pirrulz Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 (popravljeno) ja, seveda, v avtu je vse ful lažje - samo več krogov traja ... ;) pa v bistvu sploh ne rabijo kondicije imet v formuli 1 :D ← Normalno da ne. Nič kondicije ne rabijo. :grrr levi komolec ležerno čez rob cockpita, v desni roki, ki je na volanu, čik, na vzvratnih ogledalih pa dišeče smrekice obešene. :lol: :grim Popravljeno Avgust 5, 2005. Popravil pirrulz
krava Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Normalno da ne. Nič kondicije ne rabijo. :grrr levi komolec ležerno čez rob cockpita, v desni roki, ki je na volanu, čik, na vzvratnih ogledalih pa dišeče smrekice obešene. :lol: :grim ← Aaaaaaaaaaaaaaa.... :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1:
Jure007 Objavljeno Avgust 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Gibernau & Biađi sta za v isto šaro... ← Ah no ne vem no.... :hmm: Biaggi ma v žepu vseeno 4 naslove sv. prvaka, pa čeprou v 250klasi. Gibernau nima niti tega. Pa vseen nista za šaro, se kr lepo odlično peleta, pač pa je Rossi klasa zase, prihajajo pa že mlajše generacije.
Jure007 Objavljeno Avgust 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 sicer ne vem ali ste to že obdelali ali ne, ampak dobro si poglejte Seteja na temle odlomku iz prejšnje dirke :slap: http://www.mobisux.com/album/data/500/22148sete.mpg (save as, 8mb) ← Sam zaqwa mu je pa to kazu :eek: A zato k se je zbremzu al kaj??? Mislm, tole pa res ni blo športno :nono:
Dolenc™ Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Mogoče ga je samo pozdravil, tako ko Biagi (al pa kdorkol je bil to z repsolko) :D.
Jure007 Objavljeno Avgust 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Mogoče ga je samo pozdravil, tako ko Biagi (al pa kdorkol je bil to z repsolko) :D. ← Bil je Hayden .)
krava Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Sam zaqwa mu je pa to kazu :eek: A zato k se je zbremzu al kaj??? Mislm, tole pa res ni blo športno :nono: ← :) si narobe razumel. S tem, da sta za v isto šaro, sem hotel povedat, da imata oba na čase kake nešportne poteze ...kot je bila recimo ta od Seteja... :nono:
Jure007 Objavljeno Avgust 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Bomo Rossija kljub temu kmalu gledali v F1? Rossi naj bi prejšnji teden znova sedel v Ferrariju, ter se z lanskim dirkalnikom vozil po dirkališču v Maranellu. Rossi je nabral kar 375 testnih kilometrov in s tem izpolnil pogoj, da že lahko zaprosi za superlicenco formule 1. Kot je poročala neka revija naj bi bil Rossi presenetljivo hiter, saj je dosegel čas 0:57.2 :eek: Rossi je ta čas dosegel z lanskim dirkalnikom in letošnjimi Bridgestonovimi gumami. Za rekordom, ki ga drži M. Schumacher je Vale zaostal za manj kot sekundo in pol. Kot so povedali inženirji, naj bi bil Rossi na izhodu iz ovinka skoraj tako hiter kot sam Michael Schumacher, nagaja pa mu edinole prezgodnje zaviranje pred zavojem. Če strnemo, bi se lahko Rossi po koncu prihodnje sezone že preselil v F1 kot npr. testni voznik pri Ferrariju, kasneje pa bi lahko postal drugi dirkač v zgodovini, po Johnu Surtersu, ki bi mu morda uspelo postati svetovni prvak tako v motociklizmu kot v F1.
