denZ Objavljeno Marec 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 na občino treba iti pa polno papirov izpolnitii...zaj mamo dovoljenje da zaperemo kako cesto v ljutomeru, če bo kaki drag :)
_Roba_ Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 ...zaj mamo dovoljenje da zaperemo kako cesto v ljutomeru, če bo kaki drag :) ← U super stvar :OK: Am...ste ze razmislali,da bi kaksen veliki legalni drag lahko nardili? :naughty:
nitro freek Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 Sam to je pa nora ideja. Dejmo se zment za en drag tam v ljuomerju. Pa je to to.
_Roba_ Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 Sam to je pa nora ideja. Dejmo se zment za en drag tam v ljuomerju. Pa je to to. ← Jaz sem takoj za :) Pa se nardi po skupinah tako kot treba .)
_Roba_ Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 :D zaj ste se pa ogreli a? :P ← Normalno :D :naughty:
dj_runner Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 Smo bli vedno zagreti (eni vsaj) samo so so pol vsi zgovarjali. Jaz sem sel pa sem pac zgubo samo sem melpa dobr razlog novi clinder z 20km naretih :glare:
blindek Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 vse se da zmenit za drag.Če bo dovolj velika interesa se da vse uredit :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se