nikesloy Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 :yea2: ← dolzina proge 8000m z spusti in vzponi 20% :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 Sem včeraj srečal enga atv-ja na pohorju. Se je peljal po partizanki gor (proga je zaprta zaradi pomanjkanja snega, ga je 5-10cm) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 kak pol to operete?kar pod wap al kako? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nikesloy Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 kak pol to operete?kar pod wap al kako? ← pod toplo vodo(wap)in je kot nov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 mhm,fino,ampak ta blato ne gre v nikakršne dele kjer bi lahko škodovalo (kake lagre alpa kaj)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nikesloy Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 mhm,fino,ampak ta blato ne gre v nikakršne dele kjer bi lahko škodovalo (kake lagre alpa kaj)? ← ti motorji so narejeni za blato-teren ne pa za cesto(mazat je treba) :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Februar 17, 2005 Deli Objavljeno Februar 17, 2005 :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XXXL Objavljeno Marec 24, 2005 Deli Objavljeno Marec 24, 2005 Sem posnel en kratek filmcek, kako lahko voznja z ATV-quadi zgleda. http://www.atv-si.com/upload/XXXL/movie.wmv Upam, da vam bo vsec... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 24, 2005 Deli Objavljeno Marec 24, 2005 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marx Objavljeno Marec 27, 2005 Deli Objavljeno Marec 27, 2005 Sem posnel en kratek filmcek, kako lahko voznja z ATV-quadi zgleda. http://www.atv-si.com/upload/XXXL/movie.wmv Upam, da vam bo vsec... ← Super filmček :OK: Zanima me kolko je močna tale zadevca???Koliko ima ccm?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XXXL Objavljeno Marec 27, 2005 Deli Objavljeno Marec 27, 2005 Quad ima 300 ccm, okoli 22 KM, slisi se malo, vendar ima zaradi kratkih prenosov dovolj moči za premagovanje tudi najbolj strmih klancev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno April 9, 2005 Deli Objavljeno April 9, 2005 Bravo :OK: po zadnih za brezveze :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XXXL Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 Bravo :OK: po zadnih za brezveze :) ← Jutro :afro1: Noč :zzz: Lahko Noč :D Nocko :afro1: Lahko noč :) NoČ :) :zzz: Jutro , malo mrzlo :) Cas za spanje... :zzz: Night :zzz: Good Night :) Zgoraj tvojih zadnjih 10 postov, sedaj si se pa zbral in nekaj konstruktivnega povedal:Bravo :OK: po zadnih za brezveze.... Kul, nočko... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 Jutro :afro1: Noč :zzz: Lahko Noč :D Nocko :afro1: Lahko noč :) NoČ :) :zzz: Jutro , malo mrzlo :) Cas za spanje... :zzz: Night :zzz: Good Night :) Zgoraj tvojih zadnjih 10 postov, sedaj si se pa zbral in nekaj konstruktivnega povedal:Bravo :OK: po zadnih za brezveze.... Kul, nočko... ← :lol1: Nevem glih kaj majo moji posti s tabo, jaz sem pac povedo da obvladas po zadni, ker ma moj oče atv-ja pa se mi ne zdi nevem kak lahko pelat po zadni :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se