BlackDoc Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 a se mogoče da projekt iz movie makerja odpret v kakem drugem programu?
Zhuk Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 projekt verjetno ne, razen ce ga v MM sfinaliziras in naredis .avi ....
BlackDoc Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 problem je da ga ne morem sfinalizirat...mi dela cel dan potem mi pa napiše da ne najde datotek :headbang:
I30 Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 Kakšen bi bil nasvet za nabavo video urejevalnika danes? Snemanje s Canonovim DSLR (MOV datoteka) v HD ločljivosti, izhod pa naj bi bil tudi polne HD ločljivosti, saj je to danes že nuja. Seveda je najboljši sistemsko čim manj požrešen, stabilen, hiter, čim cenejši, če ne celo free in uporabniško ne preveč zakompliciran software.
boych Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 Trenutno mi najbolj sede Sony Movie studio, ki pa ni free na žalost. Za bolj easy zadeve je tudi Windows Live Movie Maker kar v redu, je pa res, da pri bolj kompliciranem in večjem projektu rad ''freezne'' ...
gregorjanc Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 http://www.cahayabox.net/2013/01/07/adobe-je-poludio-besplatno-skinite-photoshop-premiere-ili-citav-creative-paket/ Free Adobe z veljavnimi ključi, sicer jest od nekdaj uporabljam Adobe programe, ker so mi še najbolj profi narejeni. Če pa kdo rabi imam pa doma originalne Pinacle Studie.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se