Čamac Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 (popravljeno) Lep pozdrav Sem nov na forumu in upam, da sem vprašanji postavil v pravo temo. Odločil sem se, da grem delat izpit za 125 ccm pa me zanima sledeče: Kje se odvija teorija za cpp? Ali se to odvija v istem razredu z vsemi udeleženci, ki delajo izpit za A kategorijo, tudi z tistimi ki delajo za neomejeno, ali samo z tistimi, ki delamo za 125 ccm? Zanima me še kako poteka opravljanje prve pomoči. Ali se zato pišejo tudi kakšni testi ali vse to poteka v praksi? Za odgovore se vam že vsem v naprej zahvaljujem. teorija se piše skupaj z vsemi. prva pomoč - najprej predavanja (teorija), nekaj prakse, nato pa izpit iz teorije (rešiš polo) in še nekaj iz prakse (na lutki dobiš nalogo - največkrat oživljanje in podobno... ) aja kje se dela cpp... najprej v avtošoli, nato na amzs... tudi tam pišete skupaj ;) Popravljeno Julij 1, 2007. Popravil Brodar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 pa ne samo za A kategorijo, za vse je skup.......ko sem jaz delal sta bla tudi dva ki sta delala za tovornjak, res pa da sta se morala učiti še posebnosti (max višina, teža, dolžina,... ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Js se grem dans prjavit za izpit, sam sm ž 4 dni predavanj zamudo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Js se grem dans prjavit za izpit, sam sm ž 4 dni predavanj zamudo :whistle: Sej bos mogu na nasledn rok pocakat ane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 jst mam pa dons glavno vožnjo za avto :naughty: držte pesti :grim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 jst mam pa dons glavno vožnjo za avto :naughty: držte pesti :grim :OK: držim pesti!! :D js pa dons pišem CPP (za motor) uuuaaauuuu :D haha.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Ej fifty ke pa ti delas cpp, a slucajn pr b&b k pol se bova vidla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Ej fifty ke pa ti delas cpp, a slucajn pr b&b k pol se bova vidla. nop, pr humarju :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 ekole še en izpit opravljen :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :naughty: hvala za use k ste pesti držal... šlo je skoraj čist brez napak B) izkušnje iz motorja pač B) B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 ekole še en izpit opravljen :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :naughty: hvala za use k ste pesti držal... šlo je skoraj čist brez napak B) izkušnje iz motorja pač B) B) B) uf :D ČESTITKE!! :D zdj pa ne preveč uporablat štirih koles.. ampak kr ostani na dveh :D s tem mislim na motor.. in ne na vožnjo z avtomobilom po dveh kolesih :D dobrodošel med nas avtomobiliste :D haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 uf :D ČESTITKE!! :D zdj pa ne preveč uporablat štirih koles.. ampak kr ostani na dveh :D s tem mislim na motor.. in ne na vožnjo z avtomobilom po dveh kolesih :D dobrodošel med nas avtomobiliste :D haha hvala hvala... ja zaenkrat ni nobenega mišlenja oz. česarkoli da bi me pripeljalo do tega da iztopim iz sveta motociklizma B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 js sm pa kr CPP naredu.. UAU :D kurba sm norc! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Čestitke obema :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Jutri imam republiške... sm skor zziher da nebom naredo :headbang: Močn držte pimpkeke, mogoče rata :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Jest pa jutr zacnem z prvo pomocjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejo Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Eno uprašanje...če sm jst star 17 let in sm naredu izipit za A1 se pravi do 11kw...kdaj se mi odpre 25kw in kdaj neomejeno...pa zanima me če je tu avtomatsku al morš še kej vozt?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Eno uprašanje...če sm jst star 17 let in sm naredu izipit za A1 se pravi do 11kw...kdaj se mi odpre 25kw in kdaj neomejeno...pa zanima me če je tu avtomatsku al morš še kej vozt?? dobiš avtomatsko... za 25kW čez točno 2 leti, odkar si dobil knjižco za 125ccm, za neomejeno pa dobiš na rojstni dan, ko boš dopolnil 21 let. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Eno uprašanje...če sm jst star 17 let in sm naredu izipit za A1 se pravi do 11kw...kdaj se mi odpre 25kw in kdaj neomejeno...pa zanima me če je tu avtomatsku al morš še kej vozt?? a ni tko da pr 18ih lohk šele za A1 delaš.. zdj maš pumoje za A. drgač pa k boš 18 boš meu lohk 25kw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 a ni tko da pr 18ih lohk šele za A1 delaš.. zdj maš pumoje za A. drgač pa k boš 18 boš meu lohk 25kw A1 je 125ccm in 11kW A2 je 25kW in razmerje moč/masa ne sme presegati 0,16kW/kg A je neomejeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejo Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 dobiš avtomatsko... za 25kW čez točno 2 leti, odkar si dobil knjižco za 125ccm, za neomejeno pa dobiš na rojstni dan, ko boš dopolnil 21 let. Sej sm si mislu da je tko..tnx :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 A1 je 125ccm in 11kWA2 je 25kW in razmerje moč/masa ne sme presegati 0,16kW/kg A je neomejeno aha, tako gre to :D me prou zanima ker motor mi bojo dal pr HUmarju :D zih največja jajca.. hehe :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 večje jajc kot sem jaz vozo menda ne gre dobit :D kymco sector :whistle: no če ne druga vsaj udoben je :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro90 Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 večje jajc kot sem jaz vozo menda ne gre dobit :D kymco sector :whistle: no če ne druga vsaj udoben je :D k karjolca je tale kymco :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 na internetni strani od Humarja piše da majo tele motorje & mopede & sesalce D - Alpino - Yamaha ybr125ed - Kle 500 - DCS00838 (to nevem kaj je) :D je pa slikca zravn da je en čopr :) - Skuter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 sm js tut totga kymcota fural :D in se je pri okrog80km/h začela tak belanca trest da kr hudo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se