cikadina Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 mene zanima pa skom pucate škorne? sam mam TCX S-race bele in so po včerejšnem izletu do Zadra fino zamazani baby robcki so najbolj enostavna zadeva. nesejo dol tudi ketenspray poleg drugw umazanine. so fajn tudi za kombinezon pucat. Scarlett, Cartman in domi46 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 Jst sm umazanijo od ketne dol spravla z megliom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Šokrnji Diadora Extreme redna cena cca 240€ kupil začetek prejšne sezon naredil približno 22k km. Takoj po 3k km prva reklamacija odliman podplat, popadal vijaki ščitnika, razpokani spredaj na nartu..... V spoboto odpadel zadaj na peti nek plastični del( ščitnik) , danes pri sezuvanju ugotovil da imam odliman pol podplata... WTF pa to ni škorenj za faking 240€ kaj naj na vsako sezno zmečem 200€ za škornje... kaj zdej nazaj zalimat in čakat da še kaj stran odleti, al pač zopet reskirat neki evrčkov in kupit druge?? Definitivno nekupim več diadore.... na reklamacijo jih tako nemorem več nazaj nest, že v prvo sm se moral kregat vsaj pol ure predno jih je vzel v reklamacijo, dokler mu nisem rekel naj mi da cifro od uvoznika.... Cartman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 alpinestars supertech r k0ci, HyperJack in MoTo G_P 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Sej ti čist verjamem da so dobri sam so pa dragi kot da bi bli iz zlata mal so predragi za moje pojme.. Pa verjamem da so vrhinski.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Ja lej rajše enkrat ene za 340€ kot pa dvakrat une za 200€ je pa občutek kot da bi bil v telovadnih pa še nobenih plastik nimajo po zunanji strani tko da ne moreš motorja podrsat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Šokrnji Diadora Extreme redna cena cca 240€ kupil začetek prejšne sezon naredil približno 22k km. Takoj po 3k km prva reklamacija odliman podplat, popadal vijaki ščitnika, razpokani spredaj na nartu..... V spoboto odpadel zadaj na peti nek plastični del( ščitnik) , danes pri sezuvanju ugotovil da imam odliman pol podplata... WTF pa to ni škorenj za faking 240€ kaj naj na vsako sezno zmečem 200€ za škornje... kaj zdej nazaj zalimat in čakat da še kaj stran odleti, al pač zopet reskirat neki evrčkov in kupit druge?? Definitivno nekupim več diadore.... na reklamacijo jih tako nemorem več nazaj nest, že v prvo sm se moral kregat vsaj pol ure predno jih je vzel v reklamacijo, dokler mu nisem rekel naj mi da cifro od uvoznika.... mene zmer preseneti, kako razlicne izkusnje imamo z istimi blagovnimi znamkami... peto sezono vozim (tudi) Diadora GT2. Ravno uceraj sem jih cistil in ugotavljal da so se vedno v odlicnem stanju. imajo neko veratex membrano, ki ni prepustila niti u najhujsih nalivih, pa sm jih nazalost prevozu kar nekaj. Kupil sem jih, ker so mi bili TCX infinity obcutno predragi, enakih se pod znamko Oxtar pa na razprodaji niso imeli v moji cifri. zdej se cene ne spomnim vec, bi jih pa gotovo se enkat kupil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Aja en prjatu jih kupuje v hoferju pa mu zdržijo precej mislim da ene 50000km pa še več bi mu če nebi tolk hodil in podplata znucal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Za po cest mam tole http://www.bscenter.si/moto_skornji_sidi_adventure_goretex_1; Trenutno so po hudo ugodni ceni za tak škorenj, topšit, voda še ni našla poti v notranjost, pa sm tudi že v potok stopil. 