Jure Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 To je kakšna stara verzija ZVCP.. Izpit za neomejeno je nemogoče dobit pred 21 letom starosti. Razen če so na kakšni UE uradniki tako neobveščeni, da delajo še po starem sistemu.. Ampak to potem pač ni legalno početje z njihove strani.. Drugače pa je tudi v tej temi bil vsaj 10x citiran člen iz ZVCP1, ki natančno govori, kakšni so pogoji za pridobitev A neomejenega. Eden izmed glavnih je 21 let. LP, DeX
k0ci Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 (popravljeno) 3. Države članice imajo na svojem ozemlju pravico, da ne priznajo veljavnosti vozniških dovoljenj, izdanih voznikom, ki še niso dopolnili 18 let. ka to pomen da jst, k še nism 18, pa če grem v avstrijo z motorjem, mi lahk policaj reče da vozniška ni veljavna in mi prepove nadaljnjo vožnjo :? :eek: Popravljeno Junij 7, 2006. Popravil k0ci
Blink182 Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 A če maš izpit za 125 se ti pol čez 2 let poveča, še čez 2 pa dobiš za neomejeno :? Al rabiš za 350 izpit d se ti pol poveča na neomejeno
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 A če maš izpit za 125 se ti pol čez 2 let poveča, še čez 2 pa dobiš za neomejeno :? Al rabiš za 350 izpit d se ti pol poveča na neomejeno ko nareiš izpit za 1 do 11kw rabiš 2 leti da dobiš do 25kw...pol pa še 2 leti da dobiš neomejeno ja...berte mal temo ker je vse že napisano tam namest 1 pride A sm se zmoto :)
Jure Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Imaš prav, ampak ne popolnoma. Ko enkrat dobiš A 25kw iz A 125, ti za neomejeno ni treba še enkrat izpolnjevat pogoja dve leti, ker si itak že izpolnil, da si lahko dobil A 25kw. Samo počakaš da si star 21let in je. Če pa greš direkt delat A 25kw, potem pa mora bit za neomejeno izpolnjen tudi pogoj 2 leti, poleg starosti..
KRIK Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 :cry: jeb.... in avtocesta. žou se vam še en čas ne bom prdružu pr vožnjah. dns pogrnu na vožnji :BUA: :slap: :slap:
GrCaR Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 :cry: jeb.... in avtocesta. žou se vam še en čas ne bom prdružu pr vožnjah. dns pogrnu na vožnji :BUA: :slap: :slap: kwa si pa zajebu na avtocesti?
JMatic Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 caki mal...a vi greste na AC ? a to s 125 ?
Stroj Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 To si pa enga zajebanga dobu da te je na AC pelu. Ampak s 125 se že lahko gre na AC, zato tud to lahko v poštev pride.
reesko Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 nej ugotvim...premal hitr si pelu...je inštruktor reku da jih dost s tole tw-jko pade ker je prepočasna...čeprou on trdi da gre 100 za šalo...pol gre moj mito 300 za šalo .)
GrCaR Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 caki mal...a vi greste na AC ? a to s 125 ? jst sm tut po avtocesti furov .)
