Frips Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 Ej DAN prosil bi lepo za slike iz poligona v polni resoluciji :doze:
Frips Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 Od tega vašga/našga nabijanja bo folk mislu, da smo samo mi v Posavju :lol1: Kaj pa ostali? Ko sedim na kavi v "bazi", vsake tolko nekdo prihrumi poleg :hmm:
Gallus Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 Je pa res, da ga čelada zlo polepša...šoferja mislim :eek: :eek: ← Pa ne samo mene :naughty: :naughty: :whistle: :whistle:
DAN Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 1.Frips z fullresolucijo ne bo nič,se mi je neki resize zjebal,jo ma pa Raf že na cd zapečeno :slap: 2.Raf,mišljeno je blo all inclusive,itak :blink: 3.Gallus,še tako dober fotoaparat ne more polepšat očitnega :xx: sincerly yours DAN P.S. Hvala za vsa obvestila,da nisem imel nesreče!
DAN Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 Od tega vašga/našga nabijanja bo folk mislu, da smo samo mi v Posavju :lol1: Kaj pa ostali? Ko sedim na kavi v "bazi", vsake tolko nekdo prihrumi poleg :hmm: ← Ma neeee,mi z poligona smo pixke,frajerji,pozerji....se folk velik bol obrača za tistimi,ki čez mesto žgejo do daske :blink: :eek: :SS once again sincerly yours DAN
DAN Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 Evo zdele sem vse popluval,grem počas na kofe v bazo :) third time sincerly yours DAN DAN has left the building :worship:
2Bad Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 Evo zdele sem vse popluval,grem počas na kofe v bazo :) third time sincerly yours DAN DAN has left the building :worship: ← Še iz KK (med Brežicam in KK) ... sem bolj zelen in ne poznam glih motoristov iz posavja razen 3-4 (prijatelji, sodelavci ...) ) Kdaj pa imate kakšne spretnostne vožnje pred intermarketom .... kje je baza!? Čist zelen nič ne vem! :blush: :grrr Bil sem nekakrat na mobikrogu ... drugač pa pridno nabiram kilometre! :grim :yea2:
Gallus Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 P.S. Hvala za vsa obvestila,da nisem imel nesreče! ← :? :? :eek: :? :?
RAF Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 :? :? :eek: :? :? ← hja, je zajebano delat u pekarni... :kva2: :kva2: ne dobiš nobenih informacij :blush: :blush: :blush: Drugač pa ata Gallus, jes sm še s čelado grd, ampak ko dam podkapo gor...vauu :grim :grim 2 bad, baza.....izložba, ups kafić ob brežiški znamenitosti...bolj znani kot vaserturn!!!!!!!!! :eek:
2Bad Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 2 bad, baza.....izložba, ups kafić ob brežiški znamenitosti...bolj znani kot vaserturn!!!!!!!!! :eek: ← V soboto sem se peljal mimo .... sta bila dva (vsaj mislim) motorista na terasi! :yea1: Sta se neki obračala, ko sem se mimo peljal! :eek: (srebrna hornetka - mat barva)
RAF Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 ja ne vem, bil odsoten v soboto... je pa možno...drgač pa motor na klocne, pa na kofe prit...grizemo samo zjutraj...po tretji kavi smo že mirni... :blush:
Gallus Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 ...grizemo samo zjutraj...po tretji kavi smo že mirni... :blush: ← ... kolikor jaz vem ... eni grizejo vedno :grim :grim :grim :004
RAF Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Ja, ampak nisi ti te sreče :kva2: :kva2: :kva2: ampak kakšno kandidatko...to pa ja... :P :P :P
2Bad Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Se mi že mal hlače tresejo .... me je kr mal strah se ustavit kjer vas bo več na kupu! :grrr
RAF Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 aha, zdej vidiš kaj dela višek kofeina... :BUA:
Gallus Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 aha, zdej vidiš kaj dela višek kofeina... :BUA: ← Pa pij vodo O:-) B) O:-)
RAF Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 (popravljeno) hja...to sam ko delam kot nosač za firmo fuš d.o.o., ker nimajo kaj druzga za pit...je gazda škrt ko žid :( :whistle: :xx: :wacko: Popravljeno Maj 19, 2005. Popravil RAF
c0Li Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 2 bad, baza.....izložba, ups kafić ob brežiški znamenitosti...bolj znani kot vaserturn!!!!!!!!! :eek: ← :blink: se prevod prosim :?
Frips Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Vaserturn iliti vodovodni stopl iliti Aquarius ali pa na ovinku pri pošti :OK: Prepoznat nas ni težko, posebno če je stric z brki zravn :fredy: (v paketu z njim so ponavadi dve Suze,ena take čudne vmazane rdeče barve :SS ) ..tko včasih mal grdo gleda okol, ne se bat..ne grize :doze: Aja motore maš pa tko al tko na eni od slik. DAN a priprave na čevape u Bosna že potekajo? pa priprave na :beer1: ? Pa ne pozabit :photo:
Frips Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Kdaj pa imate kakšne spretnostne vožnje pred intermarketom ....!? Čist zelen nič ← na to je pa težko odgovorit..ponavad priprave oz bol dogovori (ja to bo to :blush: ) zlo dolg potekajo. Pa še pol pade "dan D" na kakšno nedeljo (heh pol se pa pel skrokan po poligonu...ti stari strici nč ne razumejo nas mlade in naše potrebe po sobotnjem druženju :drunk: )
Gallus Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 hja...to sam ko delam kot nosač za firmo fuš d.o.o., ker nimajo kaj druzga za pit...je gazda škrt ko žid :( :whistle: :xx: :wacko: ← ... če pa za kaj drugega še nisi ... :nono: :nono: :whistle: O:-)
Gallus Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Kdaj pa imate kakšne spretnostne vožnje pred intermarketom .... kje je baza!? Čist zelen nič ne vem! :blush: :grrr Bil sem nekakrat na mobikrogu ... drugač pa pridno nabiram kilometre! :grim :yea2: ← Če te zanima trening - pošlji PM - se bomo zmenili .)
Gallus Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 ..ti stari strici nč ne razumejo nas mlade in naše potrebe po sobotnjem druženju :drunk: ) ← ... ta mladi morajo zgodaj spat, ker še rastejo O:-) .... tastari pa itak pred TV že ob 21.00 :zzz: B) O:-)
DAN Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Motor za v bosno naložen :D Zdele grem na priprave za čevape,sicer odojk...jutri pa direkt na čevape :OK: Frips kolko sem te jaz zastopu greš ti tud jutr :blink: :photo: pa normalno,nikol ne veš kdaj ti kake sumljive fotke prav pridejo :) Novinci pa nej se spomnejo kdo je zadnjih pet let z motorjem okoli,tako da nas menda ni težko prepoznat .) Nič bat ne grizemo....no,vsaj nekateri... DAN
Gallus Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Novinci pa nej se spomnejo kdo je zadnjih pet let z motorjem okoli,tako da nas menda ni težko prepoznat .) ← :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se