motobaby Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 definiraj: "kulturno ceno" ;) ← Kulturna cena bi bila tam okol 30K; in ne 50K kot hočejo imet zanje npr. v TC-ju seveda, kar je manj, toliko boljše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 teli niso 50k .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 Kje v LJ. bi se dalo dobit kakšne "race" škornje za kakšno kulturno ceno. Da ne bo moj dragi bos okol hodil; se vozil :P Če ma kdo kakšne za prodat, št. 41 tut o.k. tnx Andreja ← Imam jaz, vendar niso športne, ampak Street Fighter in ravno št.41. Popolnoma novi. Slučajno, če te zanima, mi pošlji PM. Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 teli niso 50k .) ← tele imam jaz, dal sem pa 30k v času popustov. Nimaš kej falit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 teli niso 50k .) ← Tile so fajn; škoda ker smo zamudil razprodaje. Mogoče jih pa kje drugje ujagam. Probat ni grejh. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 Samo za info....lani sva skupaj z gizmokakom bila v Pignolo-tu v Gorici in so bile tele oxtarke tam dražje kot pa v TC-ju, v (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) (bil tam pred kakim mesecem) pa so imeli samo varianto z goretexom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 Tile so fajn; škoda ker smo zamudil razprodaje. Mogoče jih pa kje drugje ujagam. Probat ni grejh. .) ← to je res - probat ni greh. ampak če ti je za dobre škornje škoda tistih 8,7K zraven primaknit, kolko so zdaj dražji od akcijske cene.... :hmm: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 Tile so fajn; škoda ker smo zamudil razprodaje. Mogoče jih pa kje drugje ujagam. Probat ni grejh. .) ← Vprašaj Neno iz (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com), pred cca. 14-timi dnevi je imela 30% popust na škornje Oxtar. Mogoče ima še .) Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 Privlekel sem "nove" TCS Evo RX, katerih nov mehanizem - :angry: citiram "neslišno drsi". :blink: Nisem jih sicer še "ulavfal", ampak mamo mi, niso neslišni!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 zraven si verjetno dobil še flaško neuporabne tekočine za mazat. Uporabi jo :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 zraven si verjetno dobil še flaško neuporabne tekočine za mazat. Uporabi jo pol bo še le škripalo,sem takoj vrgel stran-flaško Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 Bom probal z mastjo...našega Edija :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 24, 2005 Deli Objavljeno Marec 24, 2005 Bom probal z mastjo...našega Edija :rolleyes: ← :? Edi = pujs ali se motim.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Marec 25, 2005 Deli Objavljeno Marec 25, 2005 Jaz sem letos kupil nove škornje in sicer SIDI VERTEBRA 2. Moram rečt, da sem z njimi zelo zadovoljen (vsaj za enkrat), vendar standardno "škripanje" med hojo je pa spet tukaj.... sicer sem podmazal s tisto tekočino, ko je za te zadeve, vendar še vedno malenkost "škripa".... ampak to ni problem... itak ne mislim it na Triglav z njimi :) :) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 25, 2005 Deli Objavljeno Marec 25, 2005 moji naslednji. altberg Hogg All Weather Micro-lite vec: klik. samo se razlog rabim. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 25, 2005 Deli Objavljeno Marec 25, 2005 samo se razlog rabim. :) ← Vzpon na Triglav? :hmm: :ninja: :oops: (šalim se, šalim :unsure: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 27, 2005 Deli Objavljeno Marec 27, 2005 s cim pa bi lahk namazal cross skornje da bi postali bolj mehki, alpins. tech 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Marec 27, 2005 Deli Objavljeno Marec 27, 2005 nimaš kej mehčat, to delaš s pogosto uporabo problem je, če so ti premejhni, ker se ne raztegujejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 niso mi glih premajhni, sam navadit se moram oni drugi so fejst razjebani, pa mi je zdaj mal tesno in cudno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krca25 Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 Imam skornje oxtar TCS goretex , pa me zanima, ce jih lahko namazem z impregnacijsko kremo za usnje ali mora bit kaksna posebna krema.Sem v neki drugi temi prebral, da impregnacijska krema zapolni mikro luknjice na goretex membrani in tako skorenj ne diha vec.Kaksne izkusnje imate z tem? lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 Bom probal z mastjo...našega Edija :rolleyes: ← Se je obneslo? Ali si kej drugega pogruntal? Ker moji še vedno neSLIŠNO drsijo :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 Hvala enako - se me sliši kot terminatorja, probal gun "silikon" in je vse samo še huje. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno April 23, 2005 Deli Objavljeno April 23, 2005 pri meni je nekaj časa pomagal wd40, sedaj pa mažem z motornim oljem ;) sam ne pretiravat, da ti kaj u čevelj ne priteče :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 pri meni je nekaj časa pomagal wd40, sedaj pa mažem z motornim oljem ;) sam ne pretiravat, da ti kaj u čevelj ne priteče :P ← Hmm.. se kaksen predlog? Da ne bo za mano smrdelo po WD40 .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bu5a Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 Hmm.. se kaksen predlog? Da ne bo za mano smrdelo po WD40 .) ← spray za verigo,al pa kupiš škornje druge znamke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se