Zdrawc Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 .........do srede spol spremit :unsure: težka bo ....... Mogoče, bo še pa kaj robe od pusta ostalo.... :naughty:
tati Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 sreda, 01. marec 2006, 18h, lokacija? (jaz bi šel pogledat k Panterjem, pa ne vem točne lokacije) malce, da prešimfamo tele neznosno visoke temperature.. baje, da ženske častijo cel večer.. Da ne bo vedno pri besedah ostalo raje nič ne obljubim, ker do takrat še lahko kje zmrznem :angry2: :BUA:
Zdrawc Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 Da ne bo vedno pri besedah ostalo raje nič ne obljubim, ker do takrat še lahko kje zmrznem :angry2: :BUA: ki pa živiš, pr nas je taka odjuga :wacko: , da je sam še napluženga snega za mejhn vzorc :krneki:
mukki Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 ki pa živiš, pr nas je taka odjuga :wacko: , da je sam še napluženga snega za mejhn vzorc :krneki: ......a ni fajn ko se sneg tali, pa šuder s ceste spira B) Zdrawc, a prideš še kej v hrib? Zdej se bojo začeli žurerski vikendi, ko ne bo več snega .)
Zdrawc Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 ......a ni fajn ko se sneg tali, pa šuder s ceste spira B) :grim Zdrawc, a prideš še kej v hrib? Zdej se bojo začeli žurerski vikendi, ko ne bo več snega .) Ja zihr še kej, mam še smuče kar od svinske buče gor pri Tevču na servisu :wacko: Sam tale vikend zihr ne, ker bo slabo vreme :grrr
tati Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 ......a ni fajn ko se sneg tali, pa šuder s ceste spira B) Zdrawc, a prideš še kej v hrib? Zdej se bojo začeli žurerski vikendi, ko ne bo več snega .) A samo Zdrawca sprejmeš, kaj pa ostali :cry: :cry: , nas pa nič ne maraš, pa tako te mamo radi??? :? :? :? Skoraj vsak dan sem v Zadrečki, pa vedno ko se peljem gledam gor v hrib, če bi vidla tvoj avto pa nič :( :( :( Kje se skrivaš?? Lumpa-...... :worship:
zlati Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 HALOOOO! A kej dogaja? :? spet bo sneg :angry:
motoristek Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 Živi se živi.... :whistle: :whistle:
Špilferderber Objavljeno Februar 20, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 da vidimo, če si bo kdo upal 01. marca pridit z motorjem :-)
motoristek Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 da vidimo, če si bo kdo upal 01. marca pridit z motorjem :-) Jaz ziher ne..... ;)
Zdrawc Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 Jaz ziher ne..... ;) jaz tud ne, sem prevelka prpa... :doze:
motoristek Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 jaz tud ne, sem prevelka prpa... :doze: Ja res je... se preveč bojim policajev... :kva2:
Zdrawc Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 Jaz pa tistih ne :grrr , mam tablco skoz gor :grim
tati Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 Jaz pa tistih ne :grrr , mam tablco skoz gor :grim :grim :grim :grim :? .)
Zdrawc Objavljeno Februar 22, 2006 Opozori Objavljeno Februar 22, 2006 V petek FEŠTA nisem vedel, da obstaja nov klub z imenom Road Kings v Celju, pa kot je videt je Plemi šef???? What's up whit Panter's?????????
Zdrawc Objavljeno Februar 22, 2006 Opozori Objavljeno Februar 22, 2006 Sm mal uprašal pa okrog poklical in izvedel, da je šel Plemi na svoje (sicer zakaj in kako niti nisem vrtal, ker se me to pač ne tiče) Panterji pa ostajajo (nekateri) tam kjer so
tati Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 V petek FEŠTA nisem vedel, da obstaja nov klub z imenom Road Kings v Celju, pa kot je videt je Plemi šef???? What's up whit Panter's????????? Ja res je, sva mal poklepetala, prav lepo, GREMO........... :? :? :? :? :?
bmwslo Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 A v sredo kaj dogaja v CE ?? :?
tati Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 A v sredo kaj dogaja v CE ?? :? mislim, da je tale sneg folk spet polegel nazaj v zimski spanec, prav nič akcije, sreda???? :P Glavni organizator, kaj zdaj??? :blink:
motoristek Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 Pejte se sankat.... :whistle:
Špilferderber Objavljeno Februar 28, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 sreda, 01. marec 2006, 18h, Panther's clubhouse ženske častijo, vsaj tako so nazadnje (telefonsko) obljubile.. z zdrawcem bi verjetno lahko predlagala spremembo lokacije, pa bo preveč zmede.. tokrat do panterjev, drugič pa k road kingsom (preverjeno :OK: )
Zdrawc Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 Jaz ne wem, če mi bo jutr uspelo, neč ne obljubim :grrr Sicer je blo pa kar nekaj Motosvetovcev v petek pri Road Kingsih, poleg tebe pa mene, sem pozneje srečal še Ledermana, pa Eina med celo gručo Firestartersov, pa po pregledu slikovnega materiala v zbirki Road Kingsov je bila celo Mukki dol, sam videt pozneje :grim Slike tukaj
Špilferderber Objavljeno Februar 28, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 Plemenska Mukki :-) Sicer je blo pa kar nekaj Motosvetovcev v petek pri Road Kingsih vuk76, dr-big...
Priporočene objave