6 dni dežja v Romuniji i jim ni prišlo do živega, pri temperaturah okrog + 40 sm pa tud z lahkoto preživel v njjih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kvoV Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Take številka 44 mam jzt za prodat če koga zanima. Obuti mogoče 10krat, stari manj kot leto... Men so super a sem presedlal na drug motor tako da mi že par mesecev samo stojijo doma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Tolk jezn.. matr... pa sm mislu da bodo dlje zdržal... :D ma da zdržijo.... Cartman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 A tepih je bil zraven škornjev? Saj potlej niso bili tolk dragi :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 hehehe nene ta novi res niso bli predragi.. diadora je bla pa za 20k km občutno predraga naložba.. noja ampak zdej je kar je Sicer dokler so bli celi sem bil zadovoljen z njimi, nisem pa pričakoval da bodo šle tako hitro k vragu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motocaster Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 GasperX, koliko km so ti pa zdrzali TCX cevlji? A se nebi dalo to zalepit pri kakem cevljarju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Če dobr pogledaš sliko, ša če prebereš kak post višje... so crknile Diadora Extreme( sem jih samo slikal na TCX predpražniku) Zdržale kaj pa vem cca 20 000, prilepit pomoje zelo težko ker je spodaj vse zjebano, plus tega da je odpadel del škornja nekje med vožnjo. Od razočaranja pa kupil danes TCX racer s, ki kolegu ki se skupaj vozimo držijo brez panike že tretjo sezono. In dela na sezono preko 15 000. Motocaster 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Oktober 5, 2014 Deli Objavljeno Oktober 5, 2014 Rad bi kupil dobro podložene škornje za vožnjo v jesenskih in pomladnih dneh. Ker takšnih še nisem našel v moto trgovinah, sedaj razmišljam o gasilskih čevljih. A je kakšna ideja, da je visoko in toplo? Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MilanAndonovski Objavljeno Oktober 5, 2014 Deli Objavljeno Oktober 5, 2014 Prodam NOVE škornje MBR Abella št. 38 http://www.motosvet.com/kupim/index.php?app=ads&id=161 Kak pa so kaj toti škornji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno Oktober 5, 2014 Deli Objavljeno Oktober 5, 2014 (popravljeno) Rad bi kupil dobro podložene škornje za vožnjo v jesenskih in pomladnih dneh. Ker takšnih še nisem našel v moto trgovinah, sedaj razmišljam o gasilskih čevljih. A je kakšna ideja, da je visoko in toplo? Jaz sem jih našel in kupil lani v TC-ju. Samo sem se za=bal in kupil cifro premajhne. Diht za vodo so skoraj do zgornjega roba, goretex diha, podloženi in topli so dovolj tudi za 10°C in tanke nogavice. TCX X-Tour. Dobri škornji in temu ustrezno dragi. Če te zanima... http://www.bolha.com/dodatna-oprema/oprema-za-motorna-kolesa/obutev-za-motoriste/motoristicni-skornji-tcx-st-44-rabljeni-2x-za-jesen--1292539380.html Dam tudi za probat Popravljeno Oktober 5, 2014. Popravil stromar-aly Scarabeo 500 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Oktober 5, 2014 Deli Objavljeno Oktober 5, 2014 Rad bi kupil dobro podložene škornje za vožnjo v jesenskih in pomladnih dneh. Ker takšnih še nisem našel v moto trgovinah, sedaj razmišljam o gasilskih čevljih. A je kakšna ideja, da je visoko in toplo? Scarabeo Jaz imam za ta namene ene slovenske Alpinine planinske čevlje malo dražje serije na katere lahko daš prvovrstne dereze , za hladnejše moto dni prva liga pa še sprehajaš se brez problemov .Moji so že malo v letih in takrat tržišče ni ravno pokalo po šivih od dobrih čevljev ,no saj te dni tudi ne , res dobrih čevljev je malo.Gasilski