blondini Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 (popravljeno) :topic: Mislim, da je bilo govora o treh sekundah ..... :fredy: Popravljeno Avgust 10, 2005. Popravil blondini
Jure007 Objavljeno Avgust 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 :topic: Mislim, da je bilo govora o treh sekundah ..... :fredy: ← Ampak se mi zdi, da takrat ko je testiral prvič :hmm:
blondini Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Ampak se mi zdi, da takrat ko je testiral prvič :hmm: ← Sem šel mal pobrskat... :P http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/motorsport/4741725.stm
Jure007 Objavljeno Avgust 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 (popravljeno) Sem šel mal pobrskat... :P http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/motorsport/4741725.stm ← Maš povsem prav ampak: Rossi je po tem ZNOVA sedel v ferrariju - le teden dni kasneje in rezultat je tista sekunda in pol zaostanka oz. mislm da je dečko takat 2 dni skupaj testiral.... to pa nisem prepričan čist .) Popravljeno Avgust 10, 2005. Popravil Jure007
<=YaMaHa=> Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Ja samo od 1,5 sec zaostanka do rekorda bo Rossi rabu leta treningov!
blondini Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Testni vikend je bil isti, samo kot kaže sta bila objavljena dva različna časa .... http://www.itv-f1.com/News_Article.aspx?PO_ID=33734 :topic: (evošemalosamokritike press)
VrUUUUUmmmm Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Ne dela lih najbolj ves.. kej pogledas in probas ustimat? Jst bi tko rad pobral to dirko z ita. komentarjem.. :rolleyes: :OK: lp duhec ← Sorry, bil na dopustu. Bom probal, če je še zanimivo.
BONO Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Honda kot odgovor na boleče letošnje poraze za Brno pripravlja novo mašino, ki naj bi se vrtela za 800 vrt/min višje kot dosedanja izvedba in naj bi zmogla od 10 do 15 konjev več. Kdo jo bo dobil še ni jasno, verjetno pa Hayden, Biaggi in tudi Gibernau. Kaj mislite, jim bo to pomagalo do zmag?
jose Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 ma te silne konje je treba znat krotit, tako da je po moje bolj pomemben 'jezdec' ko konji :doze:
<=YaMaHa=> Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Prve 3 prestave pa delajo itak samo na 50% moči če se ne motim .)
Gorgh Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 ta štrom je treba ven zmetat.....traction control, pa to 50% zaporo v prvih 3. prestavah in use drugo.... naj se vozijo s surovo brutalnostjo moči motorja in da vidimo kdo je the champ.... ajde hitro kurcat moj post.... lp, jure
VrUUUUUmmmm Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Probej.. plis :rolleyes: ;) ← Evo, pa pohiti - link bo aktiven le nekaj dni, pa tudi število DL je omejeno. http://s49.yousendit.com/d.aspx?id=2T7LM3T...Z33TKV5XRMSO0QS
BONO Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 ta štrom je treba ven zmetat.....traction control, pa to 50% zaporo v prvih 3. prestavah in use drugo.... naj se vozijo s surovo brutalnostjo moči motorja in da vidimo kdo je the champ.... ajde hitro kurcat moj post.... lp, jure ← Zakaj bi kurcali tvoj post? Čisto dobra ideja! Saj jih bodo prej kot slej stroški stisnili v kot, ker pretiravajo z razvojem. Aprilija je že škripnila, KTM je odnehal - Proton verjetno tudi, BMW si ne upa vstopit. Kot sem že enkrat napisal MOTOGP gre po poti F1, ki sedaj blodi med različnimi pravili in predpisi ko želijo spet pridobiti nazaj nekaj zanimivosti pa jim ne rata. (in ljudje iz MotoGP-ja se iz nihovih napak niso sposobni ničesar naučiti)
duhec Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 ajde hitro kurcat moj post.... lp, jure ← eeee zmeri sm hotu to rect: jure, ku si ti KRNEKI!!! :ninja: :lol: :P ;) se strinjam drgace, brez nobenih pomagal, F1 tudi. vruuum: hvala, upam da mi rata pobrat potem ko pridem domov! :) :OK: se priporocam za se kdaj :)
joe1 Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 ta štrom je treba ven zmetat.....traction control, pa to 50% zaporo v prvih 3. prestavah in use drugo.... naj se vozijo s surovo brutalnostjo moči motorja in da vidimo kdo je the champ.... ajde hitro kurcat moj post.... lp, jure ← pametno povedano sam ko nas nocejo poslusat pa nevem zakaj nas ne
<=YaMaHa=> Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Se strinjam! Večino elektronke na OFF pa gasa na pisto...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se