johan Objavljeno Januar 13, 2005 Deli Objavljeno Januar 13, 2005 Da vidimo ,če bo šlo? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Januar 13, 2005 Deli Objavljeno Januar 13, 2005 No Johan še slikic, pa oni filmček tudi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Januar 13, 2005 Deli Objavljeno Januar 13, 2005 ja,ne nas dražit :( btw,blato je pa :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Januar 14, 2005 Deli Objavljeno Januar 14, 2005 počasi :( .Neke me program j...... :hmm: Ne morem spravit posnetega iz kamere na računalnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Januar 14, 2005 Deli Objavljeno Januar 14, 2005 ne me mučit :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Januar 15, 2005 Deli Objavljeno Januar 15, 2005 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Januar 15, 2005 Deli Objavljeno Januar 15, 2005 (popravljeno) daj vse,nooo :) če ne ti zamirim :D edit,to je yamaha raptor? Popravljeno Januar 15, 2005. Popravil Evil Penguin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nikesloy Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 tudi v pesku gre kot noro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 moj prijatelj ima sedaj že tri leta ATV Yamaho 350, zadevo obvlada (vozi se po dveh kolesih, skeče, se vozi samo po zadnjih,..... ), sedaj ima u načrtu tudi nakup akrapoviča, ki je pred kratkim začel izdelovati izpuhe za ATVje, tudi meni je že dav za peljat (zadeva res ni tko izi) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 Nikesloy :? ne bi ti rajši malo več truda vložo v iskanje tistega programa :devil: ,da končno zmečema tiste slike tu gor,ko pa da se voziš po pesku. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 Evil Penguin Ja raptor je.Sicer grozno blatn :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nikesloy Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 Nikesloy :? ne bi ti rajši malo več truda vložo v iskanje tistega programa :devil: ,da končno zmečema tiste slike tu gor,ko pa da se voziš po pesku. :hmm: ← poglej se rajsi kaj si naredil z motorjem prvo taksen :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nikesloy Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 Evil Penguin Ja raptor je.Sicer grozno blatn :OK: ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 Johan, ne čačkaj pa zmeči slike gor, da vidim kake norije vzganjate! Ki ste se furali??? LP G Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nikesloy Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 tudi v pesku gre kot noro ← kaj ima to dvotakterja ali wariora ker za dvotakterja akrapovic :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 Aja, pa še to, če bi me kdaj povabli na kako furo, sploh ne bi zameril :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nikesloy Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 ← prelepa HUNGARY :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nikesloy Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 Aja, pa še to, če bi me kdaj povabli na kako furo, sploh ne bi zameril :grrr ← moremo naredit filmcke pa bos videl ta teren na madžarskem ssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 no dajte,malo bolj živahno te slike gor!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 Aja, pa še to, če bi me kdaj povabli na kako furo, sploh ne bi zameril :grrr ← Kaj te nisi prej reko? :? Samo pivičko bi prineso poleg(samo ne ene)pa bi blo rešeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nikesloy Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 Kaj te nisi prej reko? :? Samo pivičko bi prineso poleg(samo ne ene)pa bi blo rešeno ← saj se kar peljes johan te je za pohvalt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nikesloy Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 :kva2: Kaj te nisi prej reko? :? Samo pivičko bi prineso poleg(samo ne ene)pa bi blo rešeno ← sam jest sem boljsi :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 Se priporočam za kako bolj lokalno furo, pivo pa itak :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nikesloy Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 Aja, pa še to, če bi me kdaj povabli na kako furo, sploh ne bi zameril :grrr ← nekaj slik proge :OK: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nikesloy Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 :yea2: nekaj slik proge :OK: :oops: ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se