petrklepc Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Preseneca me, da kljub temu da je to neke vrste bajkerski forum, ni nikjer nobenih postov s kaksnimi dobrimi tattoojcki. Tudi kaksen dober pierce je dovoljen. No, tukaj je eden za zacetek, pa pokazite kaj imate :naughty: Petr
Alla Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Če bi uporabil ISKALNIK, bi jih celo našel. Alla B)
maus Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Preseneca me, da kljub temu da je to neke vrste bajkerski forum, ni nikjer nobenih postov s kaksnimi dobrimi tattoojcki. Tudi kaksen dober pierce je dovoljen. No, tukaj je eden za zacetek, pa pokazite kaj imate :naughty: ← Ni kaj ... tukaj zlo dobr zgledaš :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Anubis Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Če imaš tole doma (glede na to da apeliraš, naj pokažemo kaj imamo), ti moram žal povedat da si en navaden zagaman cepec, ker je tvoja žena lajdra. ;) :devil: Če jo boš pa pustil in bo žalostna, naj pa pokliče...hehehe Jordan kar dobro zna zmetat pomojem ;)
Anubis Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 klepec... imam gole slike od tvoje žene/bejbe/skokice...te zanima?
Thundercat Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 bodi faca in jih deli z nami.... :)
petrklepc Objavljeno Oktober 7, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 Anubis, ...moram priznat, da Jordan ni ravno tip zenske mojih sanj - se posebej ko vidis kaj ta neizmerna kilaza naredi po parih letih (joske ma zdej ze cist povesene) :BUA: Ampak tattoo je pa odlicen :OK: Alla, tvoj komentar je pa neumesen, ker je od vseh fotk v tem forumu res dober tattoo samo tisti metuljcek, ki ga je nekdo pred kratkim objavil. Ostali niso ravno ne vem kaksne omembe vredni. <_< P.
SHARKi Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 res dober tattoo samo tisti metuljcek, ki ga je nekdo pred kratkim objavil. Ostali niso ravno ne vem kaksne omembe vredni. <_< No končno ga je nekdo pohvalu, ma kaj naj rečem , metuljček je res lep, sploh če se človk mejčken "poglobi" v njega
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se