Lovro Objavljeno Maj 27, 2004 Opozori Objavljeno Maj 27, 2004 Lejte ka se prodaja za 500k v sosednji dezelici... a ma kdo kako idejo kok se to uvozi??? :hmm:
Lovro Objavljeno Maj 27, 2004 Opozori Objavljeno Maj 27, 2004 na strani http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=306937 pa lep pozdrav
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Maj 27, 2004 Opozori Objavljeno Maj 27, 2004 a ma kdo kako idejo kok se to uvozi??? :hmm: Sicer tema kako se naj bi uvozlo vozilo iz tujine že obstaja. Znanec je pred kratkim nabavu rabljen notor v I in ker je vzel pri pravni oseti torej firmi ni imel nobene tažave registracijo. Ob priliki ga povprašam pa bomo razpisali v temi za uvoz vozil.
Gianni Objavljeno Maj 27, 2004 Opozori Objavljeno Maj 27, 2004 Lejte ka se prodaja za 500k v sosednji dezelici... a ma kdo kako idejo kok se to uvozi??? :hmm: Lep motorcek ;) Po vsej verjetnosti je bil po desni strani sesut. Na izpuhu, če podrobneje pogledamo se vidijo udrtine, in na zadnji desni plastiki ni napisa zzr, ki pa bi za 93 letnik moral biti in za vse ostale letnike tudi ;) Je pa res, ce gledamo cene npr. na web site motoscout in mobile.de, varirajo le-te v primerjavi z našim trgom okol +/- 100 tisoč. Je pa odvisno od tega kolk je zadeva ohranjena.
Lindau Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Bajsi si čist ziher :? Ja Bajsi je čist ziher .) , samo ni pa še čisto ziher to da jih bodo prodajali v EU :( :angry: :wacko: sodeč po (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) naj bi se zaenkrat prodajal samo v USA. Žal.... :? Tudi meni je všeč, oz. mi je stara šestka sanjski moped..
bajsi Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 (popravljeno) Sem čisto ziher ker sem slikico potegnil iz link, kjer plačujem članarino in iz prakse povem, da rac ne objavljajo. So pa dostop za obiskovalce omejili. LP Bajsi Popravljeno Avgust 31, 2004. Popravil bajsi
gebre Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Haj očitno so amerikanci spet samo zamenjali oznake :wacko: .
andrej Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Meni se zdi odlična poteza. Stara ninja je super motor - vodljiv, zapovrh še udoben. Why not?
Lindau Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 Meni se zdi odlična poteza. Stara ninja je super motor - vodljiv, zapovrh še udoben. Why not? Se tokrat poplnoma strinjam s tabo.... še moja sovoznica bi ga baje mela?! :grim
elbarto Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 sanjski moped.. Dobro si to napisal.... predvsem zadnjo besedo....... :naughty: :naughty: :naughty:
Lindau Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 Dobro si to napisal.... predvsem zadnjo besedo....... :naughty: :naughty: :naughty: kaj zaj zopet tebe moti? :doze: ebi ga nekateri smo tudi z mopedi lahko zadovoljni in zadovoljeni :P
elbarto Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 čisto nič, strai mi je všeč, novega pa moram prej v živo videt.. :004
svetipeter Objavljeno December 19, 2004 Opozori Objavljeno December 19, 2004 Ima morda kdo owners manual in repair manual?
jerci Objavljeno December 20, 2004 Opozori Objavljeno December 20, 2004 Men je bla vsec ze ta stara zzr sej je to poezija za vozt, ce nisi prevec zahtevn voznik.
svetipeter Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 Men je bla vsec ze ta stara zzr sej je to poezija za vozt, ce nisi prevec zahtevn voznik. ← Ti jeostal kje v predalu kaksen manual? :?
jerci Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 Poklic Eliso, sej so tm ful prjazni ljudje.
svetipeter Objavljeno December 24, 2004 Opozori Objavljeno December 24, 2004 Ti jeostal kje v predalu kaksen manual? :? ← V Elisi nimajo! Je tu kakšen lastnik ZZRja, da bi mi posodil in napravim kopijo?
renton Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 Imam manual od uradnega serviserja za zzr-600 od 90 do 00 letnik (vsaj mašina je enaka ...
renton Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 mam zzr-ja 600 letnik 90 in če odšraufaš balanco ugotoviš da ima nartvavljive vilce tja do 20 mm...(čeprau nekateri pravijo da nima)
elbarto Objavljeno Maj 12, 2005 Opozori Objavljeno Maj 12, 2005 A ma kdo service manual v elektronski obliki??? Lahko tudi link.. LP, El Barto
Jstdoma Objavljeno Maj 26, 2005 Opozori Objavljeno Maj 26, 2005 Pozdravljeni Jst kupujem motor pa mi je v oči padu ZZR 600 (letnik 96 -okrog 900.000Sit) Bi bil pa hvaležen če mi lohk kdo pošlje service manual po e-mailu (jstdoma@yahoo.co.uk) Če ga bom kupu se bomo še šlišal. Lep pozdrav
husky610 Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Kot sem prebral same hvale čez to makino...... Vrjetno bom kupil nekaj temu podobnega 600 kubov, ampak motor ima že mislim da okrog 12 križev na sebi 94-95 letnik, pa okoli 50 jurjev km.... ampak je od kolega in redno servisiran, tako da...............kr zaupam pubecu..... koliko se da ta motorin spedenat.....glede stopalk pa blinkerjev pa tega mislim............ čeprav je original the best...... aja pa zanima me kaj se najbolj pogosto "kao" kvari in kakšna je slabost med vožnjo, da ga na testni že ne razsipam...... he he he he he hvala za odgovore.......pa lp :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se