SiMoN` Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 snookie od kod pa si ti???? Da bi videl to tvojo čudo :D :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 snookie pa prideš mogole ju3 na miting???? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 dajta se vedva prek pm zmenit, Hujsa sta ko babe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snookie Objavljeno September 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2004 sa ptuja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snookie Objavljeno September 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2004 aja, pa skuter je zrihtan na miting pa me nebo (ni cajta, ni dnara) hvala vsem, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 snookie mene pa zanima a si iglo na frgazorju kej dvigoval al pa spuščau. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snookie Objavljeno September 26, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 26, 2004 Ne, samo z dizo pa filtrom sem se spilo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 A si dau vecjo dizo :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 Ja normalno se drugace nebi nikam sal :) ce dobi vec lufta more se dobit vec benza, samo malo nazaj poglej ker je v prvem ali drugem postu napisal :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 kolsno si pa dau notr pa a se velik pozna na porabi. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 nevem mislim da je 60 sam se mogoce motim :) , na porabi pa se nea nevem kak dosti pozna :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno September 27, 2004 Deli Objavljeno September 27, 2004 čak mal a ni orginal 66 vsaj zdi se mi :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snookie Objavljeno September 27, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 27, 2004 Ko sem fiter menjo sem mel 85 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 27, 2004 Deli Objavljeno September 27, 2004 Jaz nevem se nea spoznam men se tud zdi da je bla 80 ko sem filter menjo pol pa se nekaj mrdo tak da nevem kaj je zdaj not, vglavnem gre lepo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se