Skoči na vsebino

Motoristi pred parlament

Priporočene objave

Objavljeno

Jutri (torek) ob 19h v Firestarters Clubhouse-u v LJ ... naj se oglasi vsak , ki je pripravljen popisat in fotografirat kakšen odsek ceste, da bomo lahko vložili predloge za dopolnitev ograj.

Objavljeno

Kar se glede ograj v občini Trebnje tiče, sta predloga dva - beri projekt MK Kamerad.

Mislim, da so lokacije dovolj jasne. Če se rabi še kaj, napiši. :)

Objavljeno

Fantje in dekleta pozor! :eek:

Zbrali smo preko 5000 podpisov kar ni malo in akcijo lahko še vedno nadaljujemo saj zmaga še ni naša. Obljubili so, da bodo že letos dopolnili vsaj en odsek vendar je sedaj naloga na nas, da damo predloge kje naj bi dopolnitve že obstoječih zaščitnih ograj naredili.

Popisati je treba ovinke z radijem manjšim od 50 m(vidite na oko) kjer je treba motorno kolo dodobra nagniti. Tukaj namreč obstaja povečan riziko zdrsa in naleta na količek zaščitne ograje,....Torej na takšnih odsekih prvenstveno potrebujemo dopolnitve obstoječih ograj s "spodnjo plastjo pločevine", ki bo onemogočila nalet na količek!

Najbolj bi bilo, če bi se javili tako gorenjci, kot primorci, prekmurci, dolenjci,....da se razdelimo v skupine oz. da si razdelimo odseke, da ne bom jaz močvirnik popisoval ovinka v Lenartu in obratno. Treba se je tudi dogovoriti, da ne bomo podvajali dela!

Navodila za popis bo dal Hotchko!

Dejmo še mal stisnt in rezultati bodo kmalu vidni!!!!!!!!! :yea2:

Objavljeno (popravljeno)
Najbolj bi bilo, če bi se javili tako gorenjci, kot primorci, prekmurci, dolenjci,....da se razdelimo v skupine oz. da si razdelimo odseke, da ne bom jaz močvirnik popisoval ovinka v Lenartu in obratno. Treba se je tudi dogovoriti, da ne bomo podvajali dela!

Navodila za popis bo dal Hotchko!

Dejmo še mal stisnt in rezultati bodo kmalu vidni!!!!!!!!! :yea2:

Jaz iz Primorske in sem eno traso (N.Gorica-Bovec) že poslikal. Mislim, da ti je Hotschko že povedal. Ko pridem iz dopusta bi lahko še Bovec-Vršič ali pa kaj druzga na našem koncu. Se bom že z Hotsckotom slišal. Se raje menim na štiri oči kot tule.

Pozdrav od Roberta

Popravljeno . Popravil Robert
Objavljeno

Vse skupaj naj bi zgledalo takole, :OK: Sicer je lastnik priponk @mat-vara :worship: ampak na našem koncu so odsek ceste Ilirska Bistrica - Šembije opremili z dodatkom na račun voznikov Formule na gorsko hitrostni dirki. Se pravi da nevarnost dejansko obstaja! :fight2:

OGRAJA.bmp

Objavljeno

:slap: še slikce :OK:

post-907-1119531145_thumb.jpg

Objavljeno

Klical me je g.Petrič Zmago iz podjetja PETRIČ d.o.o. Ajdovščina! Na ministrsvo je, po dogovoru z študijami Mariborske fakulette, poslal 3 predloge za dopolnitvene zaščitne ograje. Zadevo bom v kratkem dobil tudi jaz in jo posredujem zainteresiranim! Dogovorili se bomo za sestanek z njim.

PS: sedaj je en izmed nas - je nabavil motor:)

http://www.petric.si/storitve5.html

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)
poziv prostovoljcem in aktivistom za popis ograj ... klik Popravljeno . Popravil hotschko
  • 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Draga gospoda... 13.8. potece veljavnost domene motoristipredparlament.com. Kar pomeni, da moramo spet nabrati denar in jo registrirati ali enostavno stvar ukinemo ali preselimo na kak drug (bolj zajeban) naslov.

Objavljeno (popravljeno)

Škoda bi bilo ukinjati internet domeno, ker vsa korespondenca z ministrstvi, policijo, direkcijo za ceste in ostalimi poteka preko info@motoristipredparlament.com email-a. Predlagam, da se jutri dobimo v Firestarters Clubhouse-u in prispevamo vsak po 200 SIT ali kaj podobno simboličnega.

