katja Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 deeeeeeela! :kva2: mi je blo v teh dveh dneh kr mal dolgcajt brez vas :grim
Alla Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Tole je napisal bLuZoNdEr v eni drugi temi.... ← Še vedno ni vse...... Alla
Broj Jedan Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 (popravljeno) vesel sem, da smo spet skupaj :OK: :OK: :OK: imam pa eno tehnično vprašanje: slika mojega mopeda objavljena na strani 12 v galeriji motociklov forumašev - objavljena dne 31.5.04/09:37 je izginila slika - objavljena na strani 15 dne 10.08.04/16:57 pa ni izginila v principu mi je vseeno za fotko ampak zanima me če zna kdo s tehničnega vidika pojasniti kako to, da je med vsemi slikami, ki so ostale nedotaknjene izginila samo ena (sej ne gre za: "..palihmoja.."- res ne gre za to) :hmm: prosim za odgovor, če ga kdo ve :) Popravljeno November 7, 2004. Popravil Jur
Jure Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Men je blo tudi že pošteno dolgčas! :D Vsaj 3x dnevno sem preverjal, če je motosvet mogoče že online again! Sam da je use ok! :OK:
KeC Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 @ Jur Mislim da bo tole nekaj za temo: Politične zarote - črna bodočnost :ph34r:
gebre Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Jest sem videl samo tri različne, gotovo bo kdo od adminov vedel, če je bila še katera.
Thundercat Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 žal je tehnična okvara terjala tudi galerijo slik in film srečanja Primorske sekcije pri Jazbecu..... v kolikor ste izgubili omenjene podatke me kontaktirajte da vam jih ponovno pošljem....se pa ne mudi...ko bo čas..... :)
Shargo Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Hja, nic se zdej ven vlect Admini pa modmini, nekdo nas je heknil .) Sicer sem pa pred parimi meseci to videl tudi na Mobisux forumu. Se zgodi, ko nekaj nadgradis, pa luknjice ostanejo, ki jih kanalje s pridom izkoristijo .)
gebre Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Ja, internetni teroristi so bli :D
jax Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Nihče ni varen... Vsi smo ogroženi :ph34r: (panic starter) :P
SiR Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 kako to, da je med vsemi slikami, ki so ostale nedotaknjene izginila samo ena (sej ne gre za: "..palihmoja.."- res ne gre za to) :hmm: veliko slik je izginilo, ne samo ena ... pravzaprav si lahko srečen, da je ena tvoja ostala....
SiR Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Hja, nic se zdej ven vlect Admini pa modmini, nekdo nas je heknil .) Sicer sem pa pred parimi meseci to videl tudi na Mobisux forumu. Se zgodi, ko nekaj nadgradis, pa luknjice ostanejo, ki jih kanalje s pridom izkoristijo .) ← in ti to vse zanesljivo veš :)
Ice Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 .......ampak zanima me če zna kdo s tehničnega vidika pojasniti kako to, da je med vsemi slikami, ki so ostale nedotaknjene izginila samo ena (sej ne gre za: "..palihmoja.."- res ne gre za to) :hmm: prosim za odgovor, če ga kdo ve :) ← vi arr votcing ju. :devil: :lol1: paranojaspetrazsajapress :grrr
Zok Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 abstinencne krize je torej konc... ...ufff! :004 :wub: :yea2:
Codeine Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Hja, nic se zdej ven vlect Admini pa modmini, nekdo nas je heknil .) Sicer sem pa pred parimi meseci to videl tudi na Mobisux forumu. Se zgodi, ko nekaj nadgradis, pa luknjice ostanejo, ki jih kanalje s pridom izkoristijo .) ← Bi komentiral, pa se mi ne da. Skratka, ne motosvet niti mobisux nista bila nikoli d3f4c3d ali karkoli drugega. Še najmanj pa s strani "doner" kebab group (across the street) ali merkatorija the hackerja. :huh: :huh:
Codeine Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 žal je tehnična okvara terjala tudi galerijo slik in film srečanja Primorske sekcije pri Jazbecu..... v kolikor ste izgubili omenjene podatke me kontaktirajte da vam jih ponovno pošljem....se pa ne mudi...ko bo čas..... :) ← Galerija dela, video pa bo dostopen v kratkem.
Codeine Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Nihče ni varen... Vsi smo ogroženi :ph34r: (panic starter) :P ← Sploh pa tisti, ki uporabljate Maxtorjeve diske...
BC Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 kako pa to da nimate novejšega backupa? koliko zasede databaza?
klimbra Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 :huh: A kej ni delal......... :? :hmm: Sploh nisem opazu......men je skos delal
Noise Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 kako pa to da nimate novejšega backupa? koliko zasede databaza? ← Novejši so bili delani na disku, ki je ravnotako odletel. Ravno o tem govorim v obvestilu (verjetnost 1 : ..........)
Noise Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Jest sem videl samo tri različne, gotovo bo kdo od adminov vedel, če je bila še katera. ← ???? Kdo pa drug naj ve, če je bila še katera, če smo jih mi gor dajal...??? VAS sprašujemo, da vidimo, kdo je zares odvisen :D
Thundercat Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Galerija dela, video pa bo dostopen v kratkem. ← :notworthy: :notworthy: :OK: superca....
Ervina Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Sem videla samo tisto modro stran z obvestilom o tehničnih težavah. Sem se že ustrašila, da sem odvisna. :P
simonsi Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 (popravljeno) Meni je zgledal, kot da je bil MS napaden. Pa mogoče kakemu drugemu obiskovalcu tudi. Pa če ste že sami pisali tista besedila, bi bili lahko malo bolj izvirni. Najbolj važno pa je, da je MS nazaj :OK: PS: Opozorila so pa še kar ostala :D Popravljeno November 7, 2004. Popravil simonsi
Codeine Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Nova hekerska skupina... K3b4b t34m
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se