Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
Da povzamem tole temo: Danes smo ustanovili nov motoklub: MK Packenstein Šmartno ob Paki :rolleyes: . klub bo v najkrajšem možnem času tudi uradno registriran :rolleyes: . Hvala vsem za pomoč, napotke in mnenja!

Bravo! tko se dela :) ,...zdej pa sam upam, da ne boste v nekaj letih šli v zgodovino mnogih slovenskih klubov, ki so bili :rolleyes:

drgač pa jz sem oz. smo mel kakšno leto ali dve nazaj kr velik zagon in željo v Kranju ustanoviti oz. obuditi klub, ki je že bil,...ker Kranj je še zmeraj eno redkih mest brez MK-ja, pa nas je kr veliko motoristov tukej....ampak zaradi morebitnih nevšečnosti, ki bi se zelo verjetno pojavile smo si premislili :rolleyes: še zmer bi se rad normalno in brez težav udeleževal motozborov :whistle: :)

Popravljeno . Popravil kađiva
Objavljeno

Važno obvestilo!

V centru Gorenjske ustanovljen nov Moto Klub LOVKE-Kranj, Slovenija, Drulovka 8!

Smisel druženja vidimo v:

1. skupnih vožnjah,

2.skrbi za varnost pri slednjih z organizacijo par urnega tečaja,

3.vsakoletni blagoslov motoristov in motorjev (letos predvidoma 19.aprila) z pripadajočo veselico (ansambel UNIMOG'S), na kateri mislimo poskrbeti tudi za vaša lačna in Žejna usta...

4. udeležba na motozborih na domači in sceni naših sosedov!

S svojim delovanjem pač želimo popestriti dogajanja v motoristični srenji! Več nas je, boljši smo!

P.s.:

O kontaktih in članih več v kratkem!

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Moto club Mak, je klub ljubiteljev starodobnih vozil, ki ga je leta 2002 ustanovilo nekaj vodiških zanesenjakov, predvsem ljubiteljev jeklenih konjičkov, ki se jim ob pogledu na stare, zarjavele in odslužene motocikle močno zatrese roka in kri zavije po tisti žili, ki nosi sporočilo v možgane. Sporočilo, ki se glasi: Tole pa moram imeti, moram zrihtat. Pa čeprav bo zopet šlo mnogo ur dela, mnogo živcev, da o ostalih zadevah sploh ne govorimo.

Tako imamo poleg sodobnega motorja, parkirano kar nekaj tako imenovanih oldijev, nekateri pa samo oldtimerje.

Klub šteje v tem trenutku štirinajst članov. Kaj več o klubu pa si lahko ogledate na http://www.motoclub-mak.si

Objavljeno (popravljeno)

20.04.2008 bomo organizirali šolo varne vožnje.

Moto club MAK Vodice s sodelovanjem Policijske uprave Ljubljana, organizirata v nedeljo 20. 4. 2008 med 08.00 in 15.00 uro šolo varne vožnje. Več na http://www.motoclub-mak.si/index_files/Page484.htm

Popravljeno . Popravil skela
  • 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Ker v iskalniku nisem našel nič na to temo vas tu vprašam kakšen je postopek do ustanovitve novega moto kluba?

hvala in LP

Objavljeno

moj nasvet: pejd raj u enga starga...

Objavljeno
Ker v iskalniku nisem našel nič na to temo vas tu vprašam kakšen je postopek do ustanovitve novega moto kluba?

hvala in LP

Še enkrat preberi. Ta forumska kategorija vsebuje vsaj 5 tem, ki obravnavajo ravno to področje.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Jaz ne bi prebiral vseh teh litanij, ki so na stale na temo, ki se mi zdi pomembna sploh za tiste, ki se kljub dejstvu, da je v sloveniji registriranih verjetno že preko moto društev oz. klubov, vseeno podločijo, da bodo ustanovile svoj klub.

Najlažje je, če se pozanimita pri kakšne od MC klubov na kaj morate paziti v zvezi z imenom kluba, barvami znaka, obliko in večdelnostjo znaka. Fino je če veste kaj je MK in kaj MC, da ne bi v svoj znak po nepotrebnem vključevali kakšnih črk kot npr. M in C......MC KLUBI V SLOVENIJI GREMIUM M/C, FIRESTARTERS MC IN FREISING RIDERS MC

1.Izogibajte se imenom ali delom imena večjih mednarodnih klubov

2. izogibajte se isti kombinaciji barv kot jih imajo večji, teritorialni, 1% ali aktivni klubi......

