_OKI_ Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 kaj to je tudi mozno? hvalabogu da ta tedn dobim 17.5 Oki kaj pa bos zdaj anredo? :cry: :cry: ← Maš kaj za prodat? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 samo zaribanega DR-ja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 samo zaribanega DR-ja :) ← Zakaj je pa ribno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 ker nisem filtra pucal redno 1x na mesec in zgleda da je kaki del prišo not. Roba daj slike gor da bo vido posledice :topic: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 ker nisem filtra pucal redno 1x na mesec in zgleda da je kaki del prišo not. Roba daj slike gor da bo vido posledice :topic: :topic: ← Športniga ali originalnega ? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Oktober 10, 2004 Deli Objavljeno Oktober 10, 2004 Športnega malossi E14 :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Oktober 10, 2004 Deli Objavljeno Oktober 10, 2004 Športnega malossi E14 :fight2: ← Jaz sem mel športni filter zaj spet gori pred kratkim, mel sem ga 2 tedma, pa sem dal navadniga spet gor, ker se mi res ne da tega pucat vedno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Oktober 10, 2004 Deli Objavljeno Oktober 10, 2004 Športnega, zdaj pa ma original pa red sponge, ker tu ni tako veliko možnosti, da bi kaj noter prišlo pa še pucat nerabis tolko :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Oktober 11, 2004 Deli Objavljeno Oktober 11, 2004 In seveda luknje not delane z silom za les :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se