Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Imam skuter gilero runner, nepredelano, vse original. Zadnje čase pa imam en problem. Ko je skuter na miru (štan gas) in ko hočem speljat mi ga včasih kar zaduši. Na začetku ga je zamorilo za kako sekundo, zdej ga pa že za 2-3 sekunde in vedno pogosteje :cry:

A kdo ve kaj je narobe? :(

Objavljeno

To se men vcasih zgodi, verjetno dobi prevec zraka(sportni filter :D ), samo ce mas vse original nevem kak se je lahko to pri tebi zgodilo :hmm:

Objavljeno

preveč zraka? :blink:

sam mam originalen filter gor pa nič ga nisem šraufov :unsure:

in kako naj zdej to popravim oz. prepričam če je res to narobe? :?

Objavljeno

moj frend je meu isto tako da ga je dušlo, pa je svećko novo not ruknu pa zdej dela k urca. ;)

Objavljeno

Če je preveč lufta, pol dela v štand gasu vredu, pol pa ko daš ful gasa ti hoče vgasnit, če spustiš pa spet laufa..

Tut svečka je možna. Pač preveri vse možnosti :)

Objavljeno

Če je preveč lufta, pol to štelaš na fergazerju. Na strani je poleg velikega šraufa za prosti tek, še šraufek za luft. Tam zavijaš oz. odvijaš.

Objavljeno

malo fergija poglej- tisti vijak za luft obračaj

sicer pa čudno da ti to na stock mašini dela.....to je men delalo ko sem šp. filter gor dau in ga je samo zadušilo....woooooohhh in je crkna

Objavljeno

Lahko pa je tudi stangas, malo visje ga nastavi ker men je tud crkoval :)

Objavljeno

Svečka na vrhu cilindra fergazer pa pred zadnjo kolo za zračnim filtrom :)

Objavljeno

Sem ti ze na ircu povedo :D

Objavljeno (popravljeno)

Krneki tist šrauf zelo delikatn...tko da vrt za pol obrata.

Pa kaj maš ti vse preštimano na skutrju?

Popravljeno . Popravil Crownless
Objavljeno

si zamenjau svečko :rolleyes:

Objavljeno

Te pa preglej malo filter al pa kaj okoli fergija ce ni kakšne luknje ali kaj takega drugace pa nevem kaj bi blo to narobe, pa meni se tudi čudno zdi da se ti to dogaja na original mašini :hmm:

Objavljeno

filter sem sčistu (ni bil skor nič umazan)

svečko bom juter pošmirglu

glede šraufa za zrak pa: probu sem 8 nastavitev (+90°, +90°, +90°, +90° ; -90°, -90°, -90°, -90°) ampak mi ga še vedno duši :cry:

na svojmu skuterju imam VSE original + odstranjene blokade. drugače pa imam samo 4000 km. :o

Objavljeno

ti lepo svećko novo kupi

Objavljeno

ja nabavi svečko, sej ni neki strošek (enih 500sit) razn če misliš platinasto kupit, česa pa ne rabiš na stock mašini :)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Men pa nrg kumi spelje od 20km/h pa začne vlečt :?

Kva nej nardim da mi bo normalnu spelu?

Objavljeno

zdej sem zamenju svečko, pa mi ga še vseen duši :cry:. odpre se šele pri 20 km/h :(

zdej ga lahk pa sam na servis peljem v velenje, ko mi bo tok zaračunu da :SS

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!