RAF Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 belanca....ka pa je to.... :whistle: :whistle: :eek: :eek: pa dej, sej je ne rabiš.... :alien1: :yea1:
Frips Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Ja lih kar staro odšraufal dol...bi se blo zanimiv tko pelat okol :lol1: :slap: Dej prit po šihtu,bomo mal šraufal. Dobiš pol za sladoled :grrr
c0Li Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Danasnji dezeven dan nalasc za sraufat :yea2:
Frips Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Hmm ja..sem se v pravi problem spustil.... :angry2:
RAF Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Ja lih kar staro odšraufal dol...bi se blo zanimiv tko pelat okol :lol1: :slap: Dej prit po šihtu,bomo mal šraufal. Dobiš pol za sladoled :grrr ← moje ure niso pocen :) :) drugač pa en del ončan, en del bom pa doma.... BTW, OGLASI SE NA MOBITEL :slap: :slap: :slap:
Frips Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Ehm so rekli da se moram danes izogibat mobitelov :rolleyes:
RAF Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Ehm so rekli da se moram danes izogibat mobitelov :rolleyes: ← :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: EHM......NE MORŠ BELIVAT :eek: :eek: frps brez tamagočija... :? :? mislim da se počutiš ko takrat za fašjenk v paradisu :slap: :oops: btw, gvihti gotovi, sam belanco bom doma zrihto....nasliki se pri men ob 16.30!!!pa bomo zrihtal use... :headbang: :headbang:
Frips Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Ok, še en problem se je pojavil,ki ne vem kako ga bom rešil. Original ima neke luknjice kamor se zatakne npr gas ročka al pa tist del k so stikala gor(takšne čepke majo) a tist lahko odbrusim??
RAF Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 ni blem... ta problem poznam, luknc ne morš vrtat, ker si boš ročke nastavu, ko boš belanco zmontiro.... čepke ti bo pa tarzan zrihto....on je to že delu...jih je treba skor vse odbrusit, ampak naj to tarzan nardi... :afro1: :afro1:
Frips Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Tarzan..čudežno pliš dete :OK: Ma to lahk menda tut midva rešiva ha?
RAF Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 ja lahk, ampak bolš da to teddy bear zrihta....;)) pa še komarji se nej po njem matrajo! :P
Frips Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 (popravljeno) dans komarjev ni....mora bit pa zrihtan,ker se jutr nameravam pelat,če ne bo deževal...sam da me iz teh kablov izštekajo :angry2: Popravljeno Junij 7, 2005. Popravil Frips
RAF Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 prid do mene ko sma se zmenla, pa bomo vidli
Frips Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Ok,sam ne z mobitelom okol mene hodit hehe :nono: :glare:
RAF Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 ne, bom mal z magnetom probu :kva2: :kva2:
Frips Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Ti se kr zajebavi, jst bom pa jutr dohtra poslušu ko se bo zdiru na mene ha :angry2: Tko al tko mi že cel dan zvoni telefon,kot da bi kje gorelo.
DAN Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Pi... vam zele grizla,da se vama da :blink: . Pustiš mladino pol ure brez kontrole,pa nasmetita tri strani motomarsa,jao,jao :slap: Aha,za :beer2: da bi zozo dal :eek: prvič slišim. DAN
Frips Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 DAN men je dal za "pir" :OK: BTW, pazi kako se izražaš, nekje sem prebral da je en lik dobil % opozorila,ker je motosvet prekrstil v moto**** :whistle: Belanca zmontirana, hvala RAF na pomoči. Qrc,dans brez šlosara nič ne gre :doze:
RAF Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Ej DAN, sej nam ti tud neki pomagaš!!!Smetit mislim! :SS Ja, ZOZO se je kr rahlo distanciral od nas... :grim :grim je menda po kevdru strgu za mofo, pa za drink ni ostal! :doze: :doze: Drugač pa DAN, mi vsak dan v bazi na :beer2: ampak ti štrajkaš...so te spet :fight2:
RAF Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 No DAN, če to bereš, želimo ti hitro okrevanje...sicer je pa tko to mačji kašelj... <_< .) če te kaj tolaži, zamisli si, kak bi blo, če bi jest pa Galus vodla poseg, frips pa zozo pa asistirala :OK: :OK: ...
DAN Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 Halooo,fantje počasi pod nož grem jutri tako,da še ni razloga da bi poslovilno pismo pisal.Sicer pa računam v četrtek bit že doma :) DAN
RAF Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 No sej, mi te že dans pozdravlamo... če pa hočeš, te lahk pa že dans jest pa galus reznema...;))
RAF Objavljeno Junij 17, 2005 Opozori Objavljeno Junij 17, 2005 No, Dan se je opomogel :OK: :OK: , je izjavu da hidravlika deluje v pravilni smeri... :oops: :oops: Drugače pa je zbor v nedeljo zvečer pod njegovim balkonom z motorji, da bo lahk vsaj mal gledu, če že vozit ne sme... :yea1: :xx: :yea1: :yea2: :yea2:
RAF Objavljeno Junij 17, 2005 Opozori Objavljeno Junij 17, 2005 RAF Ti si zloba :grim :grim :grim ← sm mel najboljše učitelje :kva2: :kva2: :kva2: stricisomipovedalipress
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se