3.MK klubi lahko nosijo izključno enodelne oznake in običajno ne države temveč kraja od koder izvirajo.....govorim o hrbtnih oznakah, državo si lahko v miru pripnete spredaj na lajbič oz. jakno. Znaki MK klubov običajno vsebujejo ime kluba, znak kluba otz. grb in ime kraja od koder prihajajo......notri je lahko tudi napis MK.......

V kolikor boste kontaktirali lokalni MC klub vam zagotavljam, da vam bodo lepo povedali kakšna so pravila glede klubskih označb in podobnih zadev - najbolje je da imate pripravljen že kakšen osnutek.

O takšnih in podobnih zadevah bi klube lahko opozarjala tudi Zveza moto klubov Slovenije(ZMKS) in/ali Moto unija Slovenije(MUS) saj je eno kaj vam doboli upravna enota, druga pa kakšna pravila so na slovenski in hkrati tudi mednarodni "moto sceni" pa brezveze se zapletati v probleme saj jih je že v vsakdanjem življenju verjetno dovolj za vse!

Na koncu koncev pa je to moje osebno mnenje in ker nisem vseved vprašajte za nasvet še sosedovega Tončka, ki o tem verjetno ve vse in še več!

Za tiste ki jih zanima več pa sem dosegljiv tudi na matej@gremium-si.com

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Lep pozdrav vsem motoristkam in motoristom!!!!!!!!!!!!!! :worship:

V glavnem po 2 letih odhajam iz svojega kluba zaradi tega, ker pač se pričakovala da bo to ena dobra ekipa, s katero se bomo vozili ob vikendih naokoli, na razne ture, daljše in krajše, pa mogoče tidu kaki motozbor obiskali. Ampak žal ni bilo tako, kljub 60 članom v klubu.

:headbang: ''PUNO KAPO'' imam šminkerjev in tistih ki imajo motor zato da se vozijo od kafica do kafica, zraven pa mečejo slabo luč na prave motoriste. Jaz sem si kupila motor s tem namenom da se peljem, da uzivam v vožnji, da na tej voznji spoznam nove ljudi-fajne, pozitivne, in pa seveda da nekaj vidim. Ne pa da v 2 letih nismo bili sposobni oz. nase vodstvo ni bilo sposobno spacati skupaj enega sestanka ali piknika ali voznje na katero bi nas več šlo, ampak itak je to posledica tega da se je predsedniku jebalo dobesedno, in se mu se zdaj...ampak dobr ne bom o notranjih problemih kluba. Če pa se nas je ze zbralo ene 15-25, pa se nismo skupi pejali, ampak 2 skupini, kao eni malo bolj hitri in eno malo manj..........to se mi je zdelo neumno, ker če smo neki klub, ne vem zakaj nebi enkrat za spremembo se peljali skupaj, ker je to posebno doživetje vsaj za mene, da se pele ene 10-20 motoristov skupaj lepo tekoče.

V glavnem v prihodnje iščem novi klub, kjer so ljudje ki dajo nekaj na življenjem, ki znajo uživat, ki jim ni težko iti z motorjem na kako potovanje za vikend ali daljs časa, da se vmes obišče tudi kaki dober motozbor da se malo 'odklopimo', in pa seveda da je to dober tim ljudi, ki ima urejene stvari v glavi, ki so resni, da se da z njimi normalno pogovarjat.

Mogoče zahtevam preveč, mogoče se bo nekomu zdelo to smešno kar pišem, ampak mislim da je marsikdo med nami, ki je imel podobno izkušnjo :unsure: na žalost!!!

Moje mišljenje je da smo motoristi motoristi po duši, ne glede na spol in motor, brez faušije in hinavščine..............želim si samo družbe pravih bajkerjev in bajkeric, ki vejo zakaj imajo motor.(NE ŠMINKERJI)

LP

post-17842-1216364591_thumb.jpg

Objavljeno

in zato moraš biti v motoklubu..................................malomorgen

Objavljeno

zakaj še enkrat rineš v nesrečo, če si tam že enkrat bila ???

še osel gre samo 1 x na led :rolleyes:

zatorej:

ostani slobodna, nemoj se vezati,

važno je samo dobro se zezati....

