MiniM Objavljeno September 1, 2004 Deli Objavljeno September 1, 2004 Pozdravljeni s kolegi se nameravamo lotit motokross proge v svoje namene,nč kaj profi sam tolk da se malo znorimo Zanima me če se je kdo od vas že lotil podobnega in kakšne izkušnje ima s tem od same sestave do izvedbe proge hvala za odgovore lp MiniM :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 1, 2004 Deli Objavljeno September 1, 2004 mel bote probleme. najprej birokracija, pol pa vse ostalo. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno September 1, 2004 Deli Objavljeno September 1, 2004 Pozdravljeni s kolegi se nameravamo lotit motokross proge v svoje namene,nč kaj profi sam tolk da se malo znorimo Zanima me če se je kdo od vas že lotil podobnega in kakšne izkušnje ima s tem od same sestave do izvedbe proge hvala za odgovore lp MiniM :naughty: Kje boste pa delal....??? ker kraj Drugac pa bojo problemi s pulcaji zarad hrupa itd... Lp;Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiniM Objavljeno September 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 1, 2004 brez skrbi zarad policije,smo privatiziral kraj .) tk da ni panike sam ideje bi rabo :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno September 1, 2004 Deli Objavljeno September 1, 2004 še zmer lahko težijo zarad hrupa,onesnaževanja...rajš se prej točn pozanimej kolk štemplov morš dobit da lahko delaš motocross progo drgač si pa mal oglej druge proge,boste vidl kva vam je všeč...pol pa izkoristit teren ki ga pač imate najbolš možn.neki na pamet se ne da govort ko bo fertik pa povej,bomo pršli pomagat trasirat :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiniM Objavljeno September 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 1, 2004 eto da razložim to je oddaljeno od vsakega naselja kr dost,tk da zarad hrupa ni panike dostop z vozili ni mogoč tko da te nihče ne more presenetit je pa to ena velika zelenica sredi zapuščenega gozda,kjer smo že sedaj urejali manjše skoke,imamo tudi piknik prostor,sedaj pa bi radi uredili nekakšno progo,da bi si dali malo duška ko bo zadeva končana pa vsekakor vabljeni na :kva2: norenje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 1, 2004 Deli Objavljeno September 1, 2004 če je tako boste meli težave z Zelenimi.....zeleno bratovščino in še čim....kar je tudi prav...saj boste s hrupom motili živa bitja v okolici....se ti :hmm: ne zdi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno September 1, 2004 Deli Objavljeno September 1, 2004 A to je privat posest? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiniM Objavljeno September 2, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 2, 2004 to smo mi privatiziral,drgač je pa bla to državna lastnina ne vem kaj se tolk obremenjujete z motenjem javnega reda in miru,če imaste kakšne izkušnje s tem javte,drgač pa kak su uni lahk proti pa drugi mi je pa jasno itak pa ne mislimo delat neke škode v naravi(razen plašenje živali to pa se itak dogaja sam da motor zalavfaš)saj je vse zapuščeno,nihče ne skrbi niti za gozd niti za jaso edina škoda ki bo nastala zaradi tega je ta da bomo povozil praprot in koprive lp minim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 na Teharju oz. Bukovzlaku v okolici Celja so baje neka mel, pa so jim prepovedal. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 glede na to da je dostop z mehanizacijo nemogoč, potem ne preostane drugega kot da zadevo "zvozite" pa z lopatami in krampi kake lepotne popravke naredite ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno September 3, 2004 Deli Objavljeno September 3, 2004 (popravljeno) začnite se vozit, ni druge, pa ne objavljat točne lokacije prek vidnih medijev Popravljeno September 3, 2004. Popravil D.J. