Noise Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Pa če ste že sami pisali tista besedila, bi bili lahko malo bolj izvirni. ← In komu smo sedaj to dolžni??? :o
Noise Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Sicer pa -- verjamemo, da bi marsikdo želel videti, da bi bil motosvet.com res napaden. Ga moramo razžalostiti, da temu ni bilo tako, in da nas je napadla le neverjetna tehnična napaka. Da se kaj takega ne bi zgodilo več, smo dodali nove varnostne mehanizme. :OK: In šli za dva tedna nazaj v času, drugače pa se dobro držimo :rolleyes:
Tiger Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Je res kar mal dolgčas brez prebiranja motosveta :(
SiR Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 @simonsi - lahko bi bili tudi manj izvirni ...
simonsi Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 (popravljeno) In komu smo sedaj to dolžni??? :o ← Nikomur :huh: Bilo je mišljeno kot retorično vprašanje, ker ste že prej razjasnili tole glede napada. Ste kar malo preveč osebno tole sesutje vzeli. LP, Simon Popravljeno November 7, 2004. Popravil simonsi
simonsi Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Ne vem kaj si hotel povedat, ampak jaz tut ne vem več kaj sem hotel povedat, tako da se lepo umikam iz te debate in vam iskreno želim, da se vam kaj podobnega ne bi več zgodilo :004 LP
SiR Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Nikomur :huh: Bilo je mišljeno kot retorično vprašanje, ker ste že prej razjasnili tole glede napada. Ste kar malo preveč osebno tole sesutje vzeli. veliki retorik Simonsi :) ej, najprej razmisli, kaj pomeni izvirnost :) pol pa probaj doumet veličino pojavnosti K3b4p Gr0Up :) pol pa si redefiniraj pojem "izvirnost" :) :lol: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :afro1:
Nata Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 ... move along - there's nothing to see here ... :lol1:
klimbra Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: Keky me vabi v kino.........PM z dne.....WE......sam joke je u tem,k ta film ne špila več.........back tu d fjučr varjanta Se mi zdi,.....vse skupi k en dežavu
klimbra Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Clo zguban sem mal manj!!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
SiR Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 ... move along - there's nothing to see here ... :lol1: ← :OK: :afro1:
Jure007 Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Welcome back MOTOSVET :004 :OK:
motoristek Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Meni dela spet zelo počasi? :ph34r:
SiR Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Meni dela spet zelo počasi? :ph34r: ← pejt na en kebap, pa bo mogoče boljše :lol1:
Codeine Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Meni dela spet zelo počasi? :ph34r: ← Predlagam, da se pozanimaš pri svojem najljubšem ISP-ju, zakaj ti dela počasi. Če je to SIOL jih povprašaj, če so se že znebili DOS napada in zakaj vozijo interni promet preko tujine. P.S. Seveda, hahaha, si na SIOL ADSL (The host name for 194.165.117.105 is BSN-165-117-105.dsl.siol.net).
motoristek Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Predlagam, da se pozanimaš pri svojem najljubšem ISP-ju, zakaj ti dela počasi. Če je to SIOL jih povprašaj, če so se že znebili DOS napada in zakaj vozijo interni promet preko tujine. ← Hvala :yea2: samo druge strani mi pa hitro otpre, saj tudi MS, ampak dokončno stran pa moram malo počakati :hmm:
lojzi Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 (popravljeno) Važn, da je kebap zraven :notworthy: Popravljeno November 7, 2004. Popravil lojzi
motoristek Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Samo, da ne boste večkrat morali jesti Kebab & Giros. :lol1: :lol1:
Wobewt Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 P.S. Seveda, hahaha, si na SIOL ADSL (The host name for 194.165.117.105 is BSN-165-117-105.dsl.siol.net). ← Kaj nej bi to pomenil? :o :unsure: Mal sm tup za te stvari, a je kej wrong z Siol ADSL??? :cry:
TinaRR Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Kaj chat res ne dela, al se men samo zdi? :? :doze:
Saint Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Ma nima veze, tistih par deset objav (pa moj avtar tud :kva2: , če ma kdo ponesreč njegovo sliko, se javim),, samo da je spet forum nazaj, da mam kej ponoč za brat, ko bi se moral učit. :notworthy: :notworthy: :notworthy: lp Rudi
Alla Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Kaj chat res ne dela, al se men samo zdi? :? :doze: ← Chat trenutno še ni on-line. Se pa dela na tem, da bo kmalu. Alla
Broj Jedan Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 paranojaspetrazsajapress ← nč ni treba bit shizoidno-agresiven tu ni nobene paranoje ... bilo je enostavno tehnično vprašanje, ker je nekje omenjeno, da so zadeve izginjale od določenega datuma naprej - nisem pa vedel, da to ne velja za slike, in da je te pobiralo naključno kar sem in taj malo počez in po dolgem tebi pa za postdiplomca predlagam študij arch-psihiatrije ... potem boš mene lahko bolj kompetentno tituliral s paranoikom :SS mogoče te bo kdo po pomoti celo vzel zares :devil: BTW: BMKzavsemojefotkenaMSjupress :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se