Objavljeno (popravljeno)
in zato moraš biti v motoklubu..................................malomorgen

najboljši možni odgovor :worship:

Solo Riders :yea1:

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

Sej to tak vem da je solo rider najbols, tak se itak vozim ze celo dobo, ampak tak da koga spoznam, bi pa se spoznala pač z nekimi ljudmi ki so v klubu. V klub itak ne bi sla več, ker mi je skoda denarja(raje se peljem okoli zato)

Objavljeno

Najboljs takoj narest nov klub... V sloveniji le-teh res primanjkuje. In ko bos nasel se ene dva, ki sta ta prava, boste naredil klub. Konec sezone se boste skregal in bo en ostal v tem klubu, ostala dva pa bosta naredila vsak svoj klub in tako naprej.

Ce od (vsaj) 250 klubov v Sloveniji ne najdes nekega, ki bi ti ustrezal - potem ni tezava v klubih ampak v tebi....

Objavljeno
Moje mišljenje je da smo motoristi motoristi po duši, ne glede na spol in motor, brez faušije in hinavščine..............želim si samo družbe pravih bajkerjev in bajkeric, ki vejo zakaj imajo motor.(NE ŠMINKERJI)

LP

Pridi kaj med Toteke. :smoke:

Objavljeno

"Po 2 letih odhajam iz svojega kluba" JOE je najbrž šel vstran iz podobnih razlogov kot jih navajaš. No ni šel kam daleč, je ostal na Koroškem, je kr par klubov.

Objavljeno (popravljeno)
"Po 2 letih odhajam iz svojega kluba" JOE je najbrž šel vstran iz podobnih razlogov kot jih navajaš. No ni šel kam daleč, je ostal na Koroškem, je kr par klubov.

Ja JOE-JOC drugače, moj dober kamerat, res pravi biker, z njim se večkrat vozim, on je zdaj free rider, se jjih gre dost ven, ostali ko so zvedli da grem jaz pa tudi, ker so razmere nevzdrzne, ampak dober, ni se konec sveta, ostanejo nam se vedno dobri bikerji, kot so Joc in ostali.. :worship:

S tem da Joc je sel lani, jaz pa ker sem bila 'frišna' v tem klubu oni so že dalj časa, sem takoj ugotovila razmere, in sem potem letos rekla konec.

LP

Popravljeno . Popravil Apache
Objavljeno
Pridi kaj med Toteke. :smoke:

Ja ni problem, itak živim v mariboru.

Vi se prav imenujete Toteki?

Lp

Objavljeno (popravljeno)
Ja ni problem, itak živim v mariboru.

Vi se prav imenujete Toteki?

Lp

Jep gre za pravi old skul MC Toteki. Tri barve in vse kar gre zraven. Najmanj leto pripravništva potem pa še test sposobnosti in predanosti. :whistle:

Sprejemajo pa res samo ornk hardcore bikerje!

Popravljeno . Popravil KeC
Objavljeno
Jep gre za pravi old skul MC Toteki. Tri barve in vse kar gre zraven. Najmanj leto pripravništva potem pa še test sposobnosti in predanosti. :whistle:

Sprejemajo pa res samo ornk hardcore bikerje!

Hvala za info.

Objavljeno

JOE ni free rider, ampak sem ti hotel s prejšnim odgovorom povedat da je zamenjal klub za klub kjer se stvari dogajajo. Odgovor je nižje, hehe.

:topic:

Se spomniš lani na vašem srečanju sva spregovorila par stavkov, nisem mogel verjet, da lahko tako mlada punca vozi tak motor, sva skupaj parkirala.

Objavljeno
JOE ni free rider, ampak sem ti hotel s prejšnim odgovorom povedat da je zamenjal klub za klub kjer se stvari dogajajo. Odgovor je nižje, hehe.

:topic:

Se spomniš lani na vašem srečanju sva spregovorila par stavkov, nisem mogel verjet, da lahko tako mlada punca vozi tak motor, sva skupaj parkirala.

Ja točno se spomnem, ti si bil z unim BMW, pa si bil še pri heavensih........ne morš verjet kak je svet mali.... ja tist pa ne vem da je klub zamenju, vem da pred novim letom ko se je slo na winter party od legendsov, smo vsi bili skupi na pijači v veleju, pa smo se menli, pa takrat je reku da se ne vem kam bo sel :rolleyes: .........no the best, pnakrti pa ste itak prva liga, kolk sem foka tkarat spoznala s predsednikom na čelu :naughty:

Lp

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!