Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

aja, pa Mausa sem pozabla omenit, k nas je pazu na konc kolone :worship:

Objavljeno

Bilo je krasno :OK: . Dekleti in fant - najlepša hvala za organizacijo :worship: . Tudi nasmejala sem se, kot že dolgo ne :lol1: .

M.

Objavljeno

vidim d bo res treba ponovit :naughty:

Objavljeno
hja sj en so noblih... pa še brezplačno dostavo na sredino ture dabijo ane...

aaaa nek se vidi razkoš!!!!tu ne more vsak :naughty:

Objavljeno
aaaa nek se vidi razkoš!!!!tu ne more vsak :naughty:

sam ris... :naughty: en si prvošje :lol1:

Objavljeno

Sam res smo bli enkratna ekipa... :OK:

še enkrat VSA ČAST ORGANIZATORJEM!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno
Sam res smo bli enkratna ekipa... :OK:

še enkrat VSA ČAST ORGANIZATORJEM!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

no zj pa že jejni hvalt hehe, nm bo š u glava stopl :lol1: :lol1:

hecam se, dej si duška :lol1: :lol1:

Objavljeno
Bilo je krasno :OK: . Dekleti in fant - najlepša hvala za organizacijo :worship: . Tudi nasmejala sem se, kot že dolgo ne :lol1: .

M.

Predvidevam, da je ti prometna ureditev in dosledna signalizacija "v vukojebini in the middle of nowhere" tudi pričarala širok nasmešek... :lol1:

V pojasnilo odsotnim... zaradi zapore glavne ceste, smo morali po makadamski obvoznici skozi gozd... Cesta je endurašem dopuščala morda 40 - 50 km/h ostalim pa... :whistle: No... in kar naenkrat nas pozdravi znak "delo na cesti" in omejitev 70 km/h...

Objavljeno

tako ja... in dodaten nasmešek na obrazu, š dobr d so čelade, drgač bi se še pred kosilom prahu najedl :whistle:

Objavljeno
Predvidevam, da je ti prometna ureditev in dosledna signalizacija "v vukojebini in the middle of nowhere" tudi pričarala širok nasmešek... :lol1:

V pojasnilo odsotnim... zaradi zapore glavne ceste, smo morali po makadamski obvoznici skozi gozd... Cesta je endurašem dopuščala morda 40 - 50 km/h ostalim pa... :whistle: No... in kar naenkrat nas pozdravi znak "delo na cesti" in omejitev 70 km/h...

Tam je obvoz že več kot en mesec. Ker pa je MDR zvozila Albanijo :worship: je bil ta makadam zanjo mala malica.

Objavljeno
Tam je obvoz že več kot en mesec. Ker pa je MDR zvozila Albanijo :worship: je bil ta makadam zanjo mala malica.

Ma najbolj zabavno je bilo gledati zaprepadene obraze nekaterih ob pogledu na njihovo zaprašeno konjenico... Trenutek, ko smo občudovali obraze in poglede nekaterih, ko so snemali čelade in opazovali produkt 10-ih km-jev makadama na njihovih zglancanih motociklih bi definitivno zmagal med "the best home video"... :evilgrin:

Edino maus-ov motorček se je zavidljivo bleščal... kakršn lastnik, tak ... khm-khm... hišni ljubljenček. Mausi bo pa kasiral za "metodo". ;)

Objavljeno
Ma najbolj zabavno je bilo gledati zaprepadene obraze nekaterih ob pogledu na njihovo zaprašeno konjenico... Trenutek, ko smo občudovali obraze in poglede nekaterih, ko so snemali čelade in opazovali produkt 10-ih km-jev makadama na njihovih zglancanih motociklih bi definitivno zmagal med "the best home video"... :evilgrin:

Edino maus-ov motorček se je zavidljivo bleščal... kakršn lastnik, tak ... khm-khm... hišni ljubljenček. Mausi bo pa kasiral za "metodo". ;)

Kako bi šele gledal če bi bil motor takle :whistle:

Objavljeno

Da človek lih uživa na takih cestah - to lih ne :slap: . Hvala bogu da včeraj nisem videla table, ki baje nekaj "napoveduje" medvede - bi prekoračila dovoljeno hitrost .) Sicer sem pa včeraj na tem obvozu uspešno zgrešila ene tri luknje - vse ostale sem nacentrirala :yea1: Bilo pa je zabavno opazovati reakcijo na "škodo", ki jo je povzročil prah :D .

