krneki Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 Imam skuter gilero runner, nepredelano, vse original. Zadnje čase pa imam en problem. Ko je skuter na miru (štan gas) in ko hočem speljat mi ga včasih kar zaduši. Na začetku ga je zamorilo za kako sekundo, zdej ga pa že za 2-3 sekunde in vedno pogosteje :cry: A kdo ve kaj je narobe? :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 Zaduši?? Speljuješ pri full gasu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 To se men vcasih zgodi, verjetno dobi prevec zraka(sportni filter :D ), samo ce mas vse original nevem kak se je lahko to pri tebi zgodilo :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 Jaz bi tut rekel, da preveč zraka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krneki Objavljeno September 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2004 preveč zraka? :blink: sam mam originalen filter gor pa nič ga nisem šraufov :unsure: in kako naj zdej to popravim oz. prepričam če je res to narobe? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 moj frend je meu isto tako da ga je dušlo, pa je svećko novo not ruknu pa zdej dela k urca. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 Če je preveč lufta, pol dela v štand gasu vredu, pol pa ko daš ful gasa ti hoče vgasnit, če spustiš pa spet laufa.. Tut svečka je možna. Pač preveri vse možnosti :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 Če je preveč lufta, pol to štelaš na fergazerju. Na strani je poleg velikega šraufa za prosti tek, še šraufek za luft. Tam zavijaš oz. odvijaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno September 19, 2004 Deli Objavljeno September 19, 2004 malo fergija poglej- tisti vijak za luft obračaj sicer pa čudno da ti to na stock mašini dela.....to je men delalo ko sem šp. filter gor dau in ga je samo zadušilo....woooooohhh in je crkna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 19, 2004 Deli Objavljeno September 19, 2004 Lahko pa je tudi stangas, malo visje ga nastavi ker men je tud crkoval :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krneki Objavljeno September 19, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 19, 2004 kje se pa skrivata fergazer in svečka na gileri runner? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 19, 2004 Deli Objavljeno September 19, 2004 Svečka na vrhu cilindra fergazer pa pred zadnjo kolo za zračnim filtrom :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krneki Objavljeno September 19, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 19, 2004 aha. in kako naj zdej do fergazerja pridem oz. kk ga naj uštimam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 19, 2004 Deli Objavljeno September 19, 2004 Sem ti ze na ircu povedo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krneki Objavljeno September 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2004 sem probu vrtet tist šrauf za zrak pa mi ga še vseeno duši :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 (popravljeno) Krneki tist šrauf zelo delikatn...tko da vrt za pol obrata. Pa kaj maš ti vse preštimano na skutrju? Popravljeno September 25, 2004. Popravil Crownless Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 si zamenjau svečko :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 Ti tole bo vžig al pa svečka :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 Te pa preglej malo filter al pa kaj okoli fergija ce ni kakšne luknje ali kaj takega drugace pa nevem kaj bi blo to narobe, pa meni se tudi čudno zdi da se ti to dogaja na original mašini :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krneki Objavljeno September 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2004 filter sem sčistu (ni bil skor nič umazan) svečko bom juter pošmirglu glede šraufa za zrak pa: probu sem 8 nastavitev (+90°, +90°, +90°, +90° ; -90°, -90°, -90°, -90°) ampak mi ga še vedno duši :cry: na svojmu skuterju imam VSE original + odstranjene blokade. drugače pa imam samo 4000 km. :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 ti lepo svećko novo kupi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 ja nabavi svečko, sej ni neki strošek (enih 500sit) razn če misliš platinasto kupit, česa pa ne rabiš na stock mašini :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bringgg Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 Men pa nrg kumi spelje od 20km/h pa začne vlečt :? Kva nej nardim da mi bo normalnu spelu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 fedrce+valčki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krneki Objavljeno Oktober 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 zdej sem zamenju svečko, pa mi ga še vseen duši :cry:. odpre se šele pri 20 km/h :( zdej ga lahk pa sam na servis peljem v velenje, ko mi bo tok zaračunu da :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se