Skoči na vsebino

Vožnja z ATV

.T.

Priporočene objave

ravno nazaj iz norenja z kolegovim 250 kymco. se strinjam da so močnejše zadeve boljše (bombardier 650 DS :notworthy: ) ampak če je teren dober se da tudi z manjšimi uživati, ob tem pa podarjenemu (zastonj) konju ne gledaš v zobe :P

vojaški poligon je bil ZELO blaten tako da je bilo dosti slide-nja in špricanja, posneli pa smo tudi neke filmčke in slike, upam da bodo dobre. :OK: :grim

skratka, odlično za luftanje nedeljske glave :P

komaj čakamo do bo sneg!!!! :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

evo par fotk, sicer največje akcije nimam ampak se vidi da je blo zabavno. filmčki so boljši, ampak bomo še delali na tem da dobimo prave posnetke, edino zdaj ne vem več če bom še vozil tako, sem bil prepričan da sem vedno bil na 4 kolesih, pa sem baje dostikrat bil samo na 2 :blink:

post-26-1100527365_thumb.jpg

post-26-1100527419_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Takole ja pa najbolj zajebano vozit. Malo skreneš levo ali desno in pikiraš v jarek na sredini. Sledi salta čez balanco....

samo to najbrž ni najtežji teren?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:stupid:

ti pa glih ne razumeš vsega ravno najbolje, a?

a misles da bo kdo slucajno kej pizdiu k bos krsu avtorske pravice??? komu se pa da ubadat s tem? drgac lahk pa tud zakrijest tm k pise iz kere revije je to... <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

men se zdi da je to od moci pa kubature odvisn... do 125 pa 11kW ti vela A drgac pa rabis B kategorijo... :blink: sam nism prepircan

peace!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!