SharpNinja Objavljeno September 24, 2012 Deli Objavljeno September 24, 2012 WD40, čeprav imam črne se sčasoma najde na njih kak lepljiv flek od ketenspreja. Potem obriši še z mlačno vodo in blagim čistilom (jaz dam v vodo kar milo za roke). nxyz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno September 24, 2012 Deli Objavljeno September 24, 2012 baby robčki nesejo celo keten sprey iz ledra. preverjeno. pa se najbolj enostavno in hitro je. bajsi, MteByKer82, maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno September 24, 2012 Deli Objavljeno September 24, 2012 milnica pa ščetka pa sam gas...če maš pa ketn sprej pa z wd pol pa še milnica. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 24, 2012 Deli Objavljeno September 24, 2012 Đizszkrajst, čist res si šel in si kupil bele škorenjčke? Svetujem, da ketnsprej pustiš na škornjih. halls 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno September 25, 2012 Deli Objavljeno September 25, 2012 baby robčki nesejo celo keten sprey iz ledra. preverjeno. pa se najbolj enostavno in hitro je. pa motorno olje v kombinaciji s peskom tudi! skoraj čudežni so LP Bajsi cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno September 25, 2012 Deli Objavljeno September 25, 2012 (popravljeno) zgleda je otroški kakec zelo trdovratna zadeva čistijo res super, sicer odvisno malo od vrste, do zdej so se najboljše obnesli nivea soft&cream. Baje pa do so lumpi tudi zelo dobri. Pa še enostavno obišeš vržeš proč. Pa preverjeno očišistijo tudi bele moto škornje da so kot novi. Popravljeno September 25, 2012. Popravil cikadina SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zeco Objavljeno September 25, 2012 Deli Objavljeno September 25, 2012 Jaz z baby robčki čistim cel motor (sedež, steklo, ogledala, masko, luči) skratka vse razen verige in koles. tisto pa uporabljam namensko čistilo. Ravno tako s temi robčki čistim notranjost avtomobila (usnjeni sedeži, obloga na vratih in armatura). Rezultati so izjemni. cikadina, halls in MteByKer82 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno September 26, 2012 Deli Objavljeno September 26, 2012 :blink: a se neb raje vozili kot drgnli motor in ostale potrebščine s temi čudnodišečimi zadevami? MoTo G_P, nxyz in trebor 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno September 26, 2012 Deli Objavljeno September 26, 2012 nina point teh robčku je glih v tem da k prideš domov iz fure v 3min pobrišeš dol drobovje žužkov. ne vem če glih kdo drgne cel dan svoj kombinezon pa škornje namesto da bi se šou furat. je pa lažje sproti sucat kot na konc sezone. halls in erciona 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda cbr 600f Objavljeno September 26, 2012 Deli Objavljeno September 26, 2012 če nisi bil v vojski globin 2x na dan zjutraj in zvečer in to je to trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno Oktober 1, 2012 Deli Objavljeno Oktober 1, 2012 Žijo! To glede robčkov moram pa probat! Glih ko jih vsak dan gledam...bojo pa še za drugo rabo. Samo bo moja čudno gledala kam izginjajo. :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 2, 2012 Deli Objavljeno Oktober 2, 2012 Jaz tut s tistimi čistilnimi robčki čistmi. Če so dobri za dojenčkovo ritko,pol pač ne morju škodit ledru,plastikam v avtu,prevlekam,...... Tisti iz Hofra so fajn,ta vlka pakunga....:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S-trMa Objavljeno Oktober 10, 2012 Deli Objavljeno Oktober 10, 2012 (popravljeno) Prodam odlične škornje Alpinestars SMX PLUS št. 42. Vrhunska zaščita, udobni. Nošeni 2 sezoni manj kot 6.000km. Prodam, ker sem šel na enduro in jih ne potrebujem več. 160eur. Novi so cca 270eur. Popravljeno Oktober 10, 2012. Popravil Mattithyahu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 10, 2012 Deli Objavljeno Oktober 10, 2012 js morm tut zamenjat škornje ... sploh ne vem, kaj ktere kupu ... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Oktober 10, 2012 Deli Objavljeno Oktober 10, 2012 js morm tut zamenjat škornje ... sploh ne vem, kaj ktere kupu ... :glare: Bilokatere... od rid do Postojne in kdaj do Vikija pa bojo že zdržali maus in rosse20 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 10, 2012 Deli Objavljeno Oktober 10, 2012 Bilokatere... od rid do Postojne in kdaj do Vikija pa bojo že zdržali jp ... cena ni važna, važn, da so šminkerske ... morjo mi zdržat vsaj 50.000 km .. to je cca 2 sezoni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Oktober 10, 2012 Deli Objavljeno Oktober 10, 2012 Moji TCX competizione S so po 43k tako znucani, kot da sem jih prehodil in ne prevozil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GDII Objavljeno Oktober 10, 2012 Deli Objavljeno Oktober 10, 2012 js morm tut zamenjat škornje ... sploh ne vem, kaj ktere kupu ... :glare: js morm tut zamenjat škornje ... sploh ne vem, kaj ktere kupu ... :glare: verjetno si ze slisal ampak vseen, ce hoces res udobje, lahkotnost, absolutno alpinestar supertech R!!! Noro udobni odlicno zracenje, lahkotno obuvanje in sezuvanje pa se kaj bi se najdlo Carp 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Oktober 10, 2012 Deli Objavljeno Oktober 10, 2012 http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Alpinestars-Supertech-R-Boot-2012/SubProducts/Alpinestars-Supertech-R-Boot-2012-0001&ChangeAction=SelectSubProduct http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Alpinestars-Supertech-Racing/SubProducts/Alpinestars-Supertech-Racing-0001 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno Oktober 10, 2012 Deli Objavljeno Oktober 10, 2012 verjetno si ze slisal ampak vseen, ce hoces res udobje, lahkotnost, absolutno alpinestar supertech R!!! Noro udobni odlicno zracenje, lahkotno obuvanje in sezuvanje pa se kaj bi se najdlo +1 na ta citat. Noro dobri čevlji. Sorty 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zeco Objavljeno Oktober 10, 2012 Deli Objavljeno Oktober 10, 2012 Jaz imam Vanucci RV in so super. So bili malo dražji, ampak mi ni nič žal. Kupil v Louisu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno Oktober 25, 2012 Deli Objavljeno Oktober 25, 2012 js morm tut zamenjat škornje ... sploh ne vem, kaj ktere kupu ... :glare: A bi tele legendarne škorenjce, maus? Sem jih pa čaku pol leta na Ebayu suzuki, maus in črna strela 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 25, 2012 Deli Objavljeno Oktober 25, 2012 (popravljeno) A bi tele legendarne škorenjce, maus? Sem jih pa čaku pol leta na Ebayu bi mu :yes: take sm imeu 75000 km (tri leta) .... najboljši do zdj .. ever Popravljeno Oktober 25, 2012. Popravil maus BIZIXXX 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno Oktober 25, 2012 Deli Objavljeno Oktober 25, 2012 bi mu :yes: take sm imeu 75000 km (tri leta) .... najboljši do zdj .. ever Povej kok maš cifro noge, pa preverim. Jest sm jih zase dobu :grim se zdele že dva dni čist bleščim suzuki in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 25, 2012 Deli Objavljeno Oktober 25, 2012 Povej kok maš cifro noge, pa preverim. Jest sm jih zase dobu :grim se zdele že dva dni čist bleščim 41 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se