Upam, da podpora članov foruma našim prizadevnjem ne bo samo oralna. .)

Ein,

kolk je že sponzorska cena za enoletno registracijo ?

Popravljeno . Popravil hotschko
Objavljeno

še info o letos doseženih ciljih:

dodatna zaščita za motoriste bo letos postavljena na cestah

Nova Gorica - Bovec,

Lj - Kočevje - Brod na Kolpi

Kočevje - Dvor

Objavljeno

Ein,

kolk je že sponzorska cena za enoletno registracijo ?

ne vem, ker je to erik urejal.

Objavljeno
ne vem, ker je to erik urejal.

Povejte, pa prispevamo kaj še drugi, ni blema :D Pište mi na PM.

Pozdrav od Roberta

Objavljeno (popravljeno)

pridem jutri, ce le ne bo kaj vmes prislo ali kaj dol letelo. poberem denar in podaljsam domeno za nadaljne leto. 800 sit je ostalo se od lani. ne vem koliko je ze bila domena, mislim da 2.5k sit, lahko pa povprasam in se zmenim za enak znesek (mislim da bi slo). cena z ddv je uradno 5k sit za eno leto.

kdaj se dobimo pri vzigalkarjih, ker ne bi rad ne vem kako pozno domov vozil???

erik

Popravljeno . Popravil fazerer
Objavljeno

povprasal sem za ceno podaljsanja domene in se zmenil za enako ceno kot lani, to je 2.5k sit. domena je tudi ze na "lepe oci" podaljsana za eno leto.

ker nam gre domenca ze drugo leto na roko in nas v bistvu malo sponzorira predlagam, da bi lahko obesili na www.motoristipredparlament.com njihovo pasico. ce smo se kdaj zmenili drugace se pa opravicujem za predlog. predlagam tudi, da se vse sponzorje, ki so kakorkoli pomagali, poda na omenjeni strani.

Objavljeno (popravljeno)

Ajde, damo danes vsak po jurja, pa imamo mir. Kar bo viška dnarja, se da pa nekam v šaprovc, da bo na razpolago v nujnih primerih (npr. ko bo kak novinar prišel, se ga pelje na kofe, kjer se mu v miru razloži kako pa kaj je s temi ograjami,... )

Tadej

Popravljeno . Popravil Tadej
Objavljeno

In kaj piše pod fotografijo :SS "Zaradi neprilagojene hitrosti je ugasnilo še eno mlado življenje" fu**m ti neprilagojeno hitrost :SS

Objavljeno

Vidim, da ti je omejevanje na temo ena težka naloga .)

Če bom lahko pridem in tudi sama kaj prispevam. Samo ne vem zakaj se že na začetku ne zakupi za kake dve leti, pa je potem mir.

samo predlog. :blush:

Objavljeno (popravljeno)

vsak naj da kolikor lahko da, sponzorjev zaenkrat ne bomo objavljali, ker ni jasnega kriterija, kdo si zasluži objavo, kdo ne ... itd, če pa se dogovorimo drugače pa ni problema.

Stroški pa so:

- registracija domene motoristipredparlament.com = 2500 sit/leto

- poštnine = različno, vendar probamo čimveč delat po emailu, do sedaj pa par sto tolarjev, kar ni omembe vredno

- fotokopije = zaenkrat še ni bilo treba nič plačat ("firmačasti" press)

- pivo za aktivne člane mpp = sixpack/teden/osebo ... B) ;) :fredy:

Objavljeno (popravljeno)
Samo ne vem zakaj se že na začetku ne zakupi za kake dve leti, pa je potem mir.

samo predlog. :blush:

ker na začetku nismo zbrali dovolj za dve leti ... samo pojasnilo :blush: .)

Objavljeno
In kaj piše pod fotografijo  :SS "Zaradi neprilagojene hitrosti je ugasnilo še eno mlado življenje" fu**m ti neprilagojeno hitrost :SS

kaj pa je bil po tvoje razlog za nesrečo ?

Objavljeno
Evo :ninja: ....klik

daj tole še v črni forum.

Objavljeno

Z domence sem ze dobil potrdilo, da je domena podaljsana za eno leto. Tudi jaz se strinjam, da se na page-u uradno zahvalimo za njihovo prijaznost...

Hotschko?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!