ker sem slikico potegnil iz link, kjer plačujem članarino in iz prakse povem, da rac ne objavljajo. So pa dostop za obiskovalce omejili.

LP Bajsi

Popravljeno . Popravil bajsi
Objavljeno

Haj očitno so amerikanci spet samo zamenjali oznake :wacko: .

Objavljeno

Meni se zdi odlična poteza. Stara ninja je super motor - vodljiv, zapovrh še udoben. Why not?

Objavljeno
Meni se zdi odlična poteza. Stara ninja je super motor - vodljiv, zapovrh še udoben. Why not?

Se tokrat poplnoma strinjam s tabo.... še moja sovoznica bi ga baje mela?! :grim

Objavljeno
sanjski moped..

Dobro si to napisal.... predvsem zadnjo besedo....... :naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno
Dobro si to napisal.... predvsem zadnjo besedo....... :naughty: :naughty: :naughty:

kaj zaj zopet tebe moti? :doze:

ebi ga nekateri smo tudi z mopedi lahko zadovoljni in zadovoljeni :P

Objavljeno

čisto nič, strai mi je všeč, novega pa moram prej v živo videt..

:004

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

Men je bla vsec ze ta stara zzr sej je to poezija za vozt, ce nisi prevec zahtevn voznik.

Objavljeno
Men je bla vsec ze ta stara zzr sej je to poezija za vozt, ce nisi prevec zahtevn voznik.

Ti jeostal kje v predalu kaksen manual? :?

Objavljeno
Ti jeostal kje v predalu kaksen manual?  :?

V Elisi nimajo! Je tu kakšen lastnik ZZRja, da bi mi posodil in napravim kopijo?

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

Imam manual od uradnega serviserja za zzr-600 od 90 do 00 letnik (vsaj mašina je enaka ...

Objavljeno

mam zzr-ja 600 letnik 90 in če odšraufaš balanco ugotoviš da ima nartvavljive vilce tja do 20 mm...(čeprau nekateri pravijo da nima)

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

A ma kdo service manual v elektronski obliki???

Lahko tudi link..

LP, El Barto

Objavljeno

Mam service manual v ele. obliki....

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Pozdravljeni

Jst kupujem motor pa mi je v oči padu ZZR 600 (letnik 96 -okrog 900.000Sit)

Bi bil pa hvaležen če mi lohk kdo pošlje service manual po e-mailu (jstdoma@yahoo.co.uk)

Če ga bom kupu se bomo še šlišal.

Lep pozdrav

• 8 mesecev pozneje...
Objavljeno

Kot sem prebral same hvale čez to makino...... Vrjetno bom kupil nekaj temu podobnega

600 kubov, ampak motor ima že mislim da okrog 12 križev na sebi 94-95 letnik, pa okoli 50 jurjev km....

ampak je od kolega in redno servisiran, tako da...............kr zaupam pubecu.....

koliko se da ta motorin spedenat.....glede stopalk pa blinkerjev pa tega mislim............

čeprav je original the best......

aja pa zanima me kaj se najbolj pogosto "kao" kvari in kakšna je slabost med vožnjo, da ga na testni že ne razsipam......

he he he he he

hvala za odgovore.......pa lp :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!