M.

Objavljeno
Sicer sem pa včeraj na tem obvozu uspešno zgrešila ene tri luknje - vse ostale sem nacentrirala :yea1:

...

Pozabila si na ZELO POMEMBEN podatek: "S polnim mehurjem!" :worship:

Nekoč sem prebral, da je orgazmični občutek v tem primeru močnejši... ne vem pa, kako je s tem na motorju. :whistle:

Objavljeno
Pozabila si na ZELO POMEMBEN podatek: "S polnim mehurjem!" :worship:

Nekoč sem prebral, da je orgazmični občutek v tem primeru močnejši... ne vem pa, kako je s tem na motorju. :whistle:

:lol1:

Objavljeno

Bilo je fajn, zahvala organizatorjem ker so nas tko lepo vodili :worship: , bo treba definitivno še kdaj ponoviti.

Naša skupinca srebrn motor (men se zdi da je pero iz logatca), suzuki SV 1000 se je potem ko ste se drugič odpravili na makedam med Metliko in Semičem odločila da gremo po drugi poti do Novega mesta. Potem smo pa na poti še srečali rdečo CBR, oranženga kawasakija Z1000 in rumenga cestaka. Nato smo se vsi skupi odločili, ker je bilo že pozno popoldne da gremo proti Kočevju, enkratna cesta-skor tok dobras kot ride :whistle: (matr smo ga žgal, smo bli kr hitra skupina :naughty: ) vmes sem skor vejverico povozu :unsure: potem pa proti ljubljani kjer smo se razšli.

Slovo je bilo ganljivo in prisrčno :krneki:

P.S. ali kdo ve kake nicke ima na motosvetu omenjena peterica?

Objavljeno

Živjo,

No pa še od mene....

Super je blo, od začetka do konca-> od prve kavice, kosila do na koncu domačega čajčka....na zbilje nisva šla, pa drugič.

hm....glede tistih pogledov na koncu makadama. :eek: :eek: ...ja no niso bli lih prijetni, ma bomo spet pucali in turco ponovili :):)...

hvala vsem za dobro družbo, lepo furco. Tud od mene pohvala organizatorjem :worship: :worship: :worship: .....

Spoznal nove motosvetovce :yea1: :yea1: ...

ma vse je blo perfect,pa še vreme....

ps:

zvečer me je pa tko zeblo, potem pa me je še v Logatcu en skor zbil :headbang: :headbang: ...v zadnji sekundi se je spomnil zaviti proti Postojni...v Planini pa sem še mačko povozu :doze: :doze: .

Objavljeno (popravljeno)

Evo še js, se mi včeraj ni več dalo.

organizirno super pa etape so ble tud hudo zbrane. Pričakoval sem da bo panoramska bol penzion scena, pa sem se očitno zmotil, smo čist lepo vozil, nismo nč kej mečkal, nasprotno ko smo vmes mal hitrejšo vžgal sem ga kr pošteno priganjal, kako je blo čisto zadej pa lahko samo ugibam.

Z avtoceste smo ene skor zgubl, sej če bi blo pa vse čist perfect pa tud ne bi bilo tko zanimiv, vmes spada tud makedam. Že men je mal škoda motorja za v prah, kaj šele tistim ki so mel cestake.

Mačka, ti se pa ne preveč sekirat, peleš po zmožnostih sebe in motocikla. Bodo uni k so bli zadej povedali kolk so priganjal konjiče, pomoje ravno spal niso.

No zdej ga grem pa končno mal okopat, pa upajmo da čimprej ponovimo kaj podobnega.

