snookie Objavljeno September 11, 2004 Deli Objavljeno September 11, 2004 Kupo sem si športni filter malossi E5, pri tem sem še menjo fedrce, valjčke pa dizo sem povrto... Prej mi je šo po števci 95 (samo je na začetki neke jebopol pri 30 pa stegno(valjčki)), zdaj mi gre na začetki vreji končna pa je samo 80, filter bi rad gori obdržal, ker ma res ubijalski zvok, tak da, naj dam večji fergazer, ali kaj drugega(če zimo si bom polini corso gor dal)??? (mam malagutija F12 AC, gori pa ZX-a) tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 11, 2004 Deli Objavljeno September 11, 2004 pa dizo sem povrto :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 11, 2004 Deli Objavljeno September 11, 2004 bravo. zaj si vse naredu. dizo kupi drugo, toto pa v smeti zabrisi da si nebos delo sramote. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 11, 2004 Deli Objavljeno September 11, 2004 pa dizo sem povrto Sem mislo da je vrsta ki vrta dize ze izumrla zdaj pa vidim da se kar zivite :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snookie Objavljeno September 12, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2004 Gori mam ZX-a, blokade veni, valjčki 3,5g(se mi zdi) pa trše fedrce... vem da je števec samo do 80, samo mi cajger pride za znak za žmigavce( da pa to ni realni 95 pa tuji vem :P ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snookie Objavljeno September 12, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2004 Aja ,pa vzami blokado vem iz ZX-a Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno September 12, 2004 Deli Objavljeno September 12, 2004 Ja dezo večjo pa fergazer štelat ane... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snookie Objavljeno September 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2004 Kaj pa če bi večji fergazer gor dal npr. 17,5 :? , bi tešlo isto ko prej, ali še malo polek :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 Ja za Polini Corso, ki jo boš dal prek zime gor, mislim da bi bil kr nujen :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snookie Objavljeno September 14, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2004 to vem da je za coroso nujen, samo če bi sedanjo težavo rešo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snookie Objavljeno September 14, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2004 dizo pa sem povrto s kalibriranim svedrom, in to na 80 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 14, 2004 Deli Objavljeno September 14, 2004 ko da je diza tak draga da si je ne mores privoscit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 14, 2004 Deli Objavljeno September 14, 2004 dizo pa sem povrto s kalibriranim svedrom, in to na 80 brez CNC ti tud zlat sveder ne pomaga. pri dizah so tolerance prakticno enake nicli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snookie Objavljeno September 15, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 15, 2004 No v glavnem. Bi mi ta fergazer rešo težave :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 15, 2004 Deli Objavljeno September 15, 2004 Kaj te z mojim je da gre samo 80 po svecu :cry: pa mam vse isto menjano ko ti :cry: kaj ti si menjo fedrce na sklopki??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 15, 2004 Deli Objavljeno September 15, 2004 Aja si jih, mater sem slep. Samo vseeno mi ne gre v glavo kako ti lahko tak gre :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 15, 2004 Deli Objavljeno September 15, 2004 No v glavnem. Bi mi ta fergazer rešo težave :? ce bi mel nepovrtane dize, pol ja. :) tud nove dize (seveda prava velikost) bi ti resile te "tezave". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 15, 2004 Deli Objavljeno September 15, 2004 Jaz se vedno to ne razumem kak ti je lahko sal 95 po stevcu z zx-om pa valcki pa fedrcami drugimi :? :hmm: Bi mi lahko ti to povedo?? Kak to mogoce :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snookie Objavljeno September 16, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2004 si odvlokiral ZX-a??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snookie Objavljeno September 16, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2004 pa kolko gramske valjčke maš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 odblokiran, valcke pa mam one ko so bli zraven 4g :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 Samo kak je te tebi sal 95 po stevcu?? Ce pa aeroxi grejo tolko ti pa mas zracno hlajenega oni pa so vodni :? :) Ker mene pred sibne z aeroxom pa ma samo blokade odstranjene pa original avspuh :xx: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snookie Objavljeno September 16, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2004 Jaz mam 3,5 gramske, ker so bili tisti polek Zx pretežki pa se me je mašina neke jebala. Dugač pa mam kar dosti ludi za pričo... :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snookie Objavljeno September 16, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2004 Drugač pa, skod si??? Se bomo enkrat dobli pa malo pogledali kaj tvojemu phantomu fali (oziroma kaj ma odveč) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 MB :D nevem kaj mu fali :) bomo vidli morem se 1x ferdce menjat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se