C4V4L13R Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 js mam vendramini vt 485 vector, pa so kar super, sam so tanizki http://www.vendramini.com/dynamic/en/detta...?mod_id=98& Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 No, če je ketnsprej delujoč - super. Ampak, če se malo zamislim: da kupim škornje, ki jih moram potem s ketnsprejem(?!) mazati? Morda je to rešitev, ne rečem, v bistvu mi je pa noro, da to veš vnaprej, pa jih vseeno kupiš...pa nima veze z znamko, le z dejstvom o škripanju... :grrr Po 5 sezonah in prevoženih cca 85k kmjev nič več ne škripa :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Js uporabljam proti škripanju WD40 ....pomaga... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Js uporabljam proti škripanju WD40 ....pomaga... :naughty: jedilno olje, celo sezono zdržal brez škripanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 (popravljeno) Tak, jaz sem se odločo za Sidi Vertigo TEPOR samo jih nikjer ne najdem. Nimajo jih v Habatu pa kolk vidim tud v Louisu ne...še kak predlog mogoče? Tnx! Popravljeno Junij 15, 2007. Popravil AREA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solo Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Poglej si malo sistem TCS, pa boš videl zakaj škripajo. Erm, zakaj bi si pogledal? Mislim - ker bi potem imel opravičilo za škripanje? Osebno imajo škornji lahko raketne potisnike - če škripajo in to močno, me ne zanimajo. Kar pa ne pomeni, da jih kdo drug zdaj "ne sme" kupit. Tole je čisto osebno prepričanje, si ne drznem pametovati komurkoli, kaj naj (ne) kupi in zakaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solo Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Zanima me, katere škornje mi svetujete za sport-touring motor, imAm siver dainese hlače in jakno, ne cestno, Ampat tko, touring varianto, pA me zaNima, kaJ bi bilo najbolje....hvaLa že vnaprej.... :closedeyes: Boš moral biti bolj natančen, katere lastnosti so ti pomembne, če želiš pameten nasvet, ne kar nekaj "na počez". Zračne? Nepremočljive? Mehke? Nevpadljive? Nastopaške? Firmo? Itd.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MareCBR Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Zanima me, katere škornje mi svetujete za sport-touring motor, imAm siver dainese hlače in jakno, ne cestno, Ampat tko, touring varianto, pA me zaNima, kaJ bi bilo najbolje....hvaLa že vnaprej.... :closedeyes: http://yamaha.tsc-laba.si/mambo//component...mid,1/vmcchk,1/ Poglej si tele!Jaz jih imam in sem zelo zadovoljen! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 tile so dobri. samo če imaš dolgo in ozko nogo, potem alpinstars odpadejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TSC-LABA Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 Zanima me, kakšna je razlika med Waterproof in Goretex . OK vem, da sta membrani različni ampak je še kaj pomembnega ?? Škornji z Goretex membrano bolj dihajo. Drugih bistvenih razlik tehnično gledano (v smislu nepropustnosti) ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 TSC-LABA :OK: Včeraj sem nabavo Alpinestars S-MX PLUS...ko sem ga probal sem takoj pozabo na Sidi in vse ostalo...škorenj mi je kot vlit, hud oprijem pete in noge nasploh, zlo zlo udoben in kompakten obenem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 A so že kaj bolj flexibilni glede cen??? :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 A so že kaj bolj flexibilni glede cen??? :hmm: :hmm: Hja, 8 eurov popusta je blo na gotovino...ce vzames komplet opremo pa 10% na celotno vrednost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solo Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Jebenti, jaz tudi čakam, kdaj bi se dalo v Mercatorju kaj zglihat za kruh. Ali pa v Emporiumu za kake drage cote in čevlje... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Jebenti, jaz tudi čakam, kdaj bi se dalo v Mercatorju kaj zglihat za kruh. Ali pa v Emporiumu za kake drage cote in čevlje... :krneki: :topic: ta teden so v mercatorju kajzerce ble po 0,12€(slovenska košarica), namesto 0,17€ v Emporiumu pa mislim, da začnejo 8 julija... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solo Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 :topic: ta teden so v mercatorju kajzerce ble po 0,12€(slovenska košarica), namesto 0,17€ v Emporiumu pa mislim, da začnejo 8 julija... :topic: :grim Točno, popusti pridejo, ko je zanje čas :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 Šele danes mi je kapnilo, da se Puma ukvarja tudi z motoristično obutvijo in to že od leta 1970 :blush: Izgleda všečno :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 Šele danes mi je kapnilo, da se Puma ukvarja tudi z motoristično obutvijo in to že od leta 1970 :blush: Izgleda všečno :naughty: po videzu so za :SS po kvalitet pa tui nevem če se jim da zaupat... ker delajo 100 različnih vrest čevljev... povsod pa tut ne morjo biti dobri... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 Šele danes mi je kapnilo, da se Puma ukvarja tudi z motoristično obutvijo in to že od leta 1970 :blush: Izgleda všečno :naughty: cena je pa tut hudaaaa..no jest mam oxtar..une bele..proti sidi so okno v svet..vsaj zame..cena pa tut ni tko zlo pretirana..sam spodej se on napis odtrga hitr..kar je pa čist vseen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solo Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 cena je pa tut hudaaaa..no jest mam oxtar..une bele..proti sidi so okno v svet..vsaj zame..cena pa tut ni tko zlo pretirana..sam spodej se on napis odtrga hitr..kar je pa čist vseen če prav razumem se sidi skrije pred oxtar? :eek: ne bo šlo, če le primerjaš isti rang škornja... Čeprav je res, da če ti oxtar bolj paše na nogo, ti "boljša" firma nič ne nuca... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 in kje pri nas bi se dalo dobiti te puma škornje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 in kje pri nas bi se dalo dobiti te puma škornje? mislim da se še ne da.. nism pa zihr..drgač pa hein-gericke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 Šele danes mi je kapnilo, da se Puma ukvarja tudi z motoristično obutvijo in to že od leta 1970 :blush: Izgleda všečno :naughty: to bodo zdej meli usi čefurji na skuterjih (če pa nimajo skuterja pa kr na kolesu)heheh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 (popravljeno) <a href="http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/" target="_blank">http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/</a> to si malo poglejte ;) Ok bom pa tak napisal...trgovina še ni odprta bo pa v kratkem, je pa iz MS. Tolko o tem. Pa jaz nimam NIČ od tega ampak se mi zdi zanimivo da se tud v tem delu Slovenije nekaj dogaja na tem področju. Da se pa najt trgovino ki se ni odprta v Googlu. Popravljeno Junij 21, 2007. Popravil AREA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se