zziga Objavljeno Julij 28, 2013 Opozori Objavljeno Julij 28, 2013 ma kdo izkušnje s čim takim? 1,5kg hmm, sam ko ma samo 1 leto garancije :S http://www.mimovrste.com/artikel/2750550529/prenosnik-samsung-np535u3c-21-ghz-np535u3c-a02hr#tech
Frips Objavljeno Julij 29, 2013 Opozori Objavljeno Julij 29, 2013 Točno tega sem rihtal enem v službi. Kaj naj rečem..dela ok...samo winsi 8 SUX
rosse20 Objavljeno Julij 30, 2013 Opozori Objavljeno Julij 30, 2013 ma kdo izkušnje s čim takim? 1,5kg hmm, sam ko ma samo 1 leto garancije :S http://www.mimovrste.com/artikel/2750550529/prenosnik-samsung-np535u3c-21-ghz-np535u3c-a02hr#tech mislim, da bi zadeva morala funkcionirat. jst bi za začetek dala gor win 7. če pa ti je 1 leto garancije premalo, pa jo dokupi al pa zber kiro drugo firmo.
aleksandergabriel Objavljeno Julij 30, 2013 Opozori Objavljeno Julij 30, 2013 Točno tega sem rihtal enem v službi. Kaj naj rečem..dela ok...samo winsi 8 SUX :grim Linux dej gor pa bo Mimogrede, namenoma kupuješ 13" ekran? Meni je to malo premajhen ekran.
zziga Objavljeno Julij 30, 2013 Opozori Objavljeno Julij 30, 2013 hvala, sej to da bi dal win8 dol pa win7 gor bi blo na prvem mestu ne, ne iščem samo 13" ekranov, sam padu mi je v oči, ker iščem neki kar se čim lažje okol nosi za na faks pa itak še mam cajt, verjetno si bom itak 3krat premislu do takrat.
Frips Objavljeno Julij 30, 2013 Opozori Objavljeno Julij 30, 2013 Naceloma je fajn igraca, lahek, dela ok. Kako se pa na daljsi rok obnese, me pa vprasaj naslednje leto ob tem casu (recimo) Lahko si pa omislis Appla MacBook Air 13.. Nova verzija ima autonomijo baterije do 12 ur, ssd disk itak. Za 1200e ga ze dobis:) Odvisno pac za kaj rabis....
KeC Objavljeno Julij 30, 2013 Opozori Objavljeno Julij 30, 2013 (popravljeno) Osebno ti svetujem Lenovo, po intenzivnem iskanju imajo poleg Acer-ja najboljše razmerje med price/performance. Tegale: http://www.hermesnova.si/prenosni_racunalniki/lenovo/lenovo_ideapad_y500_59-356560/ sem kupil pred dobrim mesecem za cca 850eur z naloženimi original w8. Dve grafični za renderiranje in 3d programovje, i7 tretje generacije, 8gb rama, ssd cache (cca 15sec zagon). Dela ko strela edino kar se še odločam je ali obdržati w8, sem bil zagovornik xp-jev tako da mi sedmica ni prioriteta. Tudi acer je v tistem času imel odlično ponudbo pa so tisto zverinco hitro razprodali. Popravljeno Julij 30, 2013. Popravil KeC
Frips Objavljeno Julij 31, 2013 Opozori Objavljeno Julij 31, 2013 Kec preveri, ce imas xp driverje za masino. Drugace pa 7 gor. Definitivno bolje kot 8....ce ze morjo biti winsi
KeC Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 Thnx za nasvet ampak ker ima laptop 2x GT650M SLI je na ta način žrtvovan cd/dvd in kolikor vem xp nima opcije bootanja z usbja. Bom pa razmislil o sedmici, čeprav mi je malo škoda žrtvovati licenčni OS če ne bi ravno občutil razlike , kot sem rekel navajen sem na xp in ker imamo doma na drugem laptopu sedmico, se mi zdi da ni takšne razlike in se bom verjetno kar na osmico navadil.
boych Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 Na win 8 instaliraš Start is back in je skoraj isto kot Win 7 ...
Cofko Cof Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 Kaj vas pa na Win 8 tako moti (v primerjavi z Win 7)? A niso fajn?
aleksandergabriel Objavljeno Avgust 2, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2013 Meni nobeni windowsi niso fajn, zdej ko sem sprobal linux Drugače šem pa prej uporabljal xp, potem pa sedmico, in v primerjavi z tema dvema se zdi kot da bi bil na tablici ko si na osemki. Mogoče se motim, vendar ne vidim kako bi lahko hitri in učinkovito delal na osemki (verjetno se navadiš ?). Je pa nekako tako da pri windowsih, vsaka druga verzija je ok, vmes je pa šrot
Frips Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Kaj vas pa na Win 8 tako moti (v primerjavi z Win 7)? A niso fajn? Fajn za kaj? Nič "revolucionarnega" za normalno delo niso prinesli,razen "kiča"
Cofko Cof Objavljeno Avgust 6, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2013 Saj ne da so revolucionarni. Daleč od tega... Winsi kot Winsi... Meni ne moti ta nov izgled in se mi dopade ideja, da hočejo podobnost med sistemi (telefoni, tablice, PC). S parimi programi imaš izgled Win 7. So pa Win 8 kar hitrejši v primerjavi z Win 7. Vsaj jaz sem tako opazil... In to mi je glavno.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se