Port Folio Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 - Pri Adidasu se dobijo take kuglice,...- nogavicah, ki nevtralizirajo znoj... nprr. X-Socks (tiste s srebrom), npr. Enduro model... Ki se jih dobi .... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Lojz,Gerick,TC, pa še kje...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 (popravljeno) ... po uporabi če se le da malo na sonce (da notranjost sonce "obdela") ... nobenega smrdu več ... Popravljeno Avgust 30, 2007. Popravil Gallus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Notr ene 2 dišeče smrekce obesiš :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 Isto kot kombinezon... Čez zimo daš na zrak nekam na sobno temperaturo, da se ''razsmradi''(razkroji švic) in ne nekam na podstreho, kjer je povprečna temperatura -5°, ker to je pol isto kot bi hotel švic konzervirati(kot meso v skrinji) do spomladi, da bo spomladi s5 smrdel naprej... Tale od sonca ...Gallus... tale bo kar držala ampak moram še sprobat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 po moje bi bil dobr tud un sprej za čelado not pucat nastane pena z suho krpo zbrišeš pa še diši lepo,sicer probala nisem ker ni potrebe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 Aja, pa mogoče ne bi bilo slabo če bi razmislil o kakšnih nogavicah, ki nevtralizirajo znoj... nprr. X-Socks (tiste s srebrom), npr. Enduro model... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 1, 2007 Deli Objavljeno September 1, 2007 (popravljeno) Hej. Kaj pa ciscenje skornjev? Jaz imam Dainese D-Dry skornje, s katerimi sem super zadovoljen, uporabljam jih skorajda prevec, tudi kdaj brez motorja... Seveda so pocasi zaceli smrdet. Kako se pa to spuca? Pralni stroj? Dve stvari sta; Jaz sem imel nekoč superge, (drage), ki so začele tako zaudarjati (pa ne po švicu in nesnagi), ampak po "nečemu", da sem jih preprosto moral vreči v kanto! Morda je pri tebi to problem. Ali si dovolj ne neguješ nog (pereš), ali je problem material. Sicer pa je nega nog taglavna. Enim se močno potijo in če jih ne umivaš kot je treba, je kažin! Popravljeno September 1, 2007. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Pa če te v noge zebe, te bo celega zeblo.. Zato v dežju takoj dežne prevleke čez, če veš da škornji niso najbolj diht. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 D-Dry ne prepusca vode, je pa res, da v vrocini niso najboljs k so (pre) hitr prevroce. Bom pa uporabu peno za ciscenje celade. Se mi zdi se najboljs ideja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 moji škornji šele smrdijo...... jih pa občasno našpricam kar z ono peno, ki je za čiščenje notranjosti čelade, pa kadar jih ne nosim so vedno špod napšem, da se luftajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zohi Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 (popravljeno) napačna tema Popravljeno September 3, 2007. Popravil zohi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 Veš kaj moraš narediti, da nehajo smrdeti?... S Porpenom jih nafilaj!!! :grim :grim :yes: :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno September 8, 2007 Deli Objavljeno September 8, 2007 zanima me če se dajo dobiti kje v sloveniji???? ker dizajn mi je zelo dober hvala max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno September 8, 2007 Deli Objavljeno September 8, 2007 hein gericke v villachu jih ima samo so nesramo dragi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 hein gericke v villachu jih ima samo so nesramo dragi hvala za odgovor. cena mi ne igra vloge, ker kaj mi je vsec ponavadi kupim :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 nekaj jih ima jih tudi mottorad klinik Leibnitz, odvisno keri model iščeš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 iz naslanjača bi jih jaz kupil na ebay, da ne bi ravno v Avstrijo hodil..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tadejz Objavljeno September 21, 2007 Deli Objavljeno September 21, 2007 Jaz imam škornje Puma (model desmo) in sem ful zadovoljen. Potrebno jih je pa naročit,ker uradnega uvoznika v slo ni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marantz Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 Jaz sem si kupil Puma Flat2 gtx in sem zelo zadovoljen z njimi, vendar sem jih šel iskat v Graz k Hueterju, cena 147€. Odlični čevlji :). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 :D.....men šekr škripljejo škornji :whistle: pomojem da tm zadi, k je taka premikajoča plastika :grim... in s čim in kako nej jz to pošpricam, da mi ne bo veš škripal? sm zravn dobila neki mastnega v taki steklenički :hmm:....al nej s čim drugim :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 ketn sprej :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 ketn sprej :naughty: :hmm: in kje naj ga dobim :hmm: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 A ketn sprej? A verigo mažeš z jedilnim oljem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T 120 Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 A ketn sprej? A verigo mažeš z jedilnim oljem? Katero znamko ketn spreja pa priporočaš za odpravo škripanja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se