_Roba_ Objavljeno Avgust 29, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2004 (popravljeno) mariborčani zakaj nejste prišli? Stvar je sledeca.Slavko je mogo it na dirko v avstrijo kot mehanik,Tomaz ma ju3 nek izpit,Matejceka ni doma,Nitrox nevem kje je bil,jaz pa zal nimam feln.Kje so ostali ne me vprasat ker nimam pojma....Sej sem mislo prit na Drag race pogledat samo me je cas preganjal. Kaj pa je zdaj z punco?Na runneru dosti skode? Popravljeno Avgust 29, 2004. Popravil _Roba_
denZ Objavljeno Avgust 29, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 29, 2004 Kaj pa je zdaj z punco?Na runneru dosti skode? na runnerju ni dosti škode (mislim da je sploh ni), diklina pa ma roko neke v kurc*, baje naj bi šla na operacijo :( :(
_Roba_ Objavljeno Avgust 29, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2004 na runnerju ni dosti škode (mislim da je sploh ni), diklina pa ma roko neke v kurc*, baje naj bi šla na operacijo :( :( To za operacijo sem jaz tudi slisal.. :(
PoŽiG Objavljeno Avgust 29, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2004 (popravljeno) ja če ji nebojo mogli tak zravnat te bo šla na operacijo... :cry: Popravljeno Avgust 29, 2004. Popravil PoŽiG
PoŽiG Objavljeno Avgust 29, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2004 (popravljeno) to pa je že v ms ko smo prišli navijat za benota, ki je itq zamagal :notworthy: :OK: Popravljeno Avgust 29, 2004. Popravil PoŽiG
_Roba_ Objavljeno Avgust 29, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2004 Baje da more ju3 na operacijo ker niso mogli naravnat roke... :cry: :cry:
Zok Objavljeno Avgust 29, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2004 evo nekaj slik : :yea2: ...a brez kanistra pa ni slo?? <_< ...upam d je not bencin. .) drugac glede poskodovanke - ma ker telefonsko d jo mal potolazim?? :devil: :P upam d se bo cimprej zlizala! .)
PoŽiG Objavljeno Avgust 29, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2004 ja bencin je ja... :lol1: :lol1: samo ona ni nič pila ko je v bolnici zaj...
gilera50 Objavljeno Avgust 29, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2004 ja bilo je zanimivo in pestro... slišali smo da je bilo kar nekaj napetih trenutkov, drugače pa smo se imeli dobro (no zaj nisem šel v Lotmerk, tak da za tzam ne morem povedati). evo nekaj slikic...
gilera50 Objavljeno Avgust 29, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2004 pred štartom supermoto smo imeli lep razgled.... :OK: :OK: :OK:
blindek Objavljeno Avgust 29, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2004 prišel ravno z meetinga,bilo je fajn,rahlo vinjeni a še vseeno ide ;) ......mb skoda da vas ni bilo,zamudili ste kar nekaj,mogoče celo nebi bilo nekaj nesreč :) , glede za punco,jaz sem se za njo pelal ko se je zgodilo.... :( :cry: upajmo da bo bojše...
_OKI_ Objavljeno Avgust 29, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2004 Alo pubeci, odkdaj pa se iz meetinga hodi rahlo vinjen????????? :nono: Upam da si bil kakšen sopotnik ali kaj takega, ker če npr. bo bilokdo na meetingu vžgan vozo ga lastnoročno zadavim :angry: Al moram prinest slike prometnih nesreč s motorjem za interno uporabo od reševalne enote ???
blindek Objavljeno Avgust 29, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2004 bil sem sovoznik tak btw :) če vozim spijem max 1-2pivi... beri max! :) jaz sem danes po dolgem dolgem času samo odzadaj sedel in užival.pa še pil se samo nakoncu meetinga,pa mam 1km do doma...tak da brez pripomb :)
denZ Objavljeno Avgust 29, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 29, 2004 bil sem sovoznik tak btw :) če vozim spijem max 1-2pivi... beri max! :) jaz sem danes po dolgem dolgem času samo odzadaj sedel in užival.pa še pil se samo nakoncu meetinga,pa mam 1km do doma...tak da brez pripomb :) on je samo odzadi užival ja pa z zastavo mahal :D
blindek Objavljeno Avgust 29, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2004 ja zastava,točno :):):) ko smo z ms šli domov...oz via ljutomer :) , kje je sploh tista zastava?
denZ Objavljeno Avgust 29, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 29, 2004 ja zastava,točno :):):) ko smo z ms šli domov...oz via ljutomer :) , kje je sploh tista zastava? mlinariči si jo ti dau ali ti jo je ovi vzeja, neven....
blindek Objavljeno Avgust 29, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2004 nema veze :) za slike,jutri bodo objavlene lp by Blind :)
denZ Objavljeno Avgust 29, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 29, 2004 SLIKE OD MITINGA nekaj malega....
Zok Objavljeno Avgust 30, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2004 DJEEERA pupa ji tau?!? :wub: :devil: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se