Špilferderber Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 ob hiperinflaciji raznih lokalnih krožkov pristavljam še naš lonček (če je že kje odprto, me bičajte in spravite spat brez dnevne doze motorja in bomo kaj hitro ugotovili, kako se uporablja iskalnik)... dajmo prvo malce podebatirat, koliko nas je, kdo smo (zdefinirani so Brrm, SiM, Zok, verjetno Vas pa je še morje iz 03 in pripadajočega mikrokozmosa (Šentjur, Šmarja, Slat'na, Žalec, Prebold, Laško, Vojnik, itd., itd. ), če je volja za srečanje, ... Predrabljanje, pač... a ste za kakšen meeting? plac? zakaj ne?
Zok Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 iz CE je se Poggy (sicer se skuterasi navadno ne dobivajo zravn ostalih, a vseen.. )... :hmm: js sm kr za krozek/miting/wha'eva'! B) kateri kafic predlagate? js ne poznam nobenga pametnega, kjer bi bla soba za posebne namene, vsaj v centru Celja ne... :hmm: Picikato in Diavolo se mi zdita malo prevc razdrobljena, Smash tud, drugam pa tak ne hodmo d bi vedu kok je kje... :hmm: ...lahk gremo pa k Janezu na Ponikvo.. :P
Špilferderber Objavljeno September 24, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 24, 2004 ...lahko gremo k Iksom... B) :xx: :xx: :xx:
SiM Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 ...lahk gremo pa k Janezu na Ponikvo.. Yeah right, <_< ..... al pa h Kincl na Grobelno :lol1: Drgač pa imajo xxx-i kar kjutkan kafič v Cjelu...
Shargo Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Drgač pa imajo xxx-i kar kjutkan kafič v Cjelu... Valjda da do ixov :yea2: :notworthy:
Einherjar Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 ja od xxx je kar fiin lokalcek.
dr.looney Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 pred dvemi leti pa še en mal :rolleyes: smo se dvakrat dobili v piceriji lesjak v arji vasi.... dr.looney :devil:
Mačica Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Če me spomin ne vara se je pred dvema letoma oblikovala savinjska sekcija motosveta. Menda, se je na enem srečanju jedel savinjski želodec. Al neki tazga. Špilferderber, zdaj pa le iskalnik uporabi.
Zok Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Yeah right, <_< ..... al pa h Kincl na Grobelno :lol1: lahk gremo tud k pintarju na Ponikvo... :lol1: :lol1: :lol1: :devil: v XXX se nism bil... :hmm: ...bo treba it pogledat, ze veckrat me je mel, ko sm vidu par cartkanih motorckov tam... :hmm:
SiR Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 pred dvemi leti pa še en mal :rolleyes: smo se dvakrat dobili v piceriji lesjak v arji vasi.... dr.looney :devil: takle "srečanje" bi tudi mene zanimal :)
Špilferderber Objavljeno Oktober 6, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 takle "srečanje" bi tudi mene zanimal :) ← ker se ti dopade picerija lesjak ali picerija :devil: ?
bmwslo Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 Tudi jaz sem s tega konca in pridem na kavico ! A je še sploh gdo zagret ??
Špilferderber Objavljeno November 25, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 25, 2004 zagreti, zagreti.. samo kaj, ko se je veseli december že začel :OK:
gic Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 zagreti, zagreti.. samo kaj, ko se je veseli december že začel :OK: ← ja, skor še v službo nimam cajta it.... :kva2: a je treba vsak dan met priprave na veseli december :? :hmm:
mare Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 nekaj se bi nas našlo tudi v štorah. drugače pa je luškan kafič tudi v škofji vasi. OTTO bar.
motoristek Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 Povejte kje se dobimo na kavi, pa čavbav :lol1:
lederman Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 A je še sploh gdo zagret ?? ← zainteresiran, samo nekdo mora določit datum in kraj. Pa ne predaleč ven iz Celja. Pri XXX bi blo kr uredu, moj predlog.
Špilferderber Objavljeno November 25, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 25, 2004 evo, meni bi pasalo jutri ob 16h v XXX klubu na popoldanski kavi...
Ervina Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 Tole se je včasih dogajal: 1. sekcija 2. savinjski želodec .)
KeC Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 Hm če je bi zaobjeli še savinjsko dejte pol mal bolj na sredini plac določit ne glih v Celju. Mogoče Šempeter ali kaj podobnega. Pa pridem mal pogledat če bo kaj iz tega
motoristek Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 Včasih se je dogajal :devil: Kaj velja pri XXX?
Špilferderber Objavljeno November 25, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 25, 2004 (popravljeno) velja... ura je sicer pošihtna, a verjamem, da bomo gotovo kakšno urco ali dve ali tri tam.. sam se najavljam ob štirih, vendar me čaka nekaj poznopopoldanskega dela., tako da ne vem, kdaj odletim.. pridem pa.. p.s. razpoznavni znak? rdeča nolanka na mizi in brezrokavnik z znakom od XXX in Gadov.. :) p.p.s. :topic: zakaj na motorističnem forumu ni smajlija s čelado..? užaljeno protestiram.. Popravljeno November 25, 2004. Popravil Špilferderber
motoristek Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 Moj znak je: cefus pridem :lol1: :lol1:
gic Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 Hm če je bi zaobjeli še savinjsko dejte pol mal bolj na sredini plac določit ne glih v Celju. Mogoče Šempeter ali kaj podobnega. Pa pridem mal pogledat če bo kaj iz tega ← V Šempetru je en dober lokal: LA PLAC, čist ob glavni cesti.... :notworthy:
lederman Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 Pridem na popoldansko kavo, da kakšno rečemo! Moj znak: Še kr blodn frizura! Neki se premika v CE oddelku motosveta :hmm: .)
Priporočene objave