Jure Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 :cry: jeb.... in avtocesta. žou se vam še en čas ne bom prdružu pr vožnjah. dns pogrnu na vožnji :BUA: :slap: :slap: Te je zjebal kakšen znak pri izvozu iz počivališča/črpalke? Ponekod je stop :)
JMatic Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 nej ugotvim...premal hitr si pelu...je inštruktor reku da jih dost s tole tw-jko pade ker je prepočasna...čeprou on trdi da gre 100 za šalo...pol gre moj mito 300 za šalo .) men je sla 80, ce je biu pa vetr pa komej 70. k se mij zamau zdel k me je skutr prehitu :unsure:
KRIK Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 caki mal...a vi greste na AC ? a to s 125 ? ja tud na avtocesto te pelejo ja. sam morš met že skor srečo če te. in zgleda das m jst meu to srečo :BUA: mah ni me zajebou ne znak, ne hitrost (vozm s tw-jko, ki gre komej mau čez 90!), ampak da se prehitr vključim s pošpeševalnega na vozni pas. ma kr neki. sej pol je inštruktor reku, da to ni bla lih napaka, da bi mogu zarat nje bit ob izpit. tko da.....kr neki..... :cry:
NSR_FReAK Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 se spomnim teh besed ja.... Sine pospeševalni pas je zato da se pospešuje... in pospešuje se do konca pasu! Zdaj ko pa mam izpit pa ponavadi že pri neprekinjeni beli debeli črti zapeljem pa gasa :eek: Otroška neučakanost pač :whistle: P.S. Vso srečo pri naslednjem poskusu! lp, FReAK.
JeRn3j Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 ja tud na avtocesto te pelejo ja. sam morš met že skor srečo če te. in zgleda das m jst meu to srečo :BUA: mah ni me zajebou ne znak, ne hitrost (vozm s tw-jko, ki gre komej mau čez 90!), ampak da se prehitr vključim s pošpeševalnega na vozni pas. ma kr neki. sej pol je inštruktor reku, da to ni bla lih napaka, da bi mogu zarat nje bit ob izpit. tko da.....kr neki..... :cry: jst sm se pelu tud po avtocesti; sam ne vem kake motorje to mate, ker jst sm furu dayelima 125 pa je šou mal čez 110km/h :? aja drgač pa je to kr neki da te zaradi take stvari vržejo :BUA: moj frend je zaradi megle (bilo je ob 9ih zjutri sred novembra) falil izvoz in zato ruknu glavno..... :BUA: ...kr neki...
Grilzz Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 jst sm se pelu tud po avtocesti; sam ne vem kake motorje to mate, ker jst sm furu dayelima 125 pa je šou mal čez 110km/h :? aja drgač pa je to kr neki da te zaradi take stvari vržejo :BUA: moj frend je zaradi megle (bilo je ob 9ih zjutri sred novembra) falil izvoz in zato ruknu glavno..... :BUA: ...kr neki... Še prav je tako, naj gleda table. Potem ti pa taki kreteni po AC v rikverc vozijo.
brzi Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 men je pa v cel reku da negrejo na ac,ker je pač 125 prešohna :?
Stroj Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 Na avtocesto gredo lahko vsa vozila, ki na ravnini razvijejo hitrost 60kmh ali več, pod pogojem da njihova hitrost ni omejena z zakonom (beri mopedi in skuterji, k grejo vsi čez 60, mogli bi it pa 45). S 125 pa se že lahko gre na AC .)
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 Še eno vprašanje.. Sicer opravljam praktični del usposabljanja za izpit A-125 in še zmeri nevem koliko pride kaj ena ura ? Eni pravijo 6000, drugi pa 7500, kako je to kaj ? Je pri vsaki autošoli drugače ? Lep večer
JeRn3j Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 Še eno vprašanje.. Sicer opravljam praktični del usposabljanja za izpit A-125 in še zmeri nevem koliko pride kaj ena ura ? Eni pravijo 6000, drugi pa 7500, kako je to kaj ? Je pri vsaki autošoli drugače ? Lep večer JA seveda je pri vsaki avtošoli drugače :slap:
JeRn3j Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 (popravljeno) valda ma vsaka avtošola drugačne cene. sej niso kot cigareti al pa bencin cene vsepovsod enake :grrr drgač pa kjer sem jst delu izpit je paket za A neomejeno 12 ur 87.800 sitov, kar je 7300 sit 1 ura kar ni pocen :BUA: je pa drugje tud cenejš Popravljeno Junij 16, 2006. Popravil JeRn3j
GHOST RIDER Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 cim vec avtosol poglej oz. njihove ponudbe kr 7.5k je zlo velik
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se