čevlji, dobra ideja samo mislim(pravzaprav ne vem) da so dražji od enakovrednih planinskih čevljev. Pa dobro izberi. Lep pozdrav. Mavti PS. Pa one starinske volnene nogavice iz časov naših babic in dedkov so še vedno prva liga Scarabeo 500 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Oktober 6, 2014 Deli Objavljeno Oktober 6, 2014 Rad bi kupil dobro podložene škornje za vožnjo v jesenskih in pomladnih dneh. Ker takšnih še nisem našel v moto trgovinah, sedaj razmišljam o gasilskih čevljih. A je kakšna ideja, da je visoko in toplo? Scarabeo kaj misliš s podloženimi? da majo filc notr al kaj? material, ki ga rabiš je goretex tele http://www.bscenter.si/moto_skornji_sidi_adventure_goretex_1 sm testiral tud pri - 17, z normalnimi nogavicami in ni blo nobene panike. ne predstavljam si kakšen filing je vozit motor s podloženimi škornji in kako zgledajo, da volnenih in nevemkakšnih še debelih nogavic sploh ne omenjam ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. jkuki Objavljeno Oktober 6, 2014 Deli Objavljeno Oktober 6, 2014 Rad bi kupil dobro podložene škornje za vožnjo v jesenskih in pomladnih dneh. Ker takšnih še nisem našel v moto trgovinah, sedaj razmišljam o gasilskih čevljih. A je kakšna ideja, da je visoko in toplo? Scarabeo Zdravo, jaz sem nama prav za ta namen kupil tole : http://www.x-socks.com/x-socks/motorsports/motorcycle-racing/mototouring/135523/detail . Prezadovoljna. V hladnejših jutrih topli, poleti dovolj hladni, pa še škorenj bistveno manj smrdi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. jkuki Objavljeno Oktober 6, 2014 Deli Objavljeno Oktober 6, 2014 Zdravo, jaz sem nama prav za ta namen kupil tole : http://www.x-socks.com/x-socks/motorsports/motorcycle-racing/mototouring/135523/detail . Prezadovoljna. V hladnejših jutrih topli, poleti dovolj hladni, pa še škorenj bistveno manj smrdi. Obuta sva v škornje Sidi Rain Touring, a niso Goretex. Nič posebnega škorenj. Prej me je ali hladilo ali pa pa je bila noga prepotena do amena. Zdaj je OK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Oktober 6, 2014 Deli Objavljeno Oktober 6, 2014 @Mavti Tudi jaz sem razmišljal o višjih planinskih, pa ni tako visokih kot bi želel. Na skuterju manj vleče okoli nog. @stromar Takšnih še nisem videl. Ali se vložek izvleče? Jaz potrebujem 45 številko, hvala za ponudbo. @hajoktejn Imel sem že v rokah nekaj podobnega, pa je bila konica čevlja normalno podložena - zame premalo. Imam TCX - gorateks pa me zebe. Premalo podlage. Če ni šuh 3 številke prevelik in noter filc in tri pare štumfov, pol je brezveze. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno Oktober 6, 2014 Deli Objavljeno Oktober 6, 2014 Zdravo, jaz sem nama prav za ta namen kupil tole : http://www.x-socks.com/x-socks/motorsports/motorcycle-racing/mototouring/135523/detail . Prezadovoljna. V hladnejših jutrih topli, poleti dovolj hladni, pa še škorenj bistveno manj smrdi. Enako zadovoljna tudi midva z ženo s takimi moto nogavicami, vendar precej ceneje v Sesljanu v mototrgovini. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenc55 Objavljeno Oktober 6, 2014 Deli Objavljeno Oktober 6, 2014 Zdravo, jaz sem nama prav za ta namen kupil tole : http://www.x-socks.com/x-socks/motorsports/motorcycle-racing/mototouring/135523/detail . Prezadovoljna. V hladnejših jutrih topli, poleti dovolj hladni, pa še škorenj bistveno manj smrdi. Nekaj podobnega sem dobu v Lidlu. Za polet tekaške kompresijske štumfe, za pozim smučarske al pa turne. Cijena? Sitnica. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se