Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

jaz bu tud mel motosvet majco :OK:

LP :yea1:

Objavljeno

sanja svinja kukuruz :lol:

...no sam če pa le bo kaj iz te koruze, pol bi pa jez tut zobal z vami :OK:

Objavljeno

Eem kdo je sploh za majice & stuff odgovoren? zaenkrat se noben ni izpostavu. Drugač pa ce bo šansa me vmes štejte .)

Objavljeno

..jst tud..pa moj mali tud....pa moja tud...a kdo sploh šteje :?

Objavljeno

Count me in. Po možnosti eno z dolgimi in eno kratkimi rokavi. Pa še glasbeno željo od Mišo Kovača prosim.

Objavljeno

Vsi bi imel te majice - a se bo kdo poglobil v to in jih resnično dal delat. Drugače je tole "jest tut" nabijanje v prazno. :?

Objavljeno

morda pa ni nabijanje v prazno, če se bo odgovornim zazdelo da je povpraševanje dosti veliko :unsure:

Objavljeno
morda pa ni nabijanje v prazno, če se bo odgovornim zazdelo da je povpraševanje dosti veliko :unsure:

Upajmo, s tem namenom je blo sprozeno :)

Objavljeno

glede da imam eno sprano,se tudi jaz pridružujem...

Objavljeno

UUU...men bi tud prav prišla kakšna nova majca!

Rezerveram vsaj 2 XXL majci :kva2: :OK:

Objavljeno

jaz tud bi ene 4majce pa tud kakšne tangice bi fajn pršle :naughty:

Objavljeno

sanda :huh: :kva2: tangice :blink: waw :OK:

meni sam majco, tangic ne rabim, mi ne pridejo u poštev niti za ketno brisat (premaloblagapress)

Objavljeno

majce, tangice, jakne, boksarce,...... - vse bo dobrodošlo in po mojem mnenju razgrabljeno. :OK: :OK:

Objavljeno

jzt tud majčko! :D sam če bojo kake uiber xxxs velikosti :D pa tangice tud niso slaba ideja :OK:

Objavljeno

Hja, pa še meni majčko in za mojo sopotnico........velikost se da izbirati......M in S?

Kaj pa pakšen obesek? :grim

Objavljeno
Hja, pa še meni majčko in za mojo sopotnico........velikost se da izbirati......M in S?

Kaj pa pakšen obesek?  :grim

Majice bodo moške in ženske - različne... prosim, da v tej temi ne "naročate" majic, bomo odprli posebno temo, ko bodo znani modeli, cene itd.

:)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!