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiniM Objavljeno September 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 3, 2004 ja itak,smo se že lotil včeraj je bla prva košnja .) tk da danes začnemo rit v glavnem veliko dela nas še čaka lp minim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nikesloy Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 jaz sem imel tudi privatno posestvo okrog 5km stran od naselja :) ampak povem vam kifeljci bodo naredili vse da bodo prispeli k vam(imajo dobre puche) :ph34r: in se to ce je vasa zemlja se rajsi pazite sodnikov(kazen si je tezko privoscit) :fight2: glede prijave pa se da vse na obcini zmenit (naredite klub potem pa sportni center.navajam:vpisite(samo za preizkus motorjev) mi se ponovno vozimo ampak skifi so še vedno isti in naz jebejo lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 če imaš tako dovoljenje, kokr si ga opisu, prijavi policaje za nadlegovanje in zraven predaj dokumentacijo dovoljenja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 lahk se za ksno novo jumpo zasluzte :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nikesloy Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 prijavlat policaje je brezveze ne bo nikoli mir :angry: ampak saj sami veste prej elektricar ali mesar zdaj pa POLICAJ :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 16, 2004 Deli Objavljeno November 16, 2004 če si nekje bol iz dežele te čist razumem, ampak včasih je uniformi treba dat vedet, da se v legalne zadeve nima kaj vtikat, ampak to mu mora pojasnit nekdo z več črticami na uniformi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno November 16, 2004 Deli Objavljeno November 16, 2004 torej a mamo ksnga nacelnika al pa majorja?!?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno November 16, 2004 Deli Objavljeno November 16, 2004 če si nekje bol iz dežele te čist razumem, ampak včasih je uniformi treba dat vedet, da se v legalne zadeve nima kaj vtikat, ampak to mu mora pojasnit nekdo z več črticami na uniformi ← Sej policajev tam kjer bi lahko bli ni rajsi motoriste preganjajo kot pa da bi kej za splosno varnost naredil...ce bojo slisal da smo-ste se vozil po gozdu bojo takoj prltel ce pa bo prometna nesreca jih pa cakas.... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PANTERA Objavljeno November 16, 2004 Deli Objavljeno November 16, 2004 mislim, da je dovolj dobrih cros prog, kjer si lahko damo duška, da ne bomo spravljali ob živce "ubogih ljudi" :devil: okoli travnikov in gozdov, pa še s policaji mesarji na progi ne bo težav O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PANTERA Objavljeno November 16, 2004 Deli Objavljeno November 16, 2004 jaz sem imel tudi privatno posestvo okrog 5km stran od naselja :) ampak povem vam kifeljci bodo naredili vse da bodo prispeli k vam(imajo dobre puche) :ph34r: in se to ce je vasa zemlja se rajsi pazite sodnikov(kazen si je tezko privoscit) :fight2: glede prijave pa se da vse na obcini zmenit (naredite klub potem pa sportni center.navajam:vpisite(samo za preizkus motorjev) mi se ponovno vozimo ampak skifi so še vedno isti in naz jebejo lp ← :OK: daj napiši kje se ti ta proga nahaja, da jo pridemo preizkusit in jo ocenimo, upam da takrat ne bo skifov. :yea2: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno November 16, 2004 Deli Objavljeno November 16, 2004 A je kdo tukaj, ki bi lahko nalimal kak spisek motokros prog v SLO? Evo jaz imam nekaj, samo je že stara zadeva, za progo Arto, ki je na spisku, sem se zadnja 2 meseca matral sam, pulil grmovje, kosil, odnašal veje in pa se seveda vozil :D :OK: . OK, tiste bolj znane vemo kako in kaj, samo jih je nekaj, za katere sem prvič slišal. http://www.funsport-klub.si/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno November 16, 2004 Deli Objavljeno November 16, 2004 Greš na ''vroče novice'', 3. rubrika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 16, 2004 Deli Objavljeno November 16, 2004 link do prog je že objavljen http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=6252 sej ne škodi če je še enkrat a pa je res mivkasta proga, tale Arto, ker to bi bilo precej edinstveno za naše razmere, pa uporabnine tut ni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se