Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Kupo sem si športni filter malossi E5, pri tem sem še menjo fedrce, valjčke pa dizo sem povrto... Prej mi je šo po števci 95 (samo je na začetki neke jebopol pri 30 pa stegno(valjčki)), zdaj mi gre na začetki vreji končna pa je samo 80, filter bi rad gori obdržal, ker ma res ubijalski zvok, tak da, naj dam večji fergazer, ali kaj drugega(če zimo si bom polini corso gor dal)??? (mam malagutija F12 AC, gori pa ZX-a) tnx

Objavljeno

bravo. zaj si vse naredu.

dizo kupi drugo, toto pa v smeti zabrisi da si nebos delo sramote.

Objavljeno
pa dizo sem povrto

Sem mislo da je vrsta ki vrta dize ze izumrla zdaj pa vidim da se kar zivite

:lol1: :lol1:

Objavljeno

Gori mam ZX-a, blokade veni, valjčki 3,5g(se mi zdi) pa trše fedrce... vem da je števec samo do 80, samo mi cajger pride za znak za žmigavce( da pa to ni realni 95 pa tuji vem :P )

Objavljeno

Ja dezo večjo pa fergazer štelat ane...

Objavljeno

Kaj pa če bi večji fergazer gor dal npr. 17,5 :? , bi tešlo isto ko prej, ali še malo polek :naughty:

Objavljeno

Ja za Polini Corso, ki jo boš dal prek zime gor, mislim da bi bil kr nujen :)

Objavljeno

to vem da je za coroso nujen, samo če bi sedanjo težavo rešo

Objavljeno

dizo pa sem povrto s kalibriranim svedrom, in to na 80

Objavljeno

ko da je diza tak draga da si je ne mores privoscit.

Objavljeno
dizo pa sem povrto s kalibriranim svedrom, in to na 80

brez CNC ti tud zlat sveder ne pomaga. pri dizah so tolerance prakticno enake nicli.

Objavljeno

No v glavnem. Bi mi ta fergazer rešo težave :?

Objavljeno

Kaj te z mojim je da gre samo 80 po svecu :cry: pa mam vse isto menjano ko ti :cry: kaj ti si menjo fedrce na sklopki???

Objavljeno

Aja si jih, mater sem slep. Samo vseeno mi ne gre v glavo kako ti lahko tak gre :hmm:

Objavljeno
No v glavnem. Bi mi ta fergazer rešo težave :?

ce bi mel nepovrtane dize, pol ja. :) tud nove dize (seveda prava velikost) bi ti resile te "tezave".

Objavljeno

Jaz se vedno to ne razumem kak ti je lahko sal 95 po stevcu z zx-om pa valcki pa fedrcami drugimi :? :hmm: Bi mi lahko ti to povedo?? Kak to mogoce :)

Objavljeno

odblokiran, valcke pa mam one ko so bli zraven 4g :)

Objavljeno

Samo kak je te tebi sal 95 po stevcu?? Ce pa aeroxi grejo tolko ti pa mas zracno hlajenega oni pa so vodni :? :) Ker mene pred sibne z aeroxom pa ma samo blokade odstranjene pa original avspuh :xx: :D

Objavljeno

Jaz mam 3,5 gramske, ker so bili tisti polek Zx pretežki pa se me je mašina neke jebala. Dugač pa mam kar dosti ludi za pričo... :afro1:

Objavljeno

Drugač pa, skod si??? Se bomo enkrat dobli pa malo pogledali kaj tvojemu phantomu fali (oziroma kaj ma odveč)

Objavljeno

MB :D nevem kaj mu fali :) bomo vidli morem se 1x ferdce menjat :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!