PS: Hvala za pjačo in kofe, sej ne vem kdo jo je točn plačeval, se mi zdi da maus, sam nism zih

Popravljeno . Popravil drjack_dj
Objavljeno (popravljeno)
Drugace pa smo za obisk Mobikroga in verjetno tudi potem tudi Racelanda dogovorjeni:

osarider

ninjaraider

biker77

mojgap

miha

jny

dex

tanjuska

condor

snoopy

polonan

tadejz

+ stirje nemotosvetovci

Na mobikrogu se nam pridruzi pa se nekaj ostalih Motosvetovcev, kateri bodo krenili iz Lj strani.

Ce bi se kdo sel, vabljen. Start je izpred Petrola v Cerknici ob 11h.

Se vidimo :)

No pa da se jaz porocam, o preostalem delu "ridasev" :D

Bilo je fenomenalno, vse slo bp, navozili smo se, nadirkali drudi, vec vtisov in slikovnega materjala pa tule: !KLIK!

:OK: :OK: :OK:

Popravljeno . Popravil DeX
Objavljeno (popravljeno)
...

nasprotno ko smo vmes mal hitrejšo vžgal sem ga kr pošteno priganjal, kako je blo čisto zadej pa lahko samo ugibam.

...

No ja... tisto mal' hitrejšo je bilo še vedno bolj penzionistično... vodil sem z nekako 110 - 130 km/h po števcu. Res pa je, da smo ta tempo držali kakih 40 kilometrov in da je bil promet kar živahen. Svaka čast vsem udeležencem, da se je kolona obdržala formirana ves čas. Take udeležence, kot ste bili vi, si lahko jaz in Irenca (pa marsikdo drug) samo želi. :OK: :worship:

PS: Hvala za pjačo in kofe, sej ne vem kdo jo je točn plačeval, se mi zdi da maus, sam nism zih

Jap. Mausi je bil končni krivec. :worship:

Popravljeno . Popravil PikiJapok
Objavljeno

organizirno super pa etape so ble tud hudo zbrane. Pričakoval sem da bo panoramska bol penzion scena, pa sem se očitno zmotil, smo čist lepo vozil, nismo nč kej mečkal, nasprotno ko smo vmes mal hitrejšo vžgal sem ga kr pošteno priganjal, kako je blo čisto zadej pa lahko samo ugibam.

Z avtoceste smo ene skor zgubl, sej če bi blo pa vse čist perfect pa tud ne bi bilo tko zanimiv, vmes spada tud makedam. Že men je mal škoda motorja za v prah, kaj šele tistim ki so mel cestake.

Mačka, ti se pa ne preveč sekirat, peleš po zmožnostih sebe in motocikla. Bodo uni k so bli zadej povedali kolk so priganjal konjiče, pomoje ravno spal niso.

No zdej ga grem pa končno mal okopat, pa upajmo da čimprej ponovimo kaj podobnega.

Objavljeno

Postojni...v Planini pa sem še mačko povozu :doze: :doze: .

Objavljeno
Postojni...v Planini pa sem še mačko povozu :doze: :doze: .

...mene ne, kt sm bla že doma, hi,hi :whistle:

-joke! :yea1:

sam je bla mačka belo rjava...tko da res nevem, če nis ti...pa si se nakaku zmuznla...sej veš...mačke majo 9 življenj. :lol1: :lol1:

Objavljeno
sam je bla mačka belo rjava...tko da res nevem, če nis ti...pa si se nakaku zmuznla...sej veš...mačke majo 9 življenj. :lol1: :lol1:

HI,HI, RAJ NE STRAŠIT USE NA FORUMU, HI,HI . pol nbenga na bo naslednjič na kšno skupinsko turco, hi,hi :lol1: :lol1: :lol1:

alo lep večer sončk... :yea1:

Objavljeno

Tudi jaz se pridružujem pohvalam našim organizatorjem nedeljske vožnje, ki pa jo zaslužijo tudi vsi ostali navzoči.

Po mojem je bilo bistvo, da je vožnja tako lepo uspela v tem, da so imeli vodje skupine vožnjo (z zlo ukusnim kosilom) pod kontrolo in da so bili ostali udeleženci skupine strpni in disciplinirani - z eno besedo "pametni".

Pa še kdaj...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!