Frips Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 RAF se bo itak mejbi poslovu od bajkerskih voda :cry: , Gallus...hja kurc..pusti strica, se je dosti nadelal letos, ko je nas "merkal" na poligonu :lol:
DAN Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Pizda,prvič ko sem odjavil mašino tako vreme,bi se najraj za rit ugriznil :headbang:
SHLOSAR Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Pizda,prvič ko sem odjavil mašino tako vreme,bi se najraj za rit ugriznil :headbang: NAslednjič odjavim ko bo snega do kolen :slap: al pa vsaj -20 stopinj :headbang:
DAN Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Ej krušni,s tvojim gremo lahko mal po hosti,ne rabi bit nič prjavlen :)
Ni3ous Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Kaj se je z našim petelinom in rafom zgodilo so čist out,včasih so še mal smetil,zdaj pa sam krusni pa jaz :? :P Sej vam lahk jst mau pomagam temo obujat, sej sem skor zasavc. Fajn a ne, do Radeč mam manj kot 10 minut, ampak sem še vedno dolenc. :devil:
DAN Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Sej vam lahk jst mau pomagam temo obujat, sej sem skor zasavc. Fajn a ne, do Radeč mam manj kot 10 minut, ampak sem še vedno dolenc. :devil: Če si skor ZASAVC si zgrešil temo,če si pa skor POSAVC si pa na pravem mestu .)
SHLOSAR Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Skoraj oboje. .) Ka s z Šentjanža al Krmelja Ej krušni,s tvojim gremo lahko mal po hosti,ne rabi bit nič prjavlen :) Kdaj pičima :kva2:
Ni3ous Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Iz Šentjanža. Kako si pa na Krmelj prišel?
c0Li Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 Heh, cist ajnfuk! Se skozi Krmelj peljes predn prides u Sentjanz! :P
SHLOSAR Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 Heh, cist ajnfuk! Se skozi Krmelj peljes predn prides u Sentjanz! :P Odvisn kje greš če greš čez Hotemež pol je prvo Šentajanž. Medvedov Brlog rules :kva2:
Ni3ous Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Kam so šli vsi? A ste že okranclal smrekce na balkonih? Krusnix s kje si pa ti da tko dobr naš Brlog poznaš? Da nisma midva že ukep pila :P
Frips Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Dans lučke obesu na motor :grim :kva2: ...ko j*** smrekco :lol1:
Frips Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 ..sam ker mi je za drugega lučk sfalilo :D Zdj se pa en sveti, en pa sameva v kotu.... :D
SHLOSAR Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Kam so šli vsi? A ste že okranclal smrekce na balkonih? Krusnix s kje si pa ti da tko dobr naš Brlog poznaš? Da nisma midva že ukep pila :P Sem pa kr direkt iz Bresc sam sem se potikal povsod,poznam pa ne velik folka s tam se več ne spomnem :hmm: :kva2: razn tist kar smo "rinl" :whistle:
Ni3ous Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Bi mi dal mogoče kak namig... :devil: :whistle:
SHLOSAR Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Bi mi dal mogoče kak namig... :devil: :whistle: Niti ne :P itak pa nevem če še vedno "dajejo" prostovoljno :rolleyes:
Ni3ous Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Prostovoljno al pa ne, važen da še vedno dajejo. :ninja: Če ne bomo pa kako mrtvo najdel in jo s kropom polil, da bo vsaj na filing topla... :fredy:
SHLOSAR Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 Prostovoljno al pa ne, važen da še vedno dajejo. :ninja: Če ne bomo pa kako mrtvo najdel in jo s kropom polil, da bo vsaj na filing topla... :fredy: Maš prov star vse je za ponucat :evilgrin: ,če ne zlepa pa zgrda ,če ne men pol pa mojem frendu pa men :hmm: Oj Dan pa ki si tijs sem mal bolan :BUA: tak da se vidmo mrbit v nedeljo na kafeju. :kva1: moram se oa pohvalit zi movim rokavicam IXS CARBON MESH :OK: SI U Dan zaj so pa šuhi na vrsti jipi :kva2:
DAN Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 IXS CARBON MESH :OK: WTF :blink: Kafe okol pol deset :)
SHLOSAR Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 IXS CARBON MESH :OK: WTF :blink: Kafe okol pol deset :) :OK: http://www.yamaha-kmc.si/shop/page/detail/..._CARBON_MESH/-/ :OK: check it out,my brother,check it out now :kva2: ok ,ob pol 10, če pride kej vmes ti javim oz posluš poročila :slap:
BremzPenzl Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 Vesele božične praznike vsem skupaj! BremzPenzl & familija :wub:
2Bad Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 Zunaj je tako lep sonček, da mi je kr mal hudo, ker sem moped odjavil! :headbang: Srečno novo leto!!!
motoristek Objavljeno Januar 1, 2007 Opozori Objavljeno Januar 1, 2007 (popravljeno) Veliko varnih km vam želim v letu 2007 :worship: Popravljeno Januar 1, 2007. Popravil motoristek
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se