decaf Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 No kdo vse še pride :hmm: Aja, če še kdo rabi nalepke, obstaja verjetnost, da jih pripeljeva (če bo greenninja za, da se ustavima pri vas .) ) :OK: Decaf!
Špilferderber Objavljeno Julij 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 po netu (prejšnje strani) jih je najavljenih enih 15 (s toleranco +-13 :devil: ). bomo videli. jaz sigurno pridem.
mare Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 No kdo vse še pride :hmm: Aja, če še kdo rabi nalepke, obstaja verjetnost, da jih pripeljeva (če bo greenninja za, da se ustavima pri vas .) ) :OK: Decaf! ← vem da neprimerno ponovno prositi za nalepko, ker sem že enkrat, pa so se plani podrli. pa vseeno, please....danes sem zihr tam ob 18.30.
Zdrawc Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 No kdo vse še pride :hmm: Aja, če še kdo rabi nalepke, obstaja verjetnost, da jih pripeljeva (če bo greenninja za, da se ustavima pri vas .) ) :OK: Decaf! ← decaf ti kar prid, jaz sm ti še za pire dolžan :beer2:
mare Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 :beer1: ........ :whistle: Decaf ← ofkors :beer2:
greenninja Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Menim, da nam je "srečanje" pri iksih številčno kar uspelo, ne? Padel je tudi dober predlog o kaki skupni furi, da se ne bo samo v oštarijah sedelo.. Čakamo na razvoj ideje in realizacijo. Lp.
mare Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 ideja o skupni vožnji...........se mi zdi fenomenalna. sam čez 14 dni? :( jest bi že kej prej.
matjazek Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 ideja o skupni vožnji...........se mi zdi fenomenalna. sam čez 14 dni? :( jest bi že kej prej. ← Čez 2 dni - v soboto. Recimo čez Pavličevo sedlo v A, potem čez Jezersko do Gorenjske, pol čez Vršič, pol pa dol Krasa in morja, da se mal pokopamo in domov.
greenninja Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Če je kdo zainteresiran, nekaj nas namerava do piste v Novem Marofu pogledat.. Stil vožnje do tja- turističko-sportski.
mare Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Čez 2 dni - v soboto. Recimo čez Pavličevo sedlo v A, potem čez Jezersko do Gorenjske, pol čez Vršič, pol pa dol Krasa in morja, da se mal pokopamo in domov. ← uf, matjažek, se ti ne zdi malce veliko km. saj veš nekaj nas je tudi kadilcev, pa kavopivcev, pa pivopivcev....ne bi mal oklestu pot...npr. morje? ka pa A golica?
Erik Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Če je kdo zainteresiran, nekaj nas namerava do piste v Novem Marofu pogledat.. Stil vožnje do tja- turističko-sportski. ← kdaj bi pa šli? A bi se po pisti tud kaj fural?
matjazek Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 (popravljeno) uf, matjažek, se ti ne zdi malce veliko km. saj veš nekaj nas je tudi kadilcev, pa kavopivcev, pa pivopivcev....ne bi mal oklestu pot...npr. morje? ka pa A golica? ← Pa to je ja dobrih 500 km. Za kadit in kavo pit bo še dost časa. Kje bi pa ti šel nazaj? Čez Idrijo? Sam po takem vremenu bi se skor blo fajn it mal kopat... LP, M. Avstrijsko Golico pa lahk gremo popoldan po šihtu, škoda za cel dan. Popravljeno Julij 28, 2005. Popravil matjazek
mare Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Pa to je ja dobrih 500 km. Za kadit in kavo pit bo še dost časa. Kje bi pa ti šel nazaj? Čez Idrijo? Sam po takem vremenu bi se skor blo fajn it mal kopat... LP, M. Avstrijsko Golico pa lahk gremo popoldan po šihtu, škoda za cel dan. ← saj je vseeno, lahk tud. sam 500km v tejle vročini se mi zdi mal velik, pa rajš bi imel čim več višinskih km. kaj pa ostali člani krožka, ideje, želje, plani....?
mare Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Marija reka :whistle: ← ...pa črnivec :naughty:
matjazek Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 A to govorimo za 2-3 urce al cel dan? Da ne bo pomote...
mare Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 kaj pa A golica (gor in dol) pa proti pavličevemu sedlu, savinjska dolina, črnivec, kamnik, tuhinjska dolina...če bo volja še marija reka
Zdrawc Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Helo, kje je pa slika od včerej, saj je Špil z enim digitalusom okol skakal :photo: če jo boste res kej prot Poavličevmu, me nej en rufne pa bomo na Četari ene pire spili :beer2: P.S. jaz za take dolge fure, ki jih tule omenjate zihr ne bom, k morm ketno nekje zvohat, ta že tak rožlja, kot bi se z konjsko vprego vozil :slap:
matjazek Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Helo, P.S. jaz za take dolge fure, ki jih tule omenjate zihr ne bom, k morm ketno nekje zvohat, ta že tak rožlja, kot bi se z konjsko vprego vozil :slap: ← Čepe si daj v ušesa .)
matjazek Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 kaj pa A golica (gor in dol) pa proti pavličevemu sedlu, savinjska dolina, črnivec, kamnik, tuhinjska dolina...če bo volja še marija reka ← Če se bom lahko vrgel v jezero na Golici, pol si me že skor prepričal :hmm:
Zdrawc Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Čepe si daj v ušesa .) ← pol pa ne bom slišal, ko bodo breskvice za menoj žvižgale :whistle: